![Xavier](/data/avatars/l/26/26847.jpg?1737891432)
Xavier
👁👄👁
Buccal fat removal oldum hiçbir sikim değişmedi yüzümde amk
Zygolarım büyük ama low set
Yüzüm square
Yüzüm square
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Direkt yanaklarımdan yağ aldırdım knk yağ oranı neden?Yağ oranını düşürcen debloat olcan hala yoksa over
Onla onun alakası yok ki o estetik genetik olarak buccal fatı bok gibi olanlar için istediğini aldır yağ oranının düşük olması lazımDirekt yanaklarımdan yağ aldırdım knk yağ oranı neden?
Ciddi misin? Ben sismanim çünküOnla onun alakası yok ki o estetik genetik olarak buccal fatı bok gibi olanlar için istediğini aldır yağ oranının düşük olması lazım
Evet amk daha sismanken buccal fat mi olunurCiddi misin? Ben sismanim çünkü
Ne olacak şimdi?Evet amk daha sismanken buccal fat mi olunur
Bişey olmaz yağ ver çıkar hallow cheeksNe olacak şimdi?
Gerek var mi 105 derece jaw hunter eye prominent cheekbone kurtarmiyor mu çükübiks abiBuccal fat removal oldum hiçbir sikim değişmedi yüzümde amk
Yüzüm square
Kurtarıyor da hep daha iyisini istiyorum aqGerek var mi 105 derece jaw hunter eye prominent cheekbone kurtarmiyor mu çükübiks abi
O postu atalı 3 farklı kızdan ayrıldım aqsevgilinden ayrilinca geri mi geldin lan foruma?
ee yarramın kellesi niye geri geldin sisko ocO postu atalı 3 farklı kızdan ayrıldım aq
Birkaç ameliyat, her şeye tekrar başlamak gerek.ee yarramın kellesi niye geri geldin sisko oc
amk buccal yaptirip yag oranini mi azaltmadinCiddi misin? Ben sismanim çünkü
Naptın la?Birkaç ameliyat, her şeye tekrar başlamak gerek.
6'0'ım, çok anlamsız.
En iyisi olmam gerek, slaylemeye gerek yok.
Hardmaxx'ın tillahı lazım bebek, Looksmax'te farklıdır.
İfade etmek lazım her şeyi.
Evtamk buccal yaptirip yag oranini mi azaltmadin![]()
Buccal fat removal yaptırdım şu anlık bir tek. Normalde bimax de yaptırcaktım ama büyüdükçe düzeldi jawline'ımNaptın la?
helal dostBuccal fat removal yaptırdım şu anlık bir tek. Normalde bimax de yaptırcaktım ama büyüdükçe düzeldi jawline'ım
Aq ben buccal fat removal yaptırınca yağ oranı düşürmeme gerek kalmicak sanmıştımamk buccal yaptirip yag oranini mi azaltmadin![]()
Hollow cheeksler reelde gozukmuyor zaten ayna karsisinda veya fotoda isik tutarak görebilirsin reelde yüzünün genisligi uzunluğu burnun gözün cenen onemliBuccal fat removal oldum hiçbir sikim değişmedi yüzümde amk
Yüzüm square
Kral yag sadece yüzde yanakda mı varAq ben buccal fat removal yaptırınca yağ oranı düşürmeme gerek kalmicak sanmıştım
copeHollow cheeksler reelde gozukmuyor
Gozukmuyor ama gozuksede herkesin suratina uyacak diye bisey yok burdaki ortalama bir bok picinde uncanny durur anca orgdaki eniklere hava atarsincope
reelde hic tasakli zygo gorup vay aminakoyim demedim ama cene gordum cope degilcope
Evet?Kral yag sadece yüzde yanakda mı var
TamamdırEvet?
Bende de yok zygo palet kocamanyagini sikeyim benim damagim dar amk keske kocaman zygolarim olsa
o daha da sikinti amk dumbukzelvadreTamamdır
Bende de yok zygo palet kocaman
Basıyoz göte bişeyler olursa olur olmazsa aşırı dozdan intiharo daha da sikinti amk dumbukzelvadre
sadece bitkiler naturel buyur kanziBasıyoz göte bişeyler olursa olur olmazsa aşırı dozdan intihar![]()
Şişkoyken buccal fat olmakta saçmalık aqDirekt yanaklarımdan yağ aldırdım knk yağ oranı neden?