D
Deleted member 77392
Iron
xx kromozomlari araniza aliyor musunuz yoksa sadece male-only bir topluluk mu burasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Öyle başvuru yaparken deseydin kabul etmezlerdi bilemale-only
Gercekten xx isen makyajla fraud yap amk ne işin var burdaxx kromozomlari araniza aliyor musunuz yoksa sadece male-only bir topluluk mu burasi?
Şöyle diyeyim genelde bu forum erkekler ıcın. Yani male only olmasa bile kızlar ıcın cok bir bilgi yok. Erkek odaklıxx kromozomlari araniza aliyor musunuz yoksa sadece male-only bir topluluk mu burasi?
zaten fikir almak istedigim tek konu boy ama tesekkurler yine deŞöyle diyeyim genelde bu forum erkekler ıcın. Yani male only olmasa bile kızlar ıcın cok bir bilgi yok. Erkek odaklı
Boyun 140 falan mi kızlar icin kısa boy çekici bulunuyo genelde de 155 160 gibizaten fikir almak istedigim tek konu boy ama tesekkurler yine de
yuzum acisindan degistirmek istedigim bisi yok bu forumu tiktoktan gormustum bikac hafta once merak edip girdim 5 dk baktim zaten cok da bisi anlamadim simdi varligini tekrar hatirladim gireyim dedimGercekten xx isen makyajla fraud yap amk ne işin var burda
Boyun kaç kiyuzum acisindan degistirmek istedigim bisi yok bu forumu tiktoktan gormustum bikac hafta once merak edip girdim 5 dk baktim zaten cok da bisi anlamadim simdi varligini tekrar hatirladim gireyim dedim
hayir boyum 165 ama bi 10 cm fln uzamak istiyorumBoyun 140 falan mi kızlar icin kısa boy çekici bulunuyo genelde de 155 160 gibi
165 cmBoyun kaç ki
Fw:W:ef:weF:wqeWEAmk çocukları kız görünce hemen anında
9 reply yapıp birbirinize sovmeye baslamissiniz
yaşın kaç kızlarda adet dönemi başladıktan sonra uzama 1 2 yıla duruyor diye biliyorum saglam bilgi degilhayir boyum 165 ama bi 10 cm fln uzamak istiyorum
Yaş kaç? 165 den 175 gibi bir şey cok zor hatta imkansıuz. Ama yaşın elveriyorsa 3-5 cm olabilirhayir boyum 165 ama bi 10 cm fln uzamak istiyorum
@elemanzelvadre kalk aq bulduk sana kız@elemanzelvadre den 1 cm kısa
16 ama yilin sonunda 17 olucamYaş kaç? 165 den 175 gibi bir şey cok zor hatta imkansıuz. Ama yaşın elveriyorsa 3-5 cm olabilir
10cm Uzaman imkansız ki genelde erkeklerde boy 17-19 arası kızlarda 16-17 arası tam oturuyor. Niye 10cm uzamak ıstıyorsun ki?16 ama yilin sonunda 17 olucam
supplementlerle uzayan kisileri (erkek) duymustum belki kadinlarda da etkili olan bisey vardir diye dusundum. uzamak istememin sebebi de bence kadinlarda uzun boy daha iyi hem vucudu daha iyi gosteriyor uzun bacaklar vs hem de elbise ve kiyafetler daha cok yakisiyor10cm Uzaman imkansız ki genelde erkeklerde boy 17-19 arası kızlarda 16-17 arası tam oturuyor. Niye 10cm uzamak ıstıyorsun ki?
