yakışıklı oldugun icin reddedilmek

bildircin

bildircin

Iron
dünyada kötü iki sey varsa biri cirkin olmwk ikinciside yakisikli oldugun icin reddedilmek amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, stacyworshipper and Serialsuicide
yakışıklı olduğun için nasıl red yiyon aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Auchelius, balve and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, pashanimair, Auchelius and 10 others
yakışıklı olduğun için nasıl red yiyon aq
bazi asosyal olan mtb htb kizlar aldatılmaktan asiri derecede korkuyo tipe bakarak on yargılı olup bu beni aldatir bundan kacam diye dusunuyolar

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, jsbera, wills and 4 others
bazi asosyal olan mtb htb kizlar aldatılmaktan asiri derecede korkuyo tipe bakarak on yargılı olup bu beni aldatir bundan kacam diye dusunuyolar
Niye dert ithal ediyon sen yakışıklı değilsinki

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, bre3001, kurdistan and 4 others
e htb güzel değil mi amk güzel yakışıklıya bakmıyo çirkine bakmıyo normieler için lifefuel dicem onlara da bakmıyolar kime bakıyolar peki

• +1
Reactions: pashanimair and stacyworshipper
sen bu mallıkla anca 10 yıl daha yaşarsın. Seni çok sikerler haberin olsun

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, balve, Deleted member 277275 and 5 others
e htb güzel değil mi amk güzel yakışıklıya bakmıyo çirkine bakmıyo normieler için lifefuel dicem onlara da bakmıyolar kime bakıyolar peki
asosyal olan ailesi baskici olanlardan bahsediyorum bunlar asiri derecede ilişkiden uzak kalip korkuyolar bazilarida orospu oluyo maalesef

• +1
Reactions: pashanimair
tales from sewers of konya

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Auchelius, balve and 5 others
aldatılma korkusu aksine heycan verip erkeğe ilgi vermesini sağlar amınasoktuğumun salağı wseni
dediğin mantığa göre asosyal erkekler maxxappeal amınakoyyim aptal orrospu evladı
ignore.com üst üste dizdim perrosblancos

• +1
Reactions: pashanimair, balve, why not me? and 1 other person
aldatılma korkusu aksine heycan verip erkeğe ilgi vermesini sağlar amınasoktuğumun salağı wseni
dediğin mantığa göre asosyal erkekler maxxappeal amınakoyyim aptal orrospu evladı
ignore.com üst üste dizdim perrosblancos
2 kere yasadim ikiside ayni sebeptendi kizi biraz daha darlayip neden boyle yaptigini sordugumda aldatirsin cunku guvenmiyorum sana dedi kafasini siktigimin salagi kiz arkadaslarjmada sordum olabilir ben oyle dusunmuyorum ama boyle dusunen arkadasimda var dedi kizlarla 5 dk iletisim kuramayip burda mantik arayarak beni asagilamaya calismayin kizlarjn hangi dusuncesinde mantik gordunuzde bunda goruyosun sen amk? kafasiz homo habilis kilikli pic

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, balve, eniyiguresci and 1 other person
2 kere yasadim ikiside ayni sebeptendi kizi biraz daha darlayip neden boyle yaptigini sordugumda aldatirsin cunku guvenmiyorum sana dedi kafasini siktigimin salagi kiz arkadaslarjmada sordum olabilir ben oyle dusunmuyorum ama boyle dusunen arkadasimda var dedi kizlarla 5 dk iletisim kuramayip burda mantik arayarak beni asagilamaya calismayin kizlarjn hangi dusuncesinde mantik gordunuzde bunda goruyosun sen amk? kafasiz homo habilis kilikli pic
yarrağımın oğlu acaba kız seni beğenmediği için güvenmi,yprum demiş olabilir mi

• +1
Reactions: pashanimair, balve and stacyworshipper
kiz beni begenmedigi icin egomumu tatmin eder duzgunce hayir ilgilenmiyorum demek yerine kus beyinli angut zaten pice benzeyen birini daha cok pic mi yapar kafasini siktigimin salagi hadi burdada mantik ara o kucucuk beyninle her guzel kizi kaba erkekleri bocek gibi goren bi cinsiyet olarak mi goruyosun bir onceki iliskisinde aldatilmis olupda yeni iliskilerinde korkuyla yaklasan yakisiklilardan uzak duran htbler var guzel kizlarin bi kismi neden virgin bok suratli erkeklerle cikiyo saniyosun sen

