Yan Profil Asimetrisi

orbitalover

orbitalover

Iron
Beyler sol taraf çok daha dinç ramus daha uzun ve orbital victus pozitifken sağ taraf daha neutrale yakın ve jaw sola göre daha soft,ne yapabilirim?

herkes yüzünün bir tarafını daha iyi bulur + olarak muhtemelen açıdan dolayı sana öyle geliyor. yan profilin asimetrikse yüzün de asimetriktir zaten.

• +1
Reactions: orbitalover
herkes yüzünün bir tarafını daha iyi bulur + olarak muhtemelen açıdan dolayı sana öyle geliyor. yan profilin asimetrikse yüzün de asimetriktir zaten.
Aga yağ oranı ve mimik kullanımına bağlıyorum ben.+ Olarak bariz asimetri var yüzümün bi tarafı daha yağlı ve dolgun. Zygomaticus ve massaterden dolaylı olabilir yüzümün hep solunu kullandım çünkü şimdiye kadar

Aga yağ oranı ve mimik kullanımına bağlıyorum ben.+ Olarak bariz asimetri var yüzümün bi tarafı daha yağlı ve dolgun. Zygomaticus ve massaterden dolaylı olabilir yüzümün hep solunu kullandım çünkü şimdiye kadar
yüzündeki ödem veya yağlardan belkideki dişindeki çürüklerden dolayı yüzünün bir yeri şişkin duruyordur, eşit çalışmadığın kas gruplarından dolayıda olabilir, eskiden aldığın hasarlarda olabilir(yüzüne)

• +1
yüzündeki ödem veya yağlardan belkideki dişindeki çürüklerden dolayı yüzünün bir yeri şişkin duruyordur, eşit çalışmadığın kas gruplarından dolayıda olabilir, eskiden aldığın hasarlarda olabilir(yüzüne)
kanka yüzümün solu daha ödemli ve yağlı.+ Olarak büyük ihtimalle kasdan dolaylıdır umarım

ha o zaman asimetri varmış zaten

• +1
@recai iskender

• JFL
Reactions: orbitalover and recai iskender
sphenoiddendir

• So Sad
kanka yüzümün solu daha ödemli ve yağlı.+ Olarak büyük ihtimalle kasdan dolaylıdır umarım
o zaman pekte takmana gerek yokmuş halledilir bu dediğin şeyler

• +1
o zaman pekte takmana gerek yokmuş halledilir bu dediğin şeyler
Sağyı aktif kullanmaya çalışıyorum, teşekkür ederim kanka neyin ne olduğunu tahmin ediyordum ama yinede yorum almak istedim

• +1
Reactions: Auchelius