Yan profil

D

Deleted member 107525

Just a normal guy
beyler eksileri söyleyin düzeltilebilirse çözümleri de verin çene ucunu düzeltiyorum hafiften maxilla gelişimide eskisine nazaran çok çok daha iyi -ler neler
IMG 20250115 051757 688

yan profilin iyi saçı değiştir

• +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 107525
iyi duruyo browridge yok sadece bende de yok browridge amk :feelswhy:

• +1
Reactions: Deleted member 107525
beyler eksileri söyleyin düzeltilebilirse çözümleri de verin çene ucunu düzeltiyorum hafiften maxilla gelişimide eskisine nazaran çok çok daha iyi -ler neler
View attachment 3429608
saç philtrum alın çok geride kaş başların çok kalın onuda bi düzelt kanka
kalın kaş = maskülen diye birşey yok tiktoktaki kaş uzatma mevzusu kaşları seyrek olanlar için

• +1
Reactions: Deleted member 107525
Suratın baya aşağıya büyümüş kanka birde philtrum uzun.Browridge projeksiyonunda yok ama sorun çıkmaz ondan pek.

View attachment 3429608
Saci nasil bu hale getiriyorsun ? Bende olmuyor. Yanları kac sm ?

Saci nasil bu hale getiriyorsun ? Bende olmuyor. Yanları kac sm ?
4-5 cm olması lazım hala uzatıyorum aklimdaki saç bu değil

View attachment 3429608
Maxillan downgrowthed duruyor philtrum ve infralardan yola cikacak olursak. Çene ucu da hafif recessed eye deepness de pek iyi değil. Başka sorun yok htn side

4-5 cm olması lazım hala uzatıyorum aklimdaki saç bu değil
Shitskinliğe çözüm bulman lazım glutatyon serum enjekte et sonra lycopene enjekte et kendine undertone de mogger olur kısacası mogger olursun

• +1
Reactions: Ashoimex
burnun yukari dogru olmasi kotu duruyo benim de oyle

Shitskinliğe çözüm bulman lazım glutatyon serum enjekte et sonra lycopene enjekte et kendine undertone de mogger olur kısacası mogger olursun
ne kadar bi degisim oluyo glutatyonla

onu dediğin iyi oldu shitskin olmaktan nefret ediyorum deniyecem

burnun yukari dogru olmasi kotu duruyo benim de oyle
burun açın iyiyse bide browridge + ortalama üstü çenen varsa burnun kemerli ve büyük olması çok daha iyi

burun açın iyiyse bide browridge + ortalama üstü çenen varsa burnun kemerli ve büyük olması çok daha iyi
ketcap mayonez de olsun mu amk

• JFL
Reactions: starboi.
ketcap mayonez de olsun mu amk
browridge çoğu erkekte var baba onda sorun yok yani büyük burun çoğu erkeğe özgüvensizlik veriyor ama mevzu burun değil eksik çene bunu demek istedim benimde en büyük ögüvensizliğim burundu çene büyüyünce en sevdiğim tarafım side profilim oldu mesela

• +1
Reactions: orhanhic and Black_Pill_Enjoyer1
Glutatyon turkiyede kac tl haberin var mi amk essegi 🤣🤣🤣 onu geçtim turkiyede enjekte edilebilen lycopene yok

iyi duruyo browridge yok sadece bende de yok browridge amk :feelswhy:
Browridge zaten ogre subhuman özelliği hedefiniz özellikle genç kadınlarsa olmaması eksi değil

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and TrustMeBro
Browridge zaten ogre subhuman özelliği hedefiniz özellikle genç kadınlarsa olmaması eksi değil
dogruluk payi var fakat neandartel browridgei deilse ogre gibi gostermez

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Doğru maskulenlik katıyor baya

copeeeee 13 yasımdan beri supra monsterım chadım ogreyyim s,iqiciyimmm