Yağ oranı düşürme

htn666

htn666

Iron
Bu oc ödemle 1 yıldır savaşıyorum. En hizli nasil yag oranimi dusure bilirim? Boy 1.8 kilo 60 yas 17. Yag oranimi bilmiyorum.
Her sabah duzenli olmasa da 2 3 günden bir kardio yapiyorum. Su orani 2 3L civari. Potasyum tüketiyorum. Ve tuz oranina da dikkat ediyorum. Zygolarin altinda az odem var. Ne yaparsam gitmiyor. Buz uygulamasi falan hersey yaptim

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
aq dediklerin doğruysa hiç kas yok skinny fatin allahısın. gym yazıl

• +1
Reactions: Zodiac
Bu oc ödemle 1 yıldır savaşıyorum. En hizli nasil yag oranimi dusure bilirim? Boy 1.8 kilo 60 yas 17. Yag oranimi bilmiyorum.
Her sabah duzenli olmasa da 2 3 günden bir kardio yapiyorum. Su orani 2 3L civari. Potasyum tüketiyorum. Ve tuz oranina da dikkat ediyorum. Zygolarin altinda az odem var. Ne yaparsam gitmiyor. Buz uygulamasi falan hersey yaptim
180 degilsin

• +1
Reactions: Zodiac
aq dediklerin doğruysa hiç kas yok skinny fatin allahısın. gym yazıl
Keske kimse kimsenin sikinde olmasa da sirf erkeklerin yaninda mutsuz kalmayalim diye dunyevi saatleri bok yoluna harcamasak 180nalti bence gym cope

• JFL
  • +1
Reactions: htn666 and Toyota Corolla
vurdurun özempic krallar

Spora başlama şeklin çok yanlış

60 kiloda yağ oraninin yüksek olduğunu düşünüyorsan bonemassin icin over