tamamdir tesekkurler16 dan sonra erkeklerin bile 10 cm uzaması çok zor kadınların uzama daha az ve daha erken durduğuna göre imkansız ve burdaki tüm görüşler sana göre "kadın düşmanlığı" o yüzden oyalanmadan git birazdan banlanirsin zaten reportlandiysan
Şöyle diyeyim Uzun boy güzel duruyorda 165 de kısa değil zaten ayakkabıdır odur sudur 167 falan oluyorsundur. Suplement muhabbetıne gelırsek bu tamamen plaklarla alakalı plakları acık olan birisi erkek kız farketmez uzayabilir ama Kızlarda plaklar erken kapanıyor. Birde 165 sen belin inceyse birazda omuzlar genişse zaten fiziğin yeterınce ıyıdırsupplementlerle uzayan kisileri (erkek) duymustum belki kadinlarda da etkili olan bisey vardir diye dusundum. uzamak istememin sebebi de bence kadinlarda uzun boy daha iyi hem vucudu daha iyi gosteriyor uzun bacaklar vs hem de elbise ve kiyafetler daha cok yakisiyor
Hemen reportlamışlar mı amk :fd.fWEweFG:wEG:QEDCF16 dan sonra erkeklerin bile 10 cm uzaması çok zor kadınların uzama daha az ve daha erken durduğuna göre imkansız ve burdaki tüm görüşler sana göre "kadın düşmanlığı" o yüzden oyalanmadan git birazdan banlanirsin zaten reportlandiysan
ya fizikle alakali da bi problemim yok zaten sadece boy kismi aklimi kurcaliyordu ama yine de tesekkurler yazdiklarin icinŞöyle diyeyim Uzun boy güzel duruyorda 165 de kısa değil zaten ayakkabıdır odur sudur 167 falan oluyorsundur. Suplement muhabbetıne gelırsek bu tamamen plaklarla alakalı plakları acık olan birisi erkek kız farketmez uzayabilir ama Kızlarda plaklar erken kapanıyor. Birde 165 sen belin inceyse birazda omuzlar genişse zaten fiziğin yeterınce ıyıdır
Elemanzelvadre kizla aynı boyda olduğu öğrense napardi aq bide o reportladiHemen reportlamışlar mı amk :fd.fWEweFG:wEG:QEDCF
Banlanmaz bu arada muhtemelen Adminlerin cogu Türkçe bilmiyoruz diyor.16 dan sonra erkeklerin bile 10 cm uzaması çok zor kadınların uzama daha az ve daha erken durduğuna göre imkansız ve burdaki tüm görüşler sana göre "kadın düşmanlığı" o yüzden oyalanmadan git birazdan banlanirsin zaten reportlandiysan
Ropelamaya gitti aq. FD:f.wDF:wEF:WGElemanzelvadre karıyla aynı boyda olduğu öğrense napardi aq bide o reportladi
hasimim kendisiyle bundan sonraElemanzelvadre kizla aynı boyda olduğu öğrense napardi aq bide o reportladi
Rica ederim aklını kurcalamasına artık gerek yok çünkü yapabilecek bir şeyin yok yani akışına sal. Fizik inşa et ve fit kalmaya bak güzel giyinirsen zaten mk abazaları sana allah gibi hissetirir merak etmeya fizikle alakali da bi problemim yok zaten sadece boy kismi aklimi kurcaliyordu ama yine de tesekkurler yazdiklarin icin
Olm acık olsa bile 10cm nasıl atsın aqbanlanacadanda yinede yardımcı olak kanka
@iblamelara
plakların açık mı diye git ortopedi falan kontrol ettir el bilek diz eklem yerleri
sonra doktor yorumlar açık değilse over tabanlık alırsın fraudlarsın kızsın zaten
eğer açıksa aromasin kullan diyeceğim fakat aromasin meme kanseri hastalarına verilen östrojen düşüren bi ilaç sende kadın olduğun için meme kanseri riski arttırabilir mi bilmiyorum
eğer açıksa doğal yollarla östrojen düşür sigara içerek veya brokoli falan öyle sikimsonik sebzeler
