yakışıklı oldugun icin reddedilmek

bildircin

bildircin

Iron
dünyada kötü iki sey varsa biri cirkin olmwk ikinciside yakisikli oldugun icin reddedilmek amk

• JFL
Reactions: stacyworshipper and Serialsuicide
yakışıklı olduğun için nasıl red yiyon aq

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper and Serialsuicide
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, susisesi, kurdistan and 5 others
yakışıklı olduğun için nasıl red yiyon aq
bazi asosyal olan mtb htb kizlar aldatılmaktan asiri derecede korkuyo tipe bakarak on yargılı olup bu beni aldatir bundan kacam diye dusunuyolar

• JFL
Reactions: Resistance., why not me?, senualF and 1 other person
bazi asosyal olan mtb htb kizlar aldatılmaktan asiri derecede korkuyo tipe bakarak on yargılı olup bu beni aldatir bundan kacam diye dusunuyolar
Niye dert ithal ediyon sen yakışıklı değilsinki

• JFL
  • +1
Reactions: bre3001, kurdistan, why not me? and 3 others
e htb güzel değil mi amk güzel yakışıklıya bakmıyo çirkine bakmıyo normieler için lifefuel dicem onlara da bakmıyolar kime bakıyolar peki

• +1
Reactions: stacyworshipper
sen bu mallıkla anca 10 yıl daha yaşarsın. Seni çok sikerler haberin olsun

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, kurdistan, why not me? and 2 others
e htb güzel değil mi amk güzel yakışıklıya bakmıyo çirkine bakmıyo normieler için lifefuel dicem onlara da bakmıyolar kime bakıyolar peki
asosyal olan ailesi baskici olanlardan bahsediyorum bunlar asiri derecede ilişkiden uzak kalip korkuyolar bazilarida orospu oluyo maalesef

tales from sewers of konya

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: kurdistan, senualF, bildircin and 1 other person
aldatılma korkusu aksine heycan verip erkeğe ilgi vermesini sağlar amınasoktuğumun salağı wseni
dediğin mantığa göre asosyal erkekler maxxappeal amınakoyyim aptal orrospu evladı
ignore.com üst üste dizdim perrosblancos

• +1
Reactions: why not me? and stacyworshipper
aldatılma korkusu aksine heycan verip erkeğe ilgi vermesini sağlar amınasoktuğumun salağı wseni
dediğin mantığa göre asosyal erkekler maxxappeal amınakoyyim aptal orrospu evladı
ignore.com üst üste dizdim perrosblancos
2 kere yasadim ikiside ayni sebeptendi kizi biraz daha darlayip neden boyle yaptigini sordugumda aldatirsin cunku guvenmiyorum sana dedi kafasini siktigimin salagi kiz arkadaslarjmada sordum olabilir ben oyle dusunmuyorum ama boyle dusunen arkadasimda var dedi kizlarla 5 dk iletisim kuramayip burda mantik arayarak beni asagilamaya calismayin kizlarjn hangi dusuncesinde mantik gordunuzde bunda goruyosun sen amk? kafasiz homo habilis kilikli pic

• JFL
Reactions: eniyiguresci and kurdistan
2 kere yasadim ikiside ayni sebeptendi kizi biraz daha darlayip neden boyle yaptigini sordugumda aldatirsin cunku guvenmiyorum sana dedi kafasini siktigimin salagi kiz arkadaslarjmada sordum olabilir ben oyle dusunmuyorum ama boyle dusunen arkadasimda var dedi kizlarla 5 dk iletisim kuramayip burda mantik arayarak beni asagilamaya calismayin kizlarjn hangi dusuncesinde mantik gordunuzde bunda goruyosun sen amk? kafasiz homo habilis kilikli pic
yarrağımın oğlu acaba kız seni beğenmediği için güvenmi,yprum demiş olabilir mi

• +1
Reactions: stacyworshipper
yarrağımın oğlu acaba kız seni beğenmediği için güvenmi,yprum demiş olabilir mi
kiz beni begenmedigi icin egomumu tatmin eder duzgunce hayir ilgilenmiyorum demek yerine kus beyinli angut zaten pice benzeyen birini daha cok pic mi yapar kafasini siktigimin salagi hadi burdada mantik ara o kucucuk beyninle her guzel kizi kaba erkekleri bocek gibi goren bi cinsiyet olarak mi goruyosun bir onceki iliskisinde aldatilmis olupda yeni iliskilerinde korkuyla yaklasan yakisiklilardan uzak duran htbler var guzel kizlarin bi kismi neden virgin bok suratli erkeklerle cikiyo saniyosun sen

cenabı hak yaratan rabbim elbet bir gün ikinci sebepten dolayı reddedilmemizi sağlayacak inşallah ☝🏻
🇸🇦

dünyada kötü iki sey varsa biri cirkin olmwk ikinciside yakisikli oldugun icin reddedilmek amk

• +1
Reactions: kurdistan
her guzel kizi kaba erkekleri bocek gibi goren bi cinsiyet olarak mi goruyosun
knk ne anlatiyon aminakiom ne alaka ben incel değilim .com _ 36 41
43 40 merkez

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, senualF and Serialsuicide
knk ne anlatiyon aminakiom ne alaka ben incel değilim .com _ 36 41
43 40 merkez
tmm knk bak kufursuzde konusabilirmisiz duzgunce ndn kufur ettin cnm knkm beni kizdirma tmm mi knk hadi knk

Beyler 17 senedir kızlar bana bakıp gülüyor çok yakışıklı olduğumdan şaka yapmadan güldürüyorum karıları öyle bi daşşak ok?;)

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: stacyworshipper, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
amınakodumun liselisi yanımda olsanda kelleni koparsam keske sınavına falan çalış girme buraya

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and stacyworshipper
amınakodumun liselisi yanımda olsanda kelleni koparsam keske sınavına falan çalış girme buraya
sinava calisiyozda nedeb kizdin

• +1
Reactions: Serialsuicide
adamı çileden çıkarttın motor kontrol becerilerini bozdun amını yordamını sikeyim @bildircin

• JFL
AJDONWIDNEODKD AMK SITE RESMEN RAGEBAIT

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and bildircin
Yakışıklı olduğun için reddedilmek ne la

kolay iş allah zorluk versin

• JFL