Yapacaklarım(yüksek mtnden htn civarına yükselmek icin)

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Kaş uzatmak icin bir ibnelik yapacam eyebrow pen alacam.
Debloat olacam(günlük bir saat kardiyo,2 lt civarı su tüketimi ve sauna)
Hyoidi Yükseltecem(mewing cope falan demeyin hyoidi yükseltiyor birde hyoid egzersizleri yapıyom)
Postürü düzeltmek icin chin tuck yapıyom
Yakında kondisyonu kardiyo ile düzeltip 31i bir haftalığına bıraktıktan sonra hafif doz aromasin ve hafif doz proviron başlayacağım

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Black_Pill_Enjoyer1, menas and 1 other person
chin tuck ne

Hyoidi Yükseltecem(mewing cope falan demeyin hyoidi yükseltiyor birde hyoid egzersizleri yapıyom)
Yakında kondisyonu kardiyo ile düzeltip 31i bir haftalığına bıraktıktan sonra hafif doz aromasin ve hafif doz proviron başlayacağım
sauna debloatı geçici

1737902967754

• +1
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+
hyoid icin mewing yaparken baya sert yapiliyo galiba nefes almani zorlastiracak kadar bastirman gerekiyo diye okumustum bi tane threadde
bide brow penin sonuclari paylassana :forcedsmile:

• +1
Reactions: ER enjoyer
:feelswat:

Attachments

• mal aq.webp
    mal aq.webp
    11.6 KB · Views: 28
Kardiyo yapıyom allah gibi debloat oluyom 1 saate yine eskisi gibi oluyom aw

• +1
Reactions: angrybirds
debloat olacam diye beslenmeden kısmayın gerek yok mk doğal beslenin yeter daha iyi hissetceniz

debloat olacam diye beslenmeden kısmayın gerek yok mk doğal beslenin yeter daha iyi hissetceniz
Yok beslenmeden niye kısayım olm

olm zaten o debloat sınırlı süre amk sen o internette gördüğün elemanlar nabıyo sanıyosun adam kardiyo sonrası gelip 200 video 200 foto cekiyor onları kullanıyor süre içerisinde

• +1
Reactions: angrybirds and Dathomirian Zabrak
olm zaten o debloat sınırlı süre amk sen o internette gördüğün elemanlar nabıyo sanıyosun adam kardiyo sonrası gelip 200 video 200 foto cekiyor onları kullanıyor süre içerisinde
debloat hiç bir zaman kalıcı değildir zaten ama sen bu saunayı vb. debloat türevlerini alışkanlık hale getirir isen hergünd ebloat gezersin qanq

Aromasine gerek var mı aq

imza linkindeki sen misin

mogger kero

• JFL
13 yasindaki ortalama cocuk gibi cikmissin

• +1
13 yasindaki ortalama cocuk gibi cikmissin
ışıklandırmaya göre değişiyor usta birde okadar dimorfik değilim zaten sesim kalın sadece

ışıklandırmaya göre değişiyor usta birde okadar dimorfik değilim zaten sesim kalın sadece
oglum sen high ltn sin ne mtn si
siz birbirlerinizi kandırıyonuz

• JFL
Reactions: Peter Steele, hakyolcusu34#⅜$*_]+, Heatmiser and 1 other person
oglum sen high ltn sin ne mtn si
siz birbirlerinizi kandırıyonuz
dimi moruq burası orjinal değil orjinali dcdeydi ahh eski günler neyse ascenledik falan bunlar coluk cocuk ugrasılmaz aynenbroı

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele, Ashoimex, Skull Knight and 2 others
uyuşturucu falan mı bu usta
Ancak ne yazık ki ölü diller dahil olmak üzere dünya üzerindeki tüm dilleri konuşabilen yapay zeka henüz bu arkadaşı anlayamıyor.

Ancak ne yazık ki ölü diller dahil olmak üzere dünya üzerindeki tüm dilleri konuşabilen yapay zeka henüz bu arkadaşı anlayamıyor.
kanka muhtemelen bir weed türü bu internette databasede ismi çok gezmeyen daha çok torbacıların elinde bulunan yada hollandada sokak köşelerinde cookie ve türevi tatlılara konulan bir uyuşturucu aq

kanka muhtemelen bir weed türü bu internette databasede ismi çok gezmeyen daha çok torbacıların elinde bulunan yada hollandada sokak köşelerinde cookie ve türevi tatlılara konulan bir uyuşturucu aq
analitik götten atmamaxxing

satis linki istiyosan yok trde yasak galiba ben bulgaristandan getirtiyorum
ben böyle bir şeyin varlığını dahi öğrenemedim google amcadan tam adı nedir bu fermonyanın

phermonia yaziyo benim sisenin ustunde turkcesi fermonya

olum biliyomda kimyasal içeriği ne neyden imal ediyolar aq
Ya baba yükselmek için druglayacanmı cidden aq daha geçen tao wb meditasyon nasus oynayış falan diyodun ne ara druglara geldik

• JFL
Reactions: Skull Knight and jackreacher52
Ya baba yükselmek için druglayacanmı cidden aq daha geçen tao wb meditasyon nasus oynayış falan diyodun ne ara druglara geldik
Adam supplement diyo ya aq

olm su özenti tipleri banlatamıyoz mu forumdan ya

olm banyo dolabinin arkasindan cikti aq bulamadim 2 saat
Phermonia resmi

• +1
Reactions: jackreacher52

Users who are viewing this thread

Back