YARDIM EDİN AMK

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