Yaptığınız en büyük orospuçocukluğu neydi?

menas

menas

Stacy's Favourite
Eskiden bir arkadaşımla dalga geçmiştim bi bakıma zorbalamıştım ama baya küçüktüm

:Comfy:

• Ugh..
Reactions: Deleted member 93990
Forumda arkadasimla kavga etti diye milletten cesaret alıp bir adama ana avrat sovmek

• JFL
  • Woah
  • Hmm...
Reactions: zygomaticdisability, Deleted member 70692, Tornoviaa and 2 others
sevmediğim bir kızla onu oyalarak ve yalan söylerek 3 sene beraber oldum

• Ugh..
Reactions: zygomaticdisability and menas
Forumda arkadasimla kavga etti diye milletten cesaret alıp bir adama ana avrat sovmek
Benimde başkalarıyla kavga ederken birini onlardan sanıp sikmekle doxxlamakla tehdit etmek :Comfy: ama kapandı konu

• JFL
Reactions: sanktWiecz, maarda, menas and 2 others
ben hep iyi insandım abi.

• Love it
Reactions: maarda and menas
Eskiden bir arkadaşımla dalga geçmiştim bi bakıma zorbalamıştım ama baya küçüktüm

:Comfy:
saysam bitmez ki benim

8-10 yaşında falandım canım kola çekmişti sağolsun kız kuzenim aç gözlülük yapıp benim hakkımı da herkesin hakkını da şımarık bir biçimde içip bitirmişti ve bu benim çok zoruma gitmişti,
"gel sana kola vercem" demiştim nefret dolu gözlerle, 2 litre kola içmesine rağmen "olur" demişti ben dahada sinirlenmiştim fakat ortada kola yok amk
neyse tuvalete gittim orjinal kolamı doldurdum bardağa verdim kıza içti ve ben pişman oldum amk, 20 dk sonra karnı ağırmaya başladı benim götüm tutuştu
neyse itiraf ettim sanırım, (ettim diye tahmin ediyorum)

ortaokulda türkçe hocasının götüne kırmızı etiket yapıştırmıştılar adam tüm sınıftan taşşak geçilecise gülünç tepkiler alıyordu o etiketleri biz getirmiştik sınıfa

lisenin başlarında herkeze abilik taslayan herkezin ifşasını çıkarıp tehdit eden bi çocuk vardı herkese egosunu tatmin ediyodu
onun ifşasını bulup yayma tehditi yapmıştım altına sıçmıştı bidahada yapmamıştı kimseye

lisede yazılım dersinde hoca program yapıp anlatırken hocadan önce programı bitirip hocayı dinliyodum tabi sekmeyi kapatmıştım, genelde hocadan önce bitirip boş vaktimde oyun yapıyordum visual studio code'de flhhldfhjl neyse ben programı bitirmişim öğretmen hadi çocuklar siz yapın dedi, sınıfta beni kıskanıp rakibi olarak gören bir kız vardı beni seviyormuş sonradan öğrendim neyse dedi hadi gel yarışmaya girelim ilk bitirene karam versinler, ben 5dkda bitirmiş gibi yaptım kız feryat figan etti çukulatamı da almadı göt

lisede sınıfımdakilerin komik hallerini ve ifşalarını komik bir video haline getirip okulun itiraf sayfasına atmıştım 1 hafta boyunca tüm okulda o video konuşuldu ve yapan kişiyi bulsalardı sikecektiler (buldular beni mlsf)

ortaokulda boyu 1.40 falan olan arkadaş vardı hoca gelmeden önce pencereye kapatıp perdeyi örtmüştük çocuğun üstüne, hoca dersi anlatıyo 20 dk olmuş dışarıdan bir öğretmen gelip "pencerede öğrenci var" demişti, dersimizi anlatan hoca şok oldu ve pencereyi kaldırınca cocuk soğuktan donmuş bir şekilde içeriye atladı tüm sınıf kahkalara büründü

dahada var unuttum
ne piçmişim aq

• Woah
  • Ugh..
  • +1
Reactions: gamb1t, menas and Deleted member 93990
Lise zamanlarında marketleri yağmalama konusunda ustaydım lise 1 de 3-5 saniyede Karam kutusu çaldım içinde 30 tane fln vardı.

• Woah
Reactions: menas
Roblox da adopt me petleri çalıyordum küçük kızlar akamera açtırıp kendilerini dövdürtüyordum bide zenci vardı abisine dövdürtmüştüm kafaya fena geçirmişti keşke video dursaydı la fena birşeydi

• Woah
Tanıdığım çoğu insanın ilişkisini bitirdim

• Woah
bir arkadaşım, insanların wpsine nasıl girecegimi öğretmişti bir program yardımıyla. lise 1de tanıdıgım herkesin wpsine giriyordum ve tum mesajlarını okuyordum. bir kaç insanın nudelarını falan gördüm. sonra bunun ultra mega bir orospu cocuklugu oldugunu fark ettim ve saldım.

• JFL
hala bu yapılabiliyor bu arada wp kullanmayın

nasil yapuyoz
eskiden paneli vardı bunun ama artık yok. şimdi karşı tarafın imeisini bulup imei üzerinden rat başlatıyorlar. rat bittikten sonra cihazı panele kopyalıyorlar. bu cok daha deccalce cünkü sadece wp degil ig hesabı, telefon konuşmaları, kamerasına erişme falan da var bunda. çok kafaya koymuşsan senin için yapacak birisini bulursun ama %90ı dolandırıcı

• Woah
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest and Peter Steele
eskiden paneli vardı bunun ama artık yok. şimdi karşı tarafın imeisini bulup imei üzerinden rat başlatıyorlar. rat bittikten sonra cihazı panele kopyalıyorlar. bu cok daha deccalce cünkü sadece wp degil ig hesabı, telefon konuşmaları, kamerasına erişme falan da var bunda. çok kafaya koymuşsan senin için yapacak birisini bulursun ama %90ı dolandırıcı
yapcak adamı nerden bulcaz

bir arkadaşım, insanların wpsine nasıl girecegimi öğretmişti bir program yardımıyla. lise 1de tanıdıgım herkesin wpsine giriyordum ve tum mesajlarını okuyordum. bir kaç insanın nudelarını falan gördüm. sonra bunun ultra mega bir orospu cocuklugu oldugunu fark ettim ve saldım.
Öğretsene bana

siktirin gidin ibneler

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, menas and Peter Steele
kuzenimin annesini siktim

• Woah
Reactions: auitistsurvior, menas and zygomaticdisability
lütfen gocunma benden

• WTF
Reactions: zygomaticdisability
lütfen gocunma benden
Screenshot 657

• Love it
Reactions: ER enjoyer