orbitalover
Iron
Beyler sol taraf çok daha dinç ramus daha uzun ve orbital victus pozitifken sağ taraf daha neutrale yakın ve jaw sola göre daha soft,ne yapabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aga yağ oranı ve mimik kullanımına bağlıyorum ben.+ Olarak bariz asimetri var yüzümün bi tarafı daha yağlı ve dolgun. Zygomaticus ve massaterden dolaylı olabilir yüzümün hep solunu kullandım çünkü şimdiye kadarherkes yüzünün bir tarafını daha iyi bulur + olarak muhtemelen açıdan dolayı sana öyle geliyor. yan profilin asimetrikse yüzün de asimetriktir zaten.
yüzündeki ödem veya yağlardan belkideki dişindeki çürüklerden dolayı yüzünün bir yeri şişkin duruyordur, eşit çalışmadığın kas gruplarından dolayıda olabilir, eskiden aldığın hasarlarda olabilir(yüzüne)Aga yağ oranı ve mimik kullanımına bağlıyorum ben.+ Olarak bariz asimetri var yüzümün bi tarafı daha yağlı ve dolgun. Zygomaticus ve massaterden dolaylı olabilir yüzümün hep solunu kullandım çünkü şimdiye kadar
kanka yüzümün solu daha ödemli ve yağlı.+ Olarak büyük ihtimalle kasdan dolaylıdır umarımyüzündeki ödem veya yağlardan belkideki dişindeki çürüklerden dolayı yüzünün bir yeri şişkin duruyordur, eşit çalışmadığın kas gruplarından dolayıda olabilir, eskiden aldığın hasarlarda olabilir(yüzüne)
ha o zaman asimetri varmış zatenAga yağ oranı ve mimik kullanımına bağlıyorum ben.+ Olarak bariz asimetri var yüzümün bi tarafı daha yağlı ve dolgun. Zygomaticus ve massaterden dolaylı olabilir yüzümün hep solunu kullandım çünkü şimdiye kadar
Onde çok siritmiyo fakat yanda çok sırıtıyor amk.ha o zaman asimetri varmış zaten
o zaman pekte takmana gerek yokmuş halledilir bu dediğin şeylerkanka yüzümün solu daha ödemli ve yağlı.+ Olarak büyük ihtimalle kasdan dolaylıdır umarım
Sağyı aktif kullanmaya çalışıyorum, teşekkür ederim kanka neyin ne olduğunu tahmin ediyordum ama yinede yorum almak istedimo zaman pekte takmana gerek yokmuş halledilir bu dediğin şeyler