ya ilksin ya sonuncu

recai iskender

recai iskender

unfunny cringe diagnosed future schizo
IMG 2386

Kızla 1 aydır sevgili gibi bir şeyiz kızı kaç kere affettim (şimdi bırakmaya gidiyorum) kız bunu repostlamış bende tiktoğunun olduğunu bilmiyor. 2 tane ciddi sevgilisi olmuş kardeşim demek istediğim İLK CİDDİ İLİŞKİLERİNDEN BİRİ OLMAYACAKSAN (1. Değilse riskli ama 2. Kabul olabilir) KENDİNİ KURTAR

• +1
  • JFL
Reactions: angrybirds and Ashoimex
View attachment 3385912

Kızla 1 aydır sevgili gibi bir şeyiz kızı kaç kere affettim (şimdi bırakmaya gidiyorum) kız bunu repostlamış bende tiktoğunun olduğunu bilmiyor. 2 tane ciddi sevgilisi olmuş kardeşim demek istediğim İLK CİDDİ İLİŞKİLERİNDEN BİRİ OLMAYACAKSAN (1. Değilse riskli ama 2. Kabul olabilir) KENDİNİ KURTAR
Sen 2 metre değil misin çocuqq karılar seni nasıl cuckluyor amk :lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: angrybirds and Deleted member 51789
Recai ne anlatiyon yine yav. Engelle geç AQ toxic ilişki ruhunu somurur

• +1
  • So Sad
Reactions: angrybirds and recai iskender
sanırım bu karı en son sana 8 saat boyunca aktif olmasına rağmen cevap vermemişti amk hala mı konuşuyorsunuz sal artık

• +1
Reactions: recai iskender
Çok fazla simpliyordur belki başka mantıklı açıklaması yok

• +1
Reactions: angrybirds
Bu 2. Oluşu ikiside hayatım boyunca kendimi ileride gerçekten birlikte gördüğüm tek kızlardı diğerlerinin terk edeceklerini biliyordum ilk olduğunda 3-5 gün yemek yiyememiştim

buna harbi inanmaya başladım la kızlar ilkini unutamıyor chad olsan bile aklında hep o kişi olacak kızın

• +1
Reactions: Ashoimex and recai iskender
buna harbi inanmaya başladım la kızlar ilkini unutamıyor chad olsan bile aklında hep o kişi olacak kızın
Aynen ltn tırnaklarının arası kir dolu gözlüklü sevgilisini hatırlayacak htn 1.90 sevgilisinin yanında :lul::lul::lul:

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Deleted member 51789 and Black_Pill_Enjoyer1
Tek gerçek bu kanka ve değiştirebileceğim bir şey yok ya en çok o koyuyor

• So Sad
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 51789, Deleted member 93990 and Black_Pill_Enjoyer1
View attachment 3385912

oraskpu cocu iste kıskandırmaya calisiyo terket benlik degilsin falanda sik gibi kalsın pezevenl

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
Aynen ltn tırnaklarının arası kir dolu gözlüklü sevgilisini hatırlayacak htn 1.90 sevgilisinin yanında :lul::lul::lul:
O çocukla ciddi ilişkiye girmez zaten. İlk ciddi ilişkisini asla unutamaz bir kadın

• +1
Reactions: Deleted member 93990
Ben buldum ilkiyim 15 yasinda 16ya gircek yabanci geziyoz antalyada

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
Tek gerçek bu kanka ve değiştirebileceğim bir şey yok ya en çok o koyuyor
Kadınlar zaten tekli ilişki sevmiyorlar yani bir çok kişiyle beraber olmak istiyorlar araştırma var bunun hakkında + tecavüz fetişi vardır bir çok kadının tecavüze uğramak isterler yakışıklı biri tarafından.

• JFL
  • +1
Reactions: starboi., Deleted member 100346 and Deleted member 51789
Kadınlar zaten tekli ilişki sevmiyorlar yani bir çok kişiyle beraber olmak istiyorlar araştırma var bunun hakkında + tecavüz fetişi vardır bir çok kadının tecavüze uğramak isterler yakışıklı biri tarafından.
Haydaa

• So Sad
Reactions: Deleted member 114712
Ben buldum ilkiyim 15 yasinda 16ya gircek yabanci geziyoz antalyada
MInibuste cold approach yaptım instasini verdi xart zort 50 takipcisi var cok bilmiyomus turkiyeyi antalyaya yeni gelmisler falan zart zort

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
MInibuste cold approach yaptım instasini verdi xart zort 50 takipcisi var cok bilmiyomus turkiyeyi antalyaya yeni gelmisler falan zart zort
Minibüste gidip kızla niye konuşursun ki amk ben hiç yabancı biriyle tanışan görmedim toplu taşımada.

Minibüste gidip kızla niye konuşursun ki amk ben hiç yabancı biriyle tanışan görmedim toplu taşımada.
Yan yana oturuyoduk arada bi bakıyodu konustum amk

Bu 2. Oluşu ikiside hayatım boyunca kendimi ileride gerçekten birlikte gördüğüm tek kızlardı
Olm buna gerçekten inandin mi 2 metre adamsın biraz utan ya

Sikersin kızı. Kold aproaç ne bu arada

Just be First acayip brutal.
Köylüler genelde kendilerine bakan ilk dızoyla evlenir
Bebek gibi karının yanında çingeneler dolaşır bu yüzden ilk hamleyi yapman lazım yapamazsan gg ciddi ilişkiyi unut

• So Sad
  • +1
Reactions: recai iskender and Deleted member 51789
sanırım bu karı en son sana 8 saat boyunca aktif olmasına rağmen cevap vermemişti amk hala mı konuşuyorsunuz sal artık
Face reveali seninde gordugunu biliyom rate atsana

2 metre adama bunları yapanlar forumda 14 yaşındaki 3iq kardeşlerimize ne yapmaz:cry::cry:

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Skull Knight, Deleted member 51789, Black_Pill_Enjoyer1 and 1 other person
Face reveali seninde gordugunu biliyom rate atsana
ratelemek pek adetim degil. ama o yag oraniyla baya iyisin amk kemikler belli oluyordu yag orani dusur acilen

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 51789, Ashoimex and starboi.
senin bu anana bacına olan nefreti ne yapacaz

• +1
Reactions: starboi.
Anasını sikeyim beyler

Kız neden ne yaptım gel konuşalım falan demedi direk tamam yazdı daha da konuşamayacağım

Bu kızı gerçekten sevmiştim tüm arkadaşlarım ayrıl dedi ben kendi gururumu yana koyup her şeye rağmen beraber olmak istemiştim belkide beni hiç bir zaman sevmedi sadece eğlenmek için zamanımı harcadı

• So Sad
  • +1
Reactions: maarda, Skull Knight, starboi. and 1 other person
ratelemek pek adetim degil. ama o yag oraniyla baya iyisin amk kemikler belli oluyordu yag orani dusur acilen
Veriuoz amk durun suan bile treadmilldeyim sadece treadmillde bakiyom orga zaten
Sunu dinliyom fena sardi kosasim geliyo ama intense cardio yapmis olmamak icin yuruyorum

• +1
Reactions: Skull Knight
Anasını sikeyim beyler

Kız neden ne yaptım gel konuşalım falan demedi direk tamam yazdı daha da konuşamayacağım

Bu kızı gerçekten sevmiştim tüm arkadaşlarım ayrıl dedi ben kendi gururumu yana koyup her şeye rağmen beraber olmak istemiştim belkide beni hiç bir zaman sevmedi sadece eğlenmek için zamanımı harcadı
bosver kanka sana kiz mi yok

• +1
Reactions: Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back