zeggo
retardmaxxed highschooler
dün böyleydi büyük olan yaraya merhem falan sürdüm dahada kızardı amk napıcam yarın işe gitmek zorundayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu kol ne kralView attachment 4567356
dün böyleydi büyük olan yaraya merhem falan sürdüm dahada kızardı amk napıcam yarın işe gitmek zorundayım
Yarrama benziyorBu kol ne kral
biliyorumYarrama benziyor
kanka küç.ük falanda baya belli oluyo pale oldum için kolda ince dahada belli oluyo ondan korkuyomküçücük yara amk bunu niye bi sorun haline getirdin ne anlatmaya çalışıyon
Şaka yaptım gül diye normal kol yanık kremi kullan ama pek geçeceğini sanmambiliyorum
hay amk annem deli oldumu düşiünüyo zaten, ne nörücez kardiş şindiŞaka yaptım gül diye normal kol yanık kremi kullan ama pek geçeceğini sanmam
uzun kollu icat edildi yarram sweat giysenekanka küç.ük falanda baya belli oluyo pale oldum için kolda ince dahada belli oluyo ondan korkuyom
dğmenden psikiyatriste göndermeselerhay amk annem deli oldumu düşiünüyo zaten, ne nörücez kardiş şindi
sweat giyiyorum zxaten kankauzun kollu icat edildi yarram sweat giysene
ee amksweat giyiyorum zxaten kanka
bi anda kolları açıp lavuk sayılmaktan korkuyorum galibaee amk
anan cernobıldemı sıkıstı bırader bu anatomı ne amkView attachment 4567356