flows5991
Banned
olum 600mg neymiş lan üzerimden yağ söküyor sikindirik sarı toz terleyerek uyandım
@kurdistan
@dogu
@kurdistan
@dogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kangalda olsam çıkardımbişey olmaz kanka 1 grama çık sen
4gün 400 yeni 600 yaptım da bu dozda kullanılmaz bu cehennemde gibiyimne kadardır 600mg kullanıyorsun birde ne kadar sürede ne kadar artırdın
bu dnpnin dozları hakkında bildiğim tek şey 600mgnin ölümcül risk dozu olduğu. umarım bu geceyi sorunsuz atlatırsın4gün 400 yeni 600 yaptım da bu dozda kullanılmaz bu cehennemde gibiyim
600mg'den hiçbir şey olmaz.bu dnpnin dozları hakkında bildiğim tek şey 600mgnin ölümcül risk dozu olduğu. umarım bu geceyi sorunsuz atlatırsın
raata kal babaa lg pervane açtım takılıyombu dnpnin dozları hakkında bildiğim tek şey 600mgnin ölümcül risk dozu olduğu. umarım bu geceyi sorunsuz atlatırsın
dışarı çıktığımda sıcaklığım normale geliyoda evde çok ısınıyorum600mg'den hiçbir şey olmaz.
belirtiler ağırlaşırsa acili ara yada git tek önerim bu sanaraata kal babaa lg pervane açtım takılıyom
cam açık uyu direktdışarı çıktığımda sıcaklığım normale geliyoda evde çok ısınıyorum
kanka acil bi sikim yapamaz panzehiri yok dnpye ara vericem 2 günbelirtiler ağırlaşırsa acili ara yada git tek önerim bu sana
lan cam açık pervane açık kıyafstsiz uyuyomcam açık uyu direkt
biliyorum olmadığını da belki bi sike yararlarkanka acil bi sikim yapamaz panzehiri yok dnpye ara vericem 2 gün
şuan vit c spamliyombiliyorum olmadığını da belki bi sike yararlar
kanka sistemimde baya dnp birikti 5 gündür 400mg alıyomAbartmayın şunu amına koyayım, hayır ölmeyeceksin, 600mg ben de aldım düşük doz değil ama ölümcül doz da değil. Ölmen için bi 1g falan alman gerekir sağlıklı bir bireysen.
buzdolabına gir yat istersenlan cam açık pervane açık kıyafstsiz uyuyom