Peter Steele
Mistral
Hayat zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sakın bunu demeErkekse vursun amk
harbi vurur amkErkekse vursun amk
Olm git özür dile amk mal mısın?guncelleme
Olaya cidden silahla gelceklermis muhtemelen ozur diletmeye caliscak orospu cocuklari valla hazirliyorum silah borc aldim patlatacam birinin Baldirina ozellikle ayagina sikmiyorum ben onlar gibi fallik degilim sakat kalmasin
253ng/dl test yappingOlm git özür dile amk mal mısın?
Olayın başı neki nerden cikti ilk başta
Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır kardeş
Gururunu sikeyim kafana sıksınlar rahatla
Anamin adini agzina aldilar dovdum cocugu olayin basi bu ben hakliyimOlm git özür dile amk mal mısın?
Olayın başı neki nerden cikti ilk başta
Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır kardeş
Gururunu sikeyim kafana sıksınlar rahatla
hangi semtli karşı taraf antalyanın kürtleri ve çingenleri hafife alınmaz bi ara gece adamın birini gasp edip denize attılarkurtlere bulastik silahla tehdit edildim pazartesi konusmaya gelcekler
Kuzeyyaka mahallesinden hepsihangi semtli karşı taraf antalyanın kürtleri ve çingenleri hafife alınmaz bi ara gece adamın birini gasp edip denize attılar
Senide biliyoz toprak cok konusma253ng/dl test yapping
253ng/dl testSenide biliyoz toprak cok konusma
250 testoyla sesimin seninkinden kalin olması peki253ng/dl test
sen nefes bile alma amına bastığımın topoşu
richard ramireze benzemek için saçını uzatırken 250 testo kafanı gizlice üçe vurur sonra şapalağı çakar bayarım seni kodumun satanist tapar ibnesi250 testoyla sesimin seninkinden kalin olması peki
Toprak siktirgit başkalarıyla uğraş oglusum benim dedigim seyle beni uzebilecegini mi sanıyonrichard ramireze benzemek için saçını uzatırken 250 testo kafanı gizlice üçe vurur sonra şapalağı çakar bayarım seni kodumun satanist tapar ibnesi
şimdi bu ne alaka ulan amına bastırdığımın pedofili ergen piçiToprak siktirgit başkalarıyla uğraş oglusum benim dedigim seyle beni uzebilecegini mi sanıyon
Ben testo vururum duzelir ama senin skull anca reankarne olursan duzelir ignoreliste hadi bb
Pztden sonra testom ng/dl ile degil mgla olculcek anladin ok??şimdi bu ne alaka ulan amına bastırdığımın pedofili ergen piçi
tip muhabbeti yapacaksak senin konuşma hakkın bile yok fortnite oynayıp doritos nacho tüketen çocuklara benziyorsun dörtgöz topoş
ikinci olarakta 253ng/dl test ile sinkaflı kelimeleri bırak topoşum
Bilge Adam Reis izlemez ama onun jargonuyla konuşur özenti köpek evladıPztden sonra testom ng/dl ile degil mgla olculcek anladin ok??
Random bullshit atma bana pedofili ergen pic ne
Ben hayatı onlineda milletle sovuscek kadar sevmiyom
Benim senle ugrasasim yok sende git baskalariyla ugras
Karşına silahla adam gelmese bile dayak yememek için sakso çekicek birine benziyorsun toprak253ng/dl test yapping
kuzeyyaka biraz riskli ama sende zeytinköydesin çingensin amk çokta şey etmeyinKuzeyyaka mahallesinden hepsi
ama bende bos degilim antalya zeytinkoydenim bende amlarina koyarim hatta iclerinden 2 3 ksiiyi taniyorum eski mahallem ailem boyle pislik yerde yasamayak diye tasindi
sende insta tayfanın yanına toz olKarşına silahla adam gelmese bile dayak yememek için sakso çekicek birine benziyorsun toprak
klavyeden yazması kolay tabi
Yarram hayatınla oynaması kolaymı zannediyosun ? Silah amınakoyayım silahsende insta tayfanın yanına toz ol
birinden gaz alıp birine dalaşmak ancak senin gibi eşşek evladından beklenirdi
adam haklı klavyede yazdığın kadar kolay değil böyle kalabalık tayfa yanında sesini yükseltse ağlarsın sakso çek dese çekersinsende insta tayfanın yanına toz ol
birinden gaz alıp birine dalaşmak ancak senin gibi eşşek evladından beklenirdi