yüzme + spor salonu mk677
bana kalırsa fraudla tabanlık ile kadın ayakkabıları böyle şeylere çok uygun
bay bay aşkım banlansan bile seni çok özlüyeceğim
Kadınların östrojen hormonuna ihtiyacı var amkbanlanacadanda yinede yardımcı olak kanka
@iblamelara
plakların açık mı diye git ortopedi falan kontrol ettir el bilek diz eklem yerleri
sonra doktor yorumlar açık değilse over tabanlık alırsın fraudlarsın kızsın zaten
eğer açıksa aromasin kullan diyeceğim fakat aromasin meme kanseri hastalarına verilen östrojen düşüren bi ilaç sende kadın olduğun için meme kanseri riski arttırabilir mi bilmiyorum
eğer açıksa doğal yollarla östrojen düşür sigara içerek veya brokoli falan öyle sikimsonik sebzeler
ya 10cm değilde en azında 3 5 bişi uzar kankaOlm acık olsa bile 10cm nasıl atsın aq
diyom ya kanka işte düşerse meme kanseri olabilir diyeKadınların östrojen hormonuna ihtiyacı var amk
O bile zor Erkek olsa uzarda Kızlarda erken kapanıyorya 10cm değilde en azında 3 5 bişi uzar kanka
banlanacadanda yinede yardımcı olak kanka
@iblamelara
bay bay aşkım banlansan bile seni çok özlüyeceğim
mk677 burunu buyultmez mi bi de zaten bu yilin basindan beri 3 cm uzadim normalde 162ydimbanlanacadanda yinede yardımcı olak kanka
@iblamelara
Kızı öldüreceksiniz durun amk :f.fW.f.weqF:wQ:FGÇ. Bundan sonra kızmaxxing yapıcam reply sayısına bak aq 5 dakkadadiyom ya kanka işte düşerse meme kanseri olabilir diye
aromasin falan büyütüyor diyorlarda mk677 o kadarda değilmk677 burunu buyultmez mi bi de zaten bu yilin basindan beri 3 cm uzadim normalde 162ydim
kadinlari kadin yapan sey zaten ostrojen hormonuKadınların östrojen hormonuna ihtiyacı var amk
Plaklar acık olabilir mk-677 sana gore değil sanırsam. Sen en iyisi git plaklara baktır ondan sonra plaklar acıksa doktorla konus o gerekeni söylermk677 burunu buyultmez mi bi de zaten bu yilin basindan beri 3 cm uzadim normalde 162ydim
Kanka kaç gündür gece 5e kadar sana tavsiye surgery bakıyoruz amcık igden enes kaardeşi,mKızı öldüreceksiniz durun amk :f.fW.f.weqF:wQ:FGÇ. Bundan sonra kızmaxxing yapıcam reply sayısına bak aq 5 dakkada
Olm orası öylede genede reply sayısına baksana aqKanka kaç gündür gece 5e kadar sana tavsiye surgery bakıyoruz amcık igden enes kaardeşi,m
he bide kilomun artmasini da istemiyorum bmi'im 17 zaten yeme bozuklugum var kilomun artmasiyla da ugrasamam seneye yks sinavim vararomasin falan büyütüyor diyorlarda mk677 o kadarda değil
Iste aromasin de östrojen düşürüyor o yüzden sıkıntı yaşarsın kullanmakadinlari kadin yapan sey zaten ostrojen hormonu
spora gidecen diyoruz şeker kardeş eğer mk677de over diyorsanhe bide kilomun artmasini da istemiyorum bmi'im 17 zaten yeme bozuklugum var kilomun artmasiyla da ugrasamam seneye yks sinavim var
Dediğim gibi sen bu boy muhabbetını artık aklında kapat diğer yönlerinle geliştirmeye calıs. 165 zaten Türkiye için yeterli.he bide kilomun artmasini da istemiyorum bmi'im 17 zaten yeme bozuklugum var kilomun artmasiyla da ugrasamam seneye yks sinavim var
tek tek yazıyoruz kanka ondan dolayı yoksa this is overView attachment 2997520Bizim garibanlık şaka mı amk Fd:.fW:qef.wqe:wG