jsbera
attracted to ltbs
@reanrao 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Dogrulugundan cok emınım netanyahu approved@reanrao![]()
Kız arkadaşında varmıHayat güzel olm disari çık apartmanda bekliyorum bak
KANKA MISANTHOPRY RIRA EDIT ANLARSIN YADogrulugundan cok emınım netanyahu approved
Ne alaka olmmmKız arkadaşında varmı
Kendi kendine konuşmaya başladı çocuk delirdi evden cikmamaktan acil hastaneyeKANKA MISANTHOPRY RIRA EDIT ANLARSIN YA
Kendi kendine konuşmaya başladı çocuk delirdi evden cikmamaktan acil hastaneye
Ulan amina kodugum degis su aviyisadece sahte recete cikart
harbi amk reverse gif atmış bide HGNSHAJDHBASNJMGAUlan amina kodugum degis su aviyi
ustume cok geldinUlan amina kodugum degis su aviyi
Couple pp ye çevirdi ibneharbi amk reverse gif atmış bide HGNSHAJDHBASNJMGA
oglum sen ruh hastasi misin arapça yazılarda yaz bari tam olsun ( şaka yapıyorum bu aviyi sil beni öldürecekler).ustume cok geldin
amk benden sonra yapan sensin ama couple pp isi kafaya yattiCouple pp ye çevirdi ibne
aklimda cok fikir var hepsi gerceklesecekoglum sen ruh hastasi misin arapça yazılarda yaz bari tam olsun ( şaka yapıyorum bu aviyi sil beni öldürecekler).
Aklini sikeyim yapma amk yapmaamk benden sonra yapan sensin ama couple pp isi kafaya yatti
aklimda cok fikir var hepsi gerceklesecek
pmden niye yaziyon pp fikirlerini cok begeniyorum dun geceki yaptiginda cok iyiydi falanAklini sikeyim yapma amk yapma
@Randomized Shame this guy larping as me and saying weird stuffs about me tho please ban this jewpmden niye yaziyon pp fikirlerini cok begeniyorum dun geceki yaptiginda cok iyiydi falan
i'm not larping him we are just using same pfps so i changed mine@Randomized Shame this guy larping as me and saying weird stuffs about me tho please ban this jew
no no please do not ban him he is innocent ban me instead im the real guilty here@Randomized Shame this guy larping as me and saying weird stuffs about me tho please ban this jew
i swear im the fake oneI feel like I was handed a gun and was told to shoot the fake one... the only problem being is I don't actually know who is the real one.
View attachment 4430064
I AM THE REAL ONE BELIEVE ME BRO LIKE AREN’T WE ARE FRIENDSI feel like I was handed a gun and was told to shoot the fake one... the only problem being is I don't actually know who is the real one.
View attachment 4430064
anathema is the real one dont believe himI AM THE REAL ONE BELIEVE ME BRO LIKE AREN’T WE ARE FRIENDS
And everyone knows when i created this acc this is my first and last AVI.
Şu olayda banlanan ben olursam hesabı silerim amkanathema is the real one dont believe him![]()
bende silerim merak etme laŞu olayda banlanan ben olursam hesabı silerim amk
bende silerim merak etme la
@Randomized Shame just ban me already.anathema is the real one dont believe him![]()
yeah yeah orospu juju or whatever@reanrao![]()
Lan amina kodugum bu seferde senle ben banlanıcaz sen benim alt’ım oluyorsan benle sen aynı kişiyiz demek@Randomized Shame just ban me already.
actually im gonna be honest. im an alt of @Auchelius
bu forumdan banlanacaksam liderimle birlikte banlanmak benim için bir onurdur...Lan amina kodugum bu seferde senle ben banlanıcaz sen benim alt’ım oluyorsan benle sen aynı kişiyiz demek
ASHDASDASBHFIJSA BU OLAYDA BİRİSİ BANLANIRSA FENA PATLARIM AQLan amina kodugum bu seferde senle ben banlanıcaz sen benim alt’ım oluyorsan benle sen aynı kişiyiz demek
bu 11li kardeşimize tiredimin altında konuşmasına izin verdiğimi hatırlamıyorum
Sen kimsin amkbu 11li kardeşimize tiredimin altında konuşmasına izin verdiğimi hatırlamıyorum![]()
Lan amina kodugum bu seferde senle ben banlanıcaz sen benim alt’ım oluyorsan benle sen aynı kişiyiz demek
@Randomized Shame chose one to ban bro.
right side looks legit
left side looks legit @Randomized Shameright side looks legit
babanım güzel kızımSen kimsin amk![]()
dısarı cık laamınakodumun kuryesi siparişimi getir
seni anandan iyi tanıyomBu beni çok tanıdığını falan zannediyor 3 ay olmadı
senden cok parasi oldugunu degistirmiyor bide mogluyo btwSen kimsin amkamınakodumun kuryesi siparişimi getir
Abisi 11li daha o ağlar zirlar yapma etmesenden cok parasi oldugunu degistirmiyor bide mogluyo btw
Büyük olmayı marifet zannediyor aptal aqAbisi 11li daha o ağlar zirlar yapma etme
Şuan çok üzüldümsenden cok parasi oldugunu degistirmiyor bide mogluyo btw
Hayatın gerçekleriyle tanışman bi 30 yılını falan alır böyle ilerlersenBüyük olmayı marifet zannediyor aptal aq