ercan
ww
yan profilim nasıl, failolarım neler + neleri geliştirebilirim. şimdiden teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
alın açısı ne?yarrak alın açısı, kötü brow, flat maxilla, kısa mandibula, gözler derin değil yeteri kadar. onun harici idare eder
mal rhinoya ihtiyacı yok adamınRhino ve genio yaptir 3/4 de at foto
yeteri kadar düz gitmiyor alnınalın açısı ne?
He b** yok kadinsi rhino lawmal rhinoya ihtiyacı yok adamın
burun genişse problem. yandan hafif çıkıksa çok sıkıntı değilHe b** yok kadinsi rhino law
3/4 derken?Rhino ve genio yaptir 3/4 de at foto
bi sikimi de bil amınakoyduğum3/4 derken?
maxilla flat değil o kadarda amk öyle bi yazmışsın ki sanan asyalı maxillası sanıcak aqyarrak alın açısı, kötü brow, flat maxilla, kısa mandibula, gözler derin değil yeteri kadar. onun harici idare eder
yeniyim aq öğrenmeye çalışıyorum sen sanki ilk girdiğinde her şeyi biliyordunbi sikimi de bil amınakoyduğum
Kafayı az daha öne alsan ve kaldirsan boynun kirilacak düz bir şekilde frankfurt planeden başın tamamen kameraya dönük olacak bir şekilde fotoğraf at düzgün rateleyelimyan profilim nasıl, failolarım neler + neleri geliştirebilirim. şimdiden teşekkür ederimView attachment 3304142
Brootal(bendede var)View attachment 3304622
Fotoğrafı kafanin olmasi gerektigi hizaya getirdim ve bariz bir maxilla ve mandibula recessionu söz konusu
Sende bu kadar değilBrootal(bendede var)
nasıl çekileceğini bilmiyordum, kafamı yana çevirip çektimKafayı az daha öne alsan ve kaldirsan boynun kirilacak düz bir şekilde frankfurt planeden başın tamamen kameraya dönük olacak bir şekilde fotoğraf at düzgün rateleyelim
bu nasıl?View attachment 3304467
bu açıdan bahsediyor yani
Tipini sevmedim önden daha iyiydibu nasıl?
biraz daha kaydırman lazımbu nasıl?