D
Deleted member 81504
Gold
Çözümü nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
inhib nedir?inhib düşür bi sekil
Korku tarzı bisiydi sanırım bende bilmiyorum kortizolunu düşürerek yapabilirsin ashwaganda öneririm ama 2-3 ayda bir ara vermen gerekiyor sağlıkli bir diyet tam vitaminler ve mineraller güzel hormonlar zaten özgüven problemini kortizolunu dusurerek baya yok ederinhib nedir?
ara vermeden alsak sonucta steroid gibi basmiyoz diye biliyom hap deilmiKorku tarzı bisiydi sanırım bende bilmiyorum kortizolunu düşürerek yapabilirsin ashwaganda öneririm ama 2-3 ayda bir ara vermen gerekiyor sağlıkli bir diyet tam vitaminler ve mineraller güzel hormonlar zaten özgüven problemini kortizolunu dusurerek baya yok eder
Uzun bir thread vardı bulursam atarım tolerans olabilir yada ayni etkiyi alamayabilirsin fakat sağlıklı olmak genel olarak direk etkiliyor kortizolunuara vermeden alsak sonucta steroid gibi basmiyoz diye biliyom hap deilmi
Yada direk kas yap spora basla kaslı adama o zargana veya obez fagler bir skim yapamazara vermeden alsak sonucta steroid gibi basmiyoz diye biliyom hap deilmi
mentalin böyle olunca anlıyorsun bazı şeyleri...Yada direk kas yap spora basla kaslı adama o zargana veya obez fagler bir skim yapamaz
ashwagandayla duşmesKorku tarzı bisiydi sanırım bende bilmiyorum kortizolunu düşürerek yapabilirsin ashwaganda öneririm ama 2-3 ayda bir ara vermen gerekiyor sağlıkli bir diyet tam vitaminler ve mineraller güzel hormonlar zaten özgüven problemini kortizolunu dusurerek baya yok eder
Tipi iyi gerçekten ama malesef low iq bi tık eleman''Özgüvensiz abused bir köpeğim ama yok yok tipimden dolayı değil, tipim iyi.''
![]()
kimden bahsediyonuz laTipi iyi gerçekten ama malesef low iq bi tık eleman
Çiko gençliktenkimden bahsediyonuz la
paylasti mi kendini buÇiko gençlikten
nerde gordun amınakoyimTipi iyi gerçekten ama malesef low iq bi tık eleman
görmedim görenler chadlite diyornerde gordun amınakoyim