recai iskender
6’8
%15 bf yukarısı isen ve bunu düşürmek için çaba göstermiyorsan ve üstüne neden kızlar bana niye bakmıyor diyorsan neyse hadi görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
15de karin kasi belli oluyor buradaki cogu kisi 15 in ustundeView attachment 3323100
View attachment 3323101
Yağ oranınızı %15 altına inmeden yüzünüzle ilgili kanıya varmayın
Lean or dead
Slaylediği kızları tahmin edeyim testosu ondan yüksek ltb kızyüzde 20 yag oranlı niçmaxxed bateri calan metalkafa arkadaşım var slayliyor valla cope
arkadaşın testosu en az natty 600-700 hergün sakalı çıkıyor,sesi kalın,kafatası büyük slaylediği kızlarda tipik mtbler(kadıköy tayfa)Slaylediği kızları tahmin edeyim testosu ondan yüksek ltb kız
Ltb olunca noluyo kari karidir aqSlaylediği kızları tahmin edeyim testosu ondan yüksek ltb kız
17 yasinda kim 203cm aq larpRecai sen harbi 2 metreysen nasi slaylayemiyon
kızlarla konuşuyorum ama şu ana kadar max 3 ay sürdü işte diyorum ya bende problem var onu fark edip soğuyorlar ya da exlerini özlüyorlarRecai sen harbi 2 metreysen nasi slaylayemiyon
200+ isem en adi orospu çocuğu musun ona göre hastaneye gidip kanıt atacağım17 yasinda kim 203cm aq larp
ben anneme orospu diyorum zaten at kanitkızlarla konuşuyorum ama şu ana kadar max 3 ay sürdü işte diyorum ya bende problem var onu fark edip soğuyorlar ya da exlerini özlüyorlar
200+ isem en adi orospu çocuğu musun ona göre hastaneye gidip kanıt atacağım
Roid vursam mı şu sıralar baya düşünüyorum2 metre olsam roidlenir peygamberin yeryuzundeki golgesi olurum amk ogre olurum full
alttaki lavuk ne alakaView attachment 3323100
View attachment 3323101
Yağ oranınızı %15 altına inmeden yüzünüzle ilgili kanıya varmayın
Lean or dead
%20 de bile gözükebiliyor yani daha çok fragman gibi15de karin kasi belli oluyor buradaki cogu kisi 15 in ustunde