Amk high t gostercem kendimi diye triplenmeyin hepinizin hayati tek kurşunadam haklı klavyede yazdığın kadar kolay değil böyle kalabalık tayfa yanında sesini yükseltse ağlarsın sakso çek dese çekersin
sikim gibi tespitYarram hayatınla oynaması kolaymı zannediyosun ? Silah amınakoyayım silah
tek mermilik canı var herkesin
253 test le alakası yok isterse 1500 3000 teston olsun gene tek mermilik canın var
Ben kime lowt dedim amk ne anlatiyon git yat uyu yawsikim gibi tespit
ben öyle birşey iddia etmedim zaten
ama bu arkadaş millete low t falan demesi 250 test ile aşırı komik
Uzlaşmaya calisicam zatende bunlar uzlasir mi sence bunlarin bu kadar tehdit etmesi sebebi dovdugumu okulda yaydi bizimkiler cocuk rezil oldu bunu dayak yemedi seklinde yapcaksiniz olayi kapatin diyor biz okeylicez yanimdaki yayanlarda ozur diler ama bu ibnelerden her sey beklenirAmk high t gostercem kendimi diye triplenmeyin hepinizin hayati tek kurşun
@Peter Steele knk sende uzlas cocukla amk zaten dovmussun bikere kârdasın yani
Gururun mu hayatın mı sec
kanka zaten cocugun kuzeni falan yaziyor bana cok degisik varliklar dostum bi baksana yaziyor wpden Sonra tehdit ediyor falankanka kavgayi kazanmakla bitmiyor ki amk bu orosbu cocuklarinin abisi var onun abisi var onunda abisi var konuşup anlaşana kadar kavga devam ediyor hatta bazen konuşup anlaşsan bile korktu cart curt ediyolar
panpa angutoidin ppsinde 2 metre high t adam var kendisi low t panpaBen kime lowt dedim amk ne anlatiyon git yat uyu yaw
cevap verdiğin postta öyle bir şey yazmıyor yapping falan yazmışsınsikim gibi tespit
ben öyle birşey iddia etmedim zaten
ama bu arkadaş millete low t falan demesi 250 test ile aşırı komik
Sürekli türüyor orospu çocuklarıkanka kavgayi kazanmakla bitmiyor ki amk bu orosbu cocuklarinin abisi var onun abisi var onunda abisi var konuşup anlaşana kadar kavga devam ediyor hatta bazen konuşup anlaşsan bile korktu cart curt ediyolar
Kanka polise git yada konuşma hiç kanıt yerine geçecek birşey bulman lazım ama enazından yüksek ihtimal ruhsatsızdır silahlarsimdi burda rahat takiliyorum ama gotum tutuşuk şu an cidden ölme ihtimalim var amk siz hala kavga ediyosunuz onu anlamiyorum
kanka zaten cocugun kuzeni falan yaziyor bana cok degisik varliklar dostum bi baksana yaziyor wpden Sonra tehdit ediyor falan
dediğimi yap gururundan da olmazsın en azından ama genede yapabiliyosan uzlaşUzlaşmaya calisicam zatende bunlar uzlasir mi sence bunlarin bu kadar tehdit etmesi sebebi dovdugumu okulda yaydi bizimkiler cocuk rezil oldu bunu dayak yemedi seklinde yapcaksiniz olayi kapatin diyor biz okeylicez yanimdaki yayanlarda ozur diler ama bu ibnelerden her sey beklenir
Knk sen niye laf attigin adamlara yalamacilik yapiyon amkpanpa angutoidin ppsinde 2 metre high t adam var kendisi low t panpa
(profilinde 1k test rira var kendisi 250 test)
makaraydı da yalamacalık tek taraflı olurKnk sen niye laf attigin adamlara yalamacilik yapiyon amk
zeytinköymü çingen misin laKuzeyyaka mahallesinden hepsi
ama bende bos degilim antalya zeytinkoydenim bende amlarina koyarim hatta iclerinden 2 3 ksiiyi taniyorum eski mahallem ailem boyle pislik yerde yasamayak diye tasindi
Benim angutla problemim yokki ona onceden dedigim sey seni niye ilgilendiriyomakaraydı da yalamacalık tek taraflı olur
sikim gibi analiz yine
cedlayt im knk vallaSilah çek vur onlara zaten subhumansın super katliam yap
Yok cingenlikten degil orda oturan herkes cingen mi aqzeytinköymü çingen misin la
Zaten 7 8 yasima kadar yasadim cok bisi hatirlamiyom sonra ailem pis mahalle diye tasindiYok cingenlikten degil orda oturan herkes cingen mi aq
Face reveal yapsana pmden bi ben gormedim amkcedlayt im knk valla
yaparim suan olaylar karisik cocukla konusuyomFace reveal yapsana pmden bi ben gormedim amk