Yakısıklı oldugum icin erkekler tarafindan dislanmam hk.

chadwers

chadwers

Iron
Adam akilli post atamadik bari baska bısey anlatak

Bu onemli bi konu hep agalarimin oldugu bi ortamım olsun istemiştim ama olmadı çünkü tanıştığım insanların hoşlandığı kızlar ya benle flört ediyordu ya da bana yavşamaya çalışıyordu onlarda bunu gördüğü zaman ya tartışıyoduk ya da beni hiçbi ortama çağırmıyolardı. Hiçbir zaman her şeyi beraber yaptığım agalar grubum olmayacak… KEŞKE YAKISIKLI OLMASAYDIM :(

• +1
Reactions: gargomel
Doğru bu arada, htn+, chadlite üstü olduğunuzda çevrede kimse sizi siklemiyormuş gibi yapıyor, gizliden sürekli sizi takip ediyorlar, ortama ağırlığınızı koymadığınızda zorbalık için ilk seçenek oluyorsunuz, yani sadece chad olmak yetmiyor betaları korkutmanız da gerekiyor.

• +1
Reactions: gargomel and xVamp24
Doğru bu arada, htn+, chadlite üstü olduğunuzda çevrede kimse sizi siklemiyormuş gibi yapıyor, gizliden sürekli sizi takip ediyorlar, ortama ağırlığınızı koymadığınızda zorbalık için ilk seçenek oluyorsunuz, yani sadece chad olmak yetmiyor betaları korkutmanız da gerekiyor.
Yakısıklı olmayan halimizden anlamaz birader hayatimda hic aga ortamim olmadı anca karılar geliyo mal mal bişeyler zırvalıyolar kız işi boş iş amk asıl önemli olan eğlenceğin arkadaş ortamı olması bu insanlar neden kızlara bu kadar tapıyor

• +1
Reactions: gargomel and xVamp24
benim gibi high estrogen baby face olsaydin hem etrafındaki kekolar maskülen erkekler seni sevecekti sahip çıkacaktı hem kızlar seni beğenecekti

• +1
  • JFL
Reactions: GatoradeTRZ8 and Hattab
benim gibi high estrogen baby face olsaydin hem etrafındaki kekolar maskülen erkekler seni sevecekti sahip çıkacaktı hem kızlar seni beğenecekti
Ben zaten prettyboyum amk dedigin dogru btw prettyboylara kekolar sahip cikiyor ama benim yasadigim yerde keko yok ben bagcilarda yasamiyom amk

bide kekoların sana sahip çıkma sebebi senin pembe gotunu sikmek istemeleri kekolar gizli gay cıkıyor kendine dikkat et anliormusun

Yakışıklı olup karılarla aran kötü olunca hiç bi sik değişmiyo

• JFL
Bende hep agalarla nargileye gitmek isterdim

bide kekoların sana sahip çıkma sebebi senin pembe gotunu sikmek istemeleri kekolar gizli gay cıkıyor kendine dikkat et anliormusun
Öyle zaten her girdiğim ortamda götümü sikimi avuçlamaya çalışıyorlar iki metreyim ama tehdit olarak görmüyorlar

• JFL
Reactions: hesaplar_banlı and hellomylove
Öyle zaten her girdiğim ortamda götümü sikimi avuçlamaya çalışıyorlar iki metreyim ama tehdit olarak görmüyorlar
Dikkat et seni taksim delisi cenke çevirmesinler heryerde mokoko olur sonra tovbbeyrrrabi

• JFL
Reactions: ER enjoyer
Yakışıklı olunca aran kötü olmaz ki amk ne yaparsan yap
Mentalcel asosyal sadece birkaç erkek arkadaşı olan ve sadece onlarla gezen eskiden ltn-subhuman olup sonradan high mtn-low htn civarı olan en az 5 kere reddedilmiş zorbalanmış biri olunca aran kötü oluyor hertürlü çünkü konuşma isteğin bile oluyor olsa bile konuşamıyorsun

• JFL
tipim biomdaki linkte btw

Mentalcel asosyal sadece birkaç erkek arkadaşı olan ve sadece onlarla gezen eskiden ltn-subhuman olup sonradan high mtn-low htn civarı olan en az 5 kere reddedilmiş zorbalanmış biri olunca aran kötü oluyor hertürlü çünkü konuşma isteğin bile oluyor olsa bile konuşamıyorsun
Askim sana bi ikametgah degisimi lazim bulundugun yeri degisirsen slaylemeye baslarsın

Oha amk

Askim sana bi ikametgah degisimi lazim bulundugun yeri degisirsen slaylemeye baslarsın
edirneye geomaxxleyip göçmen slayleyebilirim

Zorunluluktan taşınacam ama

Acaba o agalarla nargileye gitmek nasıl bir his hep merak etmistim
Bu forumda hiç ortamcı olan yokmu guide açsın prettyboy gibi efendi taklımak istemiyorum pfp deki adam olmak istiyorum amk tam bir slayer

Last edited:
Semt degismekte mantıklı yada okul falan
Semt değişecektimde sarıyere geomaxxleyecektim o iş yattı kira fiyatlarını görünce anam noluyo lan dedi amk 80k ne

Edirne güzel bi yer bu arada 1 ay kadar orda bulunmustum güzel sarısın göcmenler var
Oranın erkek ortalaması ltn buarada slayingo yaparız orada

Digorlu armenoidsin nasıl baby face olacaksın aq

Bu onemli bi konu hep agalarimin oldugu bi ortamım olsun istemiştim ama olmadı çünkü tanıştığım insanların hoşlandığı kızlar ya benle flört ediyordu ya da bana yavşamaya çalışıyordu onlarda bunu gördüğü zaman ya tartışıyoduk ya da beni hiçbi ortama çağırmıyolardı. Hiçbir zaman her şeyi beraber yaptığım agalar grubum olmayacak… KEŞKE YAKISIKLI OLMASAYDIM :(
face rev?

walla bi ara ayni sorundan muzdariptim tavsiyem guvenecegin adamlari iyi sec satmasinlar seni

klavye delikanliligi yapma kardeşim doğru düzgýn konuşuyoruz insta flexinselcuk
doxxlama birilerini cok belli oluyo bari rol yapmaya calıs

• +1
Reactions: Hattab
doxxlama birilerini cok belli oluyo bari rol yapmaya calıs
doxx ne olum 😃 kendi kişisel hesabım bu sitede attığım fotoğraflara bakıp karşılaşt8rabilirsin

Sherlockculuk yapmayın la kendisi

Users who are viewing this thread

Back