yag oranını nasil ogrenirim

halatmaxxing

halatmaxxing

Iron
hangi bolum bakıyo bilen var mı

Evde mezura ile ölçüm yao

• +1
Reactions: yenesy
Boy kilo söyle buraya bide bel çevresi felan lazım yaz İnternete çıkar
cogu kişi hastaneye gitmeyi öneriyor doğru şekilde tam olcebilecegini sanmıyorum

cogu kişi hastaneye gitmeyi öneriyor doğru şekilde tam olcebilecegini sanmıyorum
Doktor olsam biri yağ oranı için hastaneye gelse onu psikiyatriye falan yönlendiririm herhalde

• +1
  • JFL
Reactions: htn666, Tornoviaa, IlI and 3 others
Doktor olsam biri yağ oranı için hastaneye gelse onu psikiyatriye falan yönlendiririm herhalde
abi ben yaptım yüzde yedi verdi çok düşük değil mi sence

abi ben yaptım yüzde yedi verdi çok düşük değil mi sence
Yanlis yapmışsındir iyi ölçmen lazım
En kötü tahminle hesapla karın kasın hiç gözükmüyorsa 18-19> sadece en üsttekiler gözüküyorsa 15-16 falandır
En alttakiler de gözüküyorsa 10-12 vardır

Yanlis yapmışsındir iyi ölçmen lazım
En kötü tahminle hesapla karın kasın hiç gözükmüyorsa 18-19> sadece en üsttekiler gözüküyorsa 15-16 falandır
En alttakiler de gözüküyorsa 10-12 vardır
15 17 arasi bfde hollowcheeks gozukmuyosa 12 13lerde gozukur mu umut var mi yoksa erkenden baslayayim mi mse hazirliklarina :trepidation:

15 17 arasi bfde hollowcheeks gozukmuyosa 12 13lerde gozukur mu umut var mi yoksa erkenden baslayayim mi mse hazirliklarina :trepidation:
Kafatasına göre değişiyor benim zygolarim aşırı geniş 0 şaka 15-16 bf de balon balığı gibi şişip ltnye kadar düşüyorum suan öyleyim aylardır karilarla iletisimim yok forumdaki aktifliğimden belli olmuştur belki :forcedsmile:

Jordan barret örnek mesela oda yağ oranı arttıkça normal insana göre aşırı şişiyor en iyisi senin 10-12 ye kadar düşüp kendini görmen

• +1
Reactions: ER enjoyer, IlI, Ashoimex and 1 other person
Kafatasına göre değişiyor benim zygolarim aşırı geniş 0 şaka 15-16 bf de balon balığı gibi şişip ltnye kadar düşüyorum suan öyleyim aylardır karilarla iletisimim yok forumdaki aktifliğimden belli olmuştur belki :forcedsmile:

Jordan barret örnek mesela oda yağ oranı arttıkça normal insana göre aşırı şişiyor en iyisi senin 10-12 ye kadar düşüp kendini görmen
benim zygolar genis menis degil
bakacaz bakalim :p

• JFL
Reactions: maarda
Olsun belki bilmediğin birşey vardır düşmeden bilemezsin
Amk yazın yağ oranım %15 di, o kadar bosverdim ki %20 oldu şimdi aq 186 boyda çok siritmasa da

foto at kardesim

Benimde eskiden bf yuksekken oyleydi amk böyle gozlerim burnum agzim suratin ortasina koyulmuş kenarlar otoban gibi sismis kendimi ozurlu saniyodum

• +1
Reactions: cakdripa and maarda
nette hesaplayıcılar var belini boyun çevreni falan yazıp öğrenirsin