• +1
cenabı hak yaratan rabbim elbet bir gün ikinci sebepten dolayı reddedilmemizi sağlayacak inşallah ☝🏻
🇸🇦

dünyada kötü iki sey varsa biri cirkin olmwk ikinciside yakisikli oldugun icin reddedilmek amk

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
her guzel kizi kaba erkekleri bocek gibi goren bi cinsiyet olarak mi goruyosun
knk ne anlatiyon aminakiom ne alaka ben incel değilim .com _ 36 41
43 40 merkez

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, balve, stacyworshipper and 2 others
knk ne anlatiyon aminakiom ne alaka ben incel değilim .com _ 36 41
43 40 merkez
tmm knk bak kufursuzde konusabilirmisiz duzgunce ndn kufur ettin cnm knkm beni kizdirma tmm mi knk hadi knk

• +1
Beyler 17 senedir kızlar bana bakıp gülüyor çok yakışıklı olduğumdan şaka yapmadan güldürüyorum karıları öyle bi daşşak ok?;)

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, balve, growthplatessss111 and 4 others
amınakodumun liselisi yanımda olsanda kelleni koparsam keske sınavına falan çalış girme buraya

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, balve and 6 others
amınakodumun liselisi yanımda olsanda kelleni koparsam keske sınavına falan çalış girme buraya
sinava calisiyozda nedeb kizdin

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
adamı çileden çıkarttın motor kontrol becerilerini bozdun amını yordamını sikeyim @bildircin

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, balve and Serialsuicide
adamı çileden çıkarttın motor kontrol becerilerini bozdun amını yordamını sikeyim @bildircin
Siktir et bildircini dc gel

• +1
dogru soyleyeni 9 forumdan kovarlarmis

• +1
AJDONWIDNEODKD AMK SITE RESMEN RAGEBAIT

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, balve, Serialsuicide and 2 others
Yakışıklı olduğun için reddedilmek ne la

• +1
kolay iş allah zorluk versin

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, balve, Deleted member 277275 and 1 other person
ayni ben knk:aheago::aheago::aheago:

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, balve, Deleted member 277275 and 1 other person
İkinciyi şu forumda deneyimleyecek tek adam benim gördüğüm tuğrul amk adam 27 bf herkesten iyi forumdaki

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275, why not me? and 1 other person
Yok öyle bir şey
Eğer midsen ve gidip çirkin kıza yürüyorsan bu olabilir o yüzden bin kere diyoruz ortalamaysan ortalama kıza gidin diye

• +1
Reactions: pashanimair, -BayHarbourButcher and Deleted member 277275
  • +1
Reactions: pashanimair and Deleted member 277275
Yakisikli degilsindir ozaman kral

• +1
kesinlikle yasanmistir kardesim

• +1
Yok öyle bir şey
Eğer midsen ve gidip çirkin kıza yürüyorsan bu olabilir o yüzden bin kere diyoruz ortalamaysan ortalama kıza gidin diye
bunu neye dayanarak soyledin yine mi mantik dusunce icerisinde falan mi
kesinlikle yasanmistir kardesim
sana niye kanitliyim bunu knk inan inanma idgaf der geceriz 😢
Yakisikli degilsindir ozaman kral
yakisikliyim knk planlarim olmasaydı atardik yuzumuzude teknolojik ayak izini koruyoz knk

• +1
Kendisi açılıp kendisi date düzenleyen kız bana 2.bulusmadada aynısını demişti knk birden fazla kızla konusuyomussun gibi duruyosun ya güvenemiyorum sana diye

Madem sevmiyor neden bana kendisi açılıp her dateyi o ayarliyo aq :feelsuhh::feelsuhh:

• +1
sıkıntı işler

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, balve and jsbera
Her zaman çok yakişikli olduğum için kızlar bana açılmaktan korkuyor

• +1
  • JFL
Reactions: fazehamster, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
İkinciyi şu forumda deneyimleyecek tek adam benim gördüğüm tuğrul amk adam 27 bf herkesten iyi forumdaki
Brutal oğlu brutal amk herif 10 bf düşse manitalarınızı saklayın cl base var adamda

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: fazehamster, pashanimair, Auchelius and 5 others