![whoishe](/data/avatars/l/110/110475.jpg?1735744528)
whoishe
Silver
yüce bilginleri bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
düşür yağ oranını %20 de bile değişim oluryüce bilginleri bekliyorum
yarım saatte 1000 ip atlamak ideal midir ? hergündüşür yağ oranını
kardiyo yağ yakmaz kalori açığı oluşturur sen 1000 ip atlayıp fazla yersen yağlanırsınyarım saatte 1000 ip atlamak ideal midir ? hergün
kalori açığı yaparım da yeterli protein alamayabilirimkalori açığı
sadece proviron konusu açtım ve kullanmayada devam ediyorum ayrıca 16 olunca ne gibi değişim olur ki%25 ne amk ya bide sikko sikko ilaç konuları açıyorsun. Acil %16 seviyelerine in al sana en büyük looksmax tavsiyesi
proteini almaya çalış önemlikalori açığı yaparım da yeterli protein alamayabilirim
çok değişim olur ama bunu soruyosan bence %25bf değilsin makinelerde %8 hata payı varsadece proviron konusu açtım ve kullanmayada devam ediyorum ayrıca 16 olunca ne gibi değişim olur ki
ne gibi değişimlerçok değişim olur ama bunu soruyosan bence %25bf değilsin makinelerde %9 hata payı var
yanaklarından gıdından falan yağ gidicekne gibi değişimler
%25 bf senin östrojen yüksektir aromataz enzimi artıyor yağ oranını 17 nin üstüne çıkartmane gibi değişimler
proviton kullanmam iyi gelir mi biraz da olsa?%25 bf senin östrojen yüksektir aromataz enzimi artıyor yağ oranını 17 nin üstüne çıkartma
azda olsa e2 düşürüyor diye biliyorumproviton kullanmam iyi gelir mi biraz da olsa?