halatmaxxing
Iron
zayıfım ama tombul yüzüm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yapıyom zaten ise yaramıyospor yap
spor yaptıktan hemen sonra kilo vermezsin önce yağ hücrelerinin içi su almaya başlar yani ödem toplar vücut hatta spor yapanların kilo aldığını zannetmelerinin sebebi budur.yapıyom zaten ise yaramıyo
boy kilo neyapıyom zaten ise yaramıyo
179 56boy kilo ne
skinny fat179 56
kas kütlej var mı abs mesela ? görünüyor mu179 56
Yüzünü görmeden tavsiye veremem kankizayıfım ama tombul yüzüm var
Yüzün kemiksiz olduğu içindirzayıfım ama tombul yüzüm var
görünmüyor kas kütlem fazla yok ama iriyim kemiklerim büyük yani çene hattım ve elmacık kemigim belirgin ama yüzümdeki yağlar ustunu kapatıyor küçükken kiloluydum ondan kalan yağlar diye dusunuyorum ama o da 6 yaşındayken ki halimkas kütlej var mı abs mesela ? görünüyor mu
kemikli kanka kemiksiz olsa yazacak kadar gerizekali değilim yağ oranım fazlaYüzün kemiksiz olduğu içindir
insta var mıYüzünü görmeden tavsiye veremem kanki
PM atinsta var mı
kas kütlen yoksa sen skinnyfatsın ya kas kütlesi koyucaksın o kiloyu 65 yapacaksın yada twink vücuda sahip olup starving yapıp hayattan zevk almayıp enerjisiz bir şekilde debloat (şeker yok tuz yok karbonhidrat yok günlük max 2 öğün )gezeceksin insanlar arkandan bu götünü siktiriyor diyecek seçim senin ek olarak starving yapsan bile 1 gün debloated bi gün bloated gezersin haberin olsun hergün jordanbarret gibi gezmeyi beklemegörünmüyor kas kütlem fazla yok ama iriyim kemiklerim büyük yani çene hattım ve elmacık kemigim belirgin ama yüzümdeki yağlar ustunu kapatıyor küçükken kiloluydum ondan kalan yağlar diye dusunuyorum ama o da 6 yaşındayken ki halim
kilo alsam yüzümdeki yağları daha kolay eritirim dimi bi de en hızlı şekilde nasıl kilo alabilirim yoksa baska bir tavsiyeniz var mıkas kütlen yoksa sen skinnyfatsın ya kas kütlesi koyucaksın o kiloyu 65 yapacaksın yada twink vücuda sahip olup starving yapıp hayattan zevk almayıp enerjisiz bir şekilde debloat (şeker yok tuz yok karbonhidrat yok günlük max 2 öğün )gezeceksin insanlar arkandan bu götünü siktiriyor diyecek seçim senin ek olarak starving yapsan bile 1 gün debloated bi gün bloated gezersin haberin olsun hergün jordanbarret gibi gezmeyi beklemeView attachment 3383667
kilo alma dostum kas kütlesi koy kas kütlesi koyarkende beraberinde zamanla kilo alacaksın internette kalori ihtiyacı sitelerine bak ordaki kalorine 500 kalori eklemeye çalış günlük ama kardiyoda yap sert antrenmanlar yapmaya çalış yüzdeki yağ vücutla da alakalı şeker intake ve tuzda baya önemlikilo alsam yüzümdeki yağları daha kolay eritirim dimi bi de en hızlı şekilde nasıl kilo alabilirim yoksa baska bir tavsiyeniz var mı
sagol teşekkürler dostumkilo alma dostum kas kütlesi koy kas kütlesi koyarkende beraberinde zamanla kilo alacaksın internette kalori ihtiyacı sitelerine bak ordaki kalorine 500 kalori eklemeye çalış günlük ama kardiyoda yap sert antrenmanlar yapmaya çalış yüzdeki yağ vücutla da alakalı şeker intake ve tuzda baya önemli
Niye 1 gün debloated 1 gün bloated la gel debloat olması gerekmiyor mukas kütlen yoksa sen skinnyfatsın ya kas kütlesi koyucaksın o kiloyu 65 yapacaksın yada twink vücuda sahip olup starving yapıp hayattan zevk almayıp enerjisiz bir şekilde debloat (şeker yok tuz yok karbonhidrat yok günlük max 2 öğün )gezeceksin insanlar arkandan bu götünü siktiriyor diyecek seçim senin ek olarak starving yapsan bile 1 gün debloated bi gün bloated gezersin haberin olsun hergün jordanbarret gibi gezmeyi beklemeView attachment 3383667
knk kalori acıgı yapıyon dünyanın en basit şeyizayıfım ama tombul yüzüm var
HEMEN SOYLUYORUM KISA PARLAMENT VE JELİBON YE BASKA BISI YEMEzayıfım ama tombul yüzüm var