yan profili napcaz ya

psikozbagimlisi

psikozbagimlisi

Iron
önden bi problem görmüyorum kendimde çene olarakda yandan acayip recessed duruyorum beyler napcaz. kemik yapımdan çok rahatsız değilim ama bodyfati gittikçe düşürsemde yandan cenem belli olmuyor. agzım kapalı hyoid kısmında vakum yaptıgımda efsane duruyorum postürü hiç değiştirmeden. deri/yağ aldırmaya falan mı başvursam? bahsettigim vakumlu hali gundelige cevirmenin bi yolu varmi copelamayin

Attachments

• 1753209159695.webp
    1753209159695.webp
    74.4 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: stasniw and pashanimair
önden bi problem görmüyorum kendimde çene olarakda yandan acayip recessed duruyorum beyler napcaz. kemik yapımdan çok rahatsız değilim ama bodyfati gittikçe düşürsemde yandan cenem belli olmuyor. agzım kapalı hyoid kısmında vakum yaptıgımda efsane duruyorum postürü hiç değiştirmeden. deri/yağ aldırmaya falan mı başvursam? bahsettigim vakumlu hali gundelige cevirmenin bi yolu varmi copelamayin
1753209524491

• +1
  • JFL
Reactions: WishIHadForeskin, ascendantwill, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: iqpillisreal, chadwers, ascendantwill and 7 others
Yan profilin irlde bir onemi yok evlat olsa am icinde yuzerdim on profil her seydir

• +1
Reactions: pashanimair
side cope

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
Ameliyat or die

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
O senin denemiş halinmi orospu evladı seni
ya senin o newbie ananı götünden sikerim benim threadlarıma yanıt verip ilgimi istiyosun hayvan gibi aşık mısın oglusum sen bana

• JFL
  • Woah
yok amk side fotoğraflar için önemli
Genede pek bir önemli yok front dahada önemli biri ile konuşup buluştuğunda zaten senşn frontu %70-80 görücek %20 gördüğü frontun bi anlamı uok

• +1
İçindeki canavarlarla mı dövüşüyorsun bro
bench press şeytanlarımla yüzleşiyorum başarıcaksın yattıgın yerden 10 bin dolar kazanmıyosan sistemin kölesisin

• +1
  • JFL
iyiki bi thread açtık amcığını siktiniz ya allahın belaları

• +1
karate antrenörüyüm + müsabıklığa devam ediyorum bir yandan
neden cope bi dövüş sporunu seçtin amk ground game sıfır single leg yemeyede açık

• +1
neden cope bi dövüş sporunu seçtin amk ground game sıfır single leg yemeyede açık
''cope'' olmayan diye adlandirdigin seylerin hepsi karatenin dallanip budaklanmis hali aq. sports karate degil traditional yapiyorum, puan odaklı shotokan müsabakaları izlediginiz icin karateyi cope sanıyosunuz bence

• +1
hangi tur karate olduguna gore degisir

ama dovus bakimindan yine yetersiz

• +1
''cope'' olmayan diye adlandirdigin seylerin hepsi karatenin dallanip budaklanmis hali aq. sports karate degil traditional yapiyorum, puan odaklı shotokan müsabakaları izlediginiz icin karateyi cope sanıyosunuz bence
knk karate disiplinli şekilde saldırmayı öğrettiği için temelinde tekniklerde büyük kısıtlamalar var kick odaklı olanında bile ninjutsu karateden 3 kat daha etkilidir mesela bjj tarzı şeyleri denemeni öneririm maksadın işse ama ozaman degisir

• +1
Yan profilin irlde bir onemi yok evlat olsa am icinde yuzerdim on profil her seydir
kanka sen cl degilmisin sende yanda önde iyi degilmi pmden atsana fotoğrafını yada bi thread olarak paylaştıysan fotoğrafı atsana la merak ettim

• +1
knk karate disiplinli şekilde saldırmayı öğrettiği için temelinde tekniklerde büyük kısıtlamalar var kick odaklı olanında bile ninjutsu karateden 3 kat daha etkilidir mesela bjj tarzı şeyleri denemeni öneririm maksadın işse ama ozaman degisir
çok küçük yaşta başladım mesleğe dökmeye çalışıyorum o yüzden geri dönmek için bir tık geç, kısıtlamalar olduğunu kabul ediyorum herşey fazla estetik ve kurallı dediğin gibi. ama bu işi bi spor değilde hayat tarzı olarak alırsan gelişebileceğini düşünüyorum ve görüyorum. karate benim için salona gidip antrenman yapmak değil, gerek yazılı kaynakları gerek kültürü olsun bana uyuyor

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
kyokushin çok viral oluyo ttde falan abartıldıgı kadar işlevli mi ne farkı
kankam özünde öğreti aynı, müsabaka şekli farklı bana sorarsan, birinde kontak vuruşlar daha serbest birinde puan odaklı

• +1
Kyoukshin karate değilse o kadarda iyi olduğunu düşünmüyorum diğer karate türlerinin
dediğim gibi, ben dövüş öğrencem ise amacın karate senin için uygun spor değil, dövüşmek/kendini savunmak biraz karatenin yan getirisi gibi. işin içinde hayat öğretisi var japonlar yapmış bu işi. ama kendini bu spora vermiş birinin başka dallarla ilgilenen birinden çok eksik kalacağını düşünmüyorum. groundplayin minimal olması dışında eksi sayamam

• +1
Reactions: swaggy, pashanimair and Auchelius
çok küçük yaşta başladım mesleğe dökmeye çalışıyorum o yüzden geri dönmek için bir tık geç, kısıtlamalar olduğunu kabul ediyorum herşey fazla estetik ve kurallı dediğin gibi. ama bu işi bi spor değilde hayat tarzı olarak alırsan gelişebileceğini düşünüyorum ve görüyorum. karate benim için salona gidip antrenman yapmak değil, gerek yazılı kaynakları gerek kültürü olsun bana uyuyor
meslek en mantıklısı zaten uzak doğu sanatlarından en ünlüsü oldugu icin cogu ana baba cocugunu yolluyor muay thai fena ilgimi çekio benim

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
kyokushin çok viral oluyo ttde falan abartıldıgı kadar işlevli mi ne farkı
full contact fighting var
digerlerinin aksine muay thaiye benzeyen yonleri var

• +1
full contact fighting var
digerlerinin aksine muay thaiye benzeyen yonleri var
kanka ben ninjutsu green beltim jiu jutsuyuda baya çalışmıştım zamanında ground game falan var ondan muay thaiye geçmek istiyom lavukların kickleri çok sağlam

• +1
kanka ben ninjutsu green beltim jiu jutsuyuda baya çalışmıştım zamanında ground game falan var ondan muay thaiye geçmek istiyom lavukların kickleri çok sağlam
muay thaiyi bende seviyorum low kick ve body shotlar hosuma gidiyor

kyokushine gore dovus anlaminda daha saglam

• +1
ya senin o newbie ananı götünden sikerim benim threadlarıma yanıt verip ilgimi istiyosun hayvan gibi aşık mısın oglusum sen bana
Çok aşığım birkere sikmeme izin verirsen bundan böyle ananı değil seni sikerim

• JFL
  • Woah
Reactions: Auchelius and pashanimair
Mma yapan biri çok kolay yer kanka seni üzgünüm

• +1
Reactions: barsula, psikozbagimlisi and truexeno
Mma yapan biri çok kolay yer kanka seni üzgünüm
karate dahil tum dovus ve savunma sanatlarini iceren bir türün teoride sadece tek basına karateye üstün geldigini düsünmek zor olmamistir, kilomda birine kaybetmem bu arada

• +1
karate dahil tum dovus ve savunma sanatlarini iceren bir türün teoride sadece tek basına karateye üstün geldigini düsünmek zor olmamistir, kilomda birine kaybetmem bu arada
Pm niye bakmadın btw

ömrü hayatın boyunca elini sikmeye mahkumsun
1000002996

Özür dilerim hemen bonesmash a başlıyorum umarım senin gibi olup htb sikerim

• JFL
  • Woah
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, pashanimair and 1 other person
kanka sen cl degilmisin sende yanda önde iyi degilmi pmden atsana fotoğrafını yada bi thread olarak paylaştıysan fotoğrafı atsana la merak ettim
degil cl kanka cl olsa böyle şeyler yazar mıydı adam kendi de söyler olmadığını division tahmin yaptı orda ben ona pmden atmıstım beni normal direk puanladı yazdı

• +1
adam ne yazmış ne konuşuluyoamk

• +1
adam ne yazmış ne konuşuluyoamk
Side bölgenin pek önemi yok ortlama ise bozmaz front önemli o yüzden kimse siklemedi

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and swaggy

Users who are viewing this thread

Back