divisionpanzerfaust
İzzetin şafağı doğdu
195 boyunda sarışın uzun bir chad olmak çok zor ekmek almak için bile dışarıya çıktığımda küçük çocuklar bile gelip abi çok yakışıklısın falan diyor ergen kızlar gelip benden instagramımı istiyor resmen taciz ediliyorum... 20 yaş üzerindeki kızlar ise evli olup olmadığımı soruyorlar ve Türkiyede gördüğüm ellerinde yıldız olan bir kaç ucube bana psl god chad falan dedi bu ne anlama geliyor? Markete giriyorum ve bir kaç parça eşya almak istediğimde kasiyer kadın benden para istemediğini söyledi ve beni arka depoya çağırdı? Bunu neden yaptı bilmiyorum ama zamanım olmadığı için kabul etmedim Ve sokakta 30-40 lı yaşlarda bir kadın beni uzunca süzdü yanıma geldi ve dediki sen benim yeni kocam ol beni orospun yap kabul ettim ve onun evine geçtik birkaç saat düzüstükten sonra yatak odasından çıktım ve evi gezerken kadının 2 oğlunu gördüm sessizce odaya girdim ve bilgisayarda looksmax.org diye bir site açıktı ve nicknameler @Zodiac ve @TrustMeBro adlı garip isimli kişilerdi, meğersem ben analarını sikerken org lurkluyorlarmis
@recai iskender @0x22 @pashanimair
@recai iskender @0x22 @pashanimair