halatmaxxing
Iron
hangi bolum bakıyo bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Spor salonlarinda ölçülmek için cihazlar oluyor orda bakabilirsinhangi bolum bakıyo bilen var mı
Diyetisyene githangi bolum bakıyo bilen var mı
nasıl yapıcam tam olarakEvde mezura ile ölçüm yao
Boy kilo söyle buraya bide bel çevresi felan lazım yaz İnternete çıkarnasıl yapıcam tam olarak
cogu kişi hastaneye gitmeyi öneriyor doğru şekilde tam olcebilecegini sanmıyorumBoy kilo söyle buraya bide bel çevresi felan lazım yaz İnternete çıkar
Doktor olsam biri yağ oranı için hastaneye gelse onu psikiyatriye falan yönlendiririm herhaldecogu kişi hastaneye gitmeyi öneriyor doğru şekilde tam olcebilecegini sanmıyorum
abi ben yaptım yüzde yedi verdi çok düşük değil mi senceDoktor olsam biri yağ oranı için hastaneye gelse onu psikiyatriye falan yönlendiririm herhalde
Yanlis yapmışsındir iyi ölçmen lazımabi ben yaptım yüzde yedi verdi çok düşük değil mi sence
15 17 arasi bfde hollowcheeks gozukmuyosa 12 13lerde gozukur mu umut var mi yoksa erkenden baslayayim mi mse hazirliklarinaYanlis yapmışsındir iyi ölçmen lazım
En kötü tahminle hesapla karın kasın hiç gözükmüyorsa 18-19> sadece en üsttekiler gözüküyorsa 15-16 falandır
En alttakiler de gözüküyorsa 10-12 vardır
Kafatasına göre değişiyor benim zygolarim aşırı geniş 0 şaka 15-16 bf de balon balığı gibi şişip ltnye kadar düşüyorum suan öyleyim aylardır karilarla iletisimim yok forumdaki aktifliğimden belli olmuştur belki15 17 arasi bfde hollowcheeks gozukmuyosa 12 13lerde gozukur mu umut var mi yoksa erkenden baslayayim mi mse hazirliklarina![]()
benim zygolar genis menis degilKafatasına göre değişiyor benim zygolarim aşırı geniş 0 şaka 15-16 bf de balon balığı gibi şişip ltnye kadar düşüyorum suan öyleyim aylardır karilarla iletisimim yok forumdaki aktifliğimden belli olmuştur belki
Jordan barret örnek mesela oda yağ oranı arttıkça normal insana göre aşırı şişiyor en iyisi senin 10-12 ye kadar düşüp kendini görmen
Olsun belki bilmediğin birşey vardır düşmeden bilemezsinbenim zygolar genis menis degil
bakacaz bakalim![]()
Amk yazın yağ oranım %15 di, o kadar bosverdim ki %20 oldu şimdi aq 186 boyda çok siritmasa daOlsun belki bilmediğin birşey vardır düşmeden bilemezsin
Benimde eskiden bf yuksekken oyleydi amk böyle gozlerim burnum agzim suratin ortasina koyulmuş kenarlar otoban gibi sismis kendimi ozurlu saniyodumKafatasına göre değişiyor benim zygolarim aşırı geniş 0 şaka 15-16 bf de balon balığı gibi şişip ltnye kadar düşüyorum suan öyleyim aylardır karilarla iletisimim yok forumdaki aktifliğimden belli olmuştur belki
Jordan barret örnek mesela oda yağ oranı arttıkça normal insana göre aşırı şişiyor en iyisi senin 10-12 ye kadar düşüp kendini görmen