Aven
I looksmax, therefore I am.
@wetwipes ile birlikte bugüne özel yunan kesecez gelen gelsin 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
konuşma lan amk kürdü herkese domalıyonuz gelen geçen sikiyor sizi türkün karşısında olan her şeyi savunmak zorunda değilsinAMINOGLU YUNANLA YAN YANA DURSAN BIRISINE GOSTERSEN KIMIN YUNAN OLUP KIMIN OLMADIGI ANLASILMAYACAK HALA YUNAN MUNAN DIYIP DURUYOR
NOLDU YUNAN ANANI MI SİKTİ NEREDEN GELIYOR BU TAVIRLAR VE NEFRET
yunan veya ermenilere karşı empati kurmak saçma bunlardan biriyle konuştuysan aynısını hatta daha fazlasını bizler hakkında düşünüyorlarAMINOGLU YUNANLA YAN YANA DURSAN BIRISINE GOSTERSEN KIMIN YUNAN OLUP KIMIN OLMADIGI ANLASILMAYACAK HALA YUNAN MUNAN DIYIP DURUYOR
Bu Olayi kurtluge baglayacak kadar soyunun geldigi irki asagilaman bagirtti kocujm, larpi kes ve git DEM partiye oyunu bas eve geri don.konuşma lan amk kürdü herkese domalıyonuz gelen geçen sikiyor sizi türkün karşısında olan her şeyi savunmak zorunda değilsin
#köleliğikabuletamkküdü
He diyosun ki onlar asiri gerizekali diye ben de asiri gerizekali olcamyunan veya ermenilere karşı empati kurmak saçma bunlardan biriyle konuştuysan aynısını hatta daha fazlasını bizler hakkında düşünüyorlar
YOK TÜRKLER Z*GROS GENETİĞİNİ YOK EDİP İNCELLİĞİ VE PAJEETLİĞİ BİTİRECEĞİ İÇİN ONLARI DESTEKLEYECEĞİMBu Olayi kurtluge baglayacak kadar soyunun geldigi irki asagilaman bagirtti kocujm, larpi kes ve git DEM partiye oyunu bas eve geri don.
Annen terlikle agzina yapistircak yoksa
zaten sabah akşam ırk mastürbasyonu yapmak şaçma da kendileri çok farklıymış gibi türklere sürekli laf etmeleri sinirimi bozuyor obsesyon derecesinde tüm varlıklarını türk düşmanlığına harcıyorlarHe diyosun ki onlar asiri gerizekali diye ben de asiri gerizekali olcam
tmm anladim![]()
ÖYLE ABİCİM YUNANLARINDA ANASINI SİKCEZ ABİCİM KAÇARI YOK ABİCİM KIRCAZ YIKCAZ SATIR BIÇAKLARIYLA DALCAZ TÜRKÜZ BİZ ABİCİMzaten sabah akşam ırk mastürbasyonu yapmak şaçma da kendileri çok farklıymış gibi türklere sürekli laf etmeleri sinirimi bozuyor obsesyon derecesinde tüm varlıklarını türk düşmanlığına harcıyorlar
büyük büyük babam imammış köye yağmaya gelen yunanların kafasını kesmiş keşke ben de onun gibi high t olabilsemÖYLE ABİCİM YUNANLARINDA ANASINI SİKCEZ ABİCİM KAÇARI YOK ABİCİM KIRCAZ YIKCAZ SATIR BIÇAKLARIYLA DALCAZ TÜRKÜZ BİZ ABİCİM
hahaha türküz abicim ananızı sikeriz abicim istanbul bizim abicinm
konuşma lan amk kürdü herkese domalıyonuz gelen geçen sikiyor sizi türkün karşısında olan her şeyi savunmak zorunda değilsin
#köleliğikabuletamkküdü
GÜZELbüyük büyük babam imammış köye yağmaya gelen yunanların kafasını kesmiş keşke ben de onun gibi high t olabilsem
olacazHe diyosun ki onlar asiri gerizekali diye ben de asiri gerizekali olcam
tmm anladim![]()
bu adam çok büyük adam Atatürk 1 resi 2ÖYLE ABİCİM YUNANLARINDA ANASINI SİKCEZ ABİCİM KAÇARI YOK ABİCİM KIRCAZ YIKCAZ SATIR BIÇAKLARIYLA DALCAZ TÜRKÜZ BİZ ABİCİM
bu konu hakkında @Atsizz ne düşünüyor?
bizim kafa yapısı direkt şu amk@wetwipes ile birlikte bugüne özel yunan kesecez gelen gelsin![]()
larpTÜRKÜZ BİZ ABİCİM
olm sen cuck değilmisinAMINOGLU YUNANLA YAN YANA DURSAN BIRISINE GOSTERSEN KIMIN YUNAN OLUP KIMIN OLMADIGI ANLASILMAYACAK HALA YUNAN MUNAN DIYIP DURUYOR
Yine mi cuck abi @Aucheliusolm sen cuck değilmisin
geri gelmişYine mi cuck abi @Auchelius
Dayanamıyorum amkgeri gelmiş
benim igde yunan bi kız ekli direkt tip bu amk kıvırcık saç bok rengi göz shitskin tek artısı fiziği iyi