YAĞLANAN SAÇIMDAN SIKILDIM

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
YAV BAK GÜNAŞIRI YIKANIYORUM KIŞ OLDUĞU İÇİN YAZIN HER GÜN TABİ
DIŞARIDA ÖĞRETMENİM BİLE TAŞŞAK GEÇİYO BİZİM ZAMANIMIZDA SU YOKRU BİZ YIKANAMAZDIK PEKİ YA SEN DİYE.
SIKILDIM LAN VALLAHİ SIKILDIM ELİMDE OLAN BİR ŞEY DEĞİL. ACCUTANE GİBİ BİŞİ YOK MU SADECE SAÇ İÇİN AMA VALLA BIKTIM YA BAK YİNE YAPYAĞLI DÜN Y8KANDIM SAYILIR YARIN OKULA GİDECEM YAĞLI YAĞLI YİNE OFFF OF

• +1
  • JFL
Reactions: Topkra, Thrill, Gordon Freeman and 1 other person
siz kaç günde bir yıkanıyonuz bu mevsimde mesela acaba ben mi pasaklıyım valla deliricem ya

• +1
Reactions: Thrill and JustForLaughs
çok sık yıkarsın bu sefer çok sık yağlanır

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
4-3 günde bir yıkıyom çok az şampuan yeterli oluyor

• +1
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and JustForLaughs
4-3 günde bir yıkıyom çok az şampuan yeterli oluyor
olm ben napcam ya bak mesela yarın okul var sabah duş alamıyorum evdeki tek banyo hemen bi yatak odasının yanında ses yüzünden sabahları yıkanamıyorum banyo harici musluklarda da sıcak su çalışmıyo aq bu nası bi şey

• +1
Reactions: Thrill
saç yağlanınca da tepe seyrek gözüküyo gelen gečen kel kalacaksın diyo bereyle dışarı çıkcam artık olmuyor böyle

• +1
Ben haftada 2 şampuanlıyom 2 fıs yeterli oluyor uzun saclıyım sana 1 de yeter accutane basladigimdan beri kuru sacım ama baya argan yağı sürmeye basladım

• +1
aGa ben her gun yikiyom hic yaglanmkyo kupkuru amm

• +1
Reactions: Thrill, veneficus and growthplatessss111
banada yağ lazım kardeşim transfer edebilir misin

• +1
Ben haftada 2 şampuanlıyom 2 fıs yeterli oluyor uzun saclıyım sana 1 de yeter accutane basladigimdan beri kuru sacım ama baya argan yağı sürmeye basladım
aGa ben her gun yikiyom hic yaglanmkyo kupkuru amm
banada yağ lazım kardeşim transfer edebilir misin
1 gün yıkanmayıncako saçımdako yağ ile patates kızartabilirsiniz bu bi niye bende böyle sonra dışardaki insanlar 2 hafta yıkanmamışım sanıyoe
koltukaltı şelale olan insanlar görüyorum benim işittiğimi işitmiyorlar bu saç yüzünden dışarıya kirli gözüküyom çok can sıkıcı

• +1
olm ben napcam ya bak mesela yarın okul var sabah duş alamıyorum evdeki tek banyo hemen bi yatak odasının yanında ses yüzünden sabahları yıkanamıyorum banyo harici musluklarda da sıcak su çalışmıyo aq bu nası bi şey
kuru şampuan kullan sabah ses olursada olsun en fazla nolabilirki? evdekiler zaten sabah hazırlanma sesine kalkarlar diye düşünüyorum

• +1
kuru şampuan kullan sabah ses olursada olsun en fazla nolabilirki? evdekiler zaten sabah hazırlanma sesine kalkarlar diye düşünüyorum
tek banyo dediğim ebeveyn banyosu sıkıntı o.
kuru şampuan ne bilmiyorum bakcam

• +1
@Fridx yumurta sarısı :)

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and Fridx

Users who are viewing this thread

Back