Ya amk dellendirmeyin beni amk ya amk bak ya amk

Godzillasbigd

Godzillasbigd

Iron
Türk kızlarının anasını babasını sabahtan akşama kadar kucağımda hoplatıyorum. Foidlik yaparsanız böyle zıplatırlar orospular sizi. Ananızı babanızı duvardan duvara tavandan tavana zıplarken görmek istemiyosanız foidlik yapmayı bırakacaksınız yoksa o ananızın götüne bone smashing yaparım cope nedir görmüş olursunuz

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, Serialsuicide, Resistance. and 4 others
Gecenin 4 ünde hangi foidden ragebait yedin sen amk

• JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide and ayisiken
Türk kızlarının anasını babasını sabahtan akşama kadar kucağımda hoplatıyorum. Foidlik yaparsanız böyle zıplatırlar orospular sizi. Ananızı babanızı duvardan duvara tavandan tavana zıplarken görmek istemiyosanız foidlik yapmayı bırakacaksınız yoksa o ananızın götüne bone smashing yaparım cope nedir görmüş olursunuz
irl da bir foidle göz göze bile gelemiyosundur sen olum ne hoplatması zıplatması

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, İNTİKAM VAKTİ and Auchelius
Ya foidlerin anasını babasını elek etmek farz amk ragebaite gerekmi var siz yapmıyomusunuz
Kazancımın olmadığı bilgi edinemediğim bir tartışmaya girmenin anlamı ne sadece zaman kaybı karşımdaki kişinin egosunu yıkıp ne kazanıcamki amk sadece değerli vaktimi kaybedeceğim.

• Love it
Reactions: Resistance.
Kazancımın olmadığı bilgi edinemediğim bir tartışmaya girmenin anlamı ne sadece zaman kaybı karşımdaki kişinin egosunu yıkıp ne kazanıcamki amk sadece değerli vaktimi kaybedeceğim.
Foid sikmek ve yok etmek harcadığım zamana değer. Foidler her şeyi kötüleştiriyor zaten

• JFL
Sakin ol eşcinsel kardeşim,

Kadınlara olan öfkeni anlıyorum, bu öfke onlara erişememenden kaynaklı.

İnan onlara erişsen, nefret edilmeye değecek varlıklar bile olmadıklarını anlayacaksın.

• JFL
  • Ugh..
  • Woah
Reactions: churmaxxed, İNTİKAM VAKTİ, nevaevametheratall and 2 others
Bu subforum çok taşşaklı bir yer haline gelmeye başladı

Hoş geldin kral

Sakin ol eşcinsel kardeşim,

Kadınlara olan öfkeni anlıyorum, bu öfke onlara erişememenden kaynaklı.

İnan onlara erişsen, nefret edilmeye değecek varlıklar bile olmadıklarını anlayacaksın.
Amk foid sikmekten beynin erimiş helal olsun :lul:

• JFL
Enfekte olmuş artık o da onlardan
@Godzillasbigd,

Şu salağın desteğini aldığın için utanmalısın.

Ekteki arkadaş, homoseksüel ve insanlık dışı hislere sahip.

Bana arkadaşlarını göster sana kim olduğunu söyleyeyim.

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, why not me?, whoishe and 2 others
O ppyi degisir misin knk

Dellwniyorum bak

ayn knk türk kızları mal cookieverse fln

Users who are viewing this thread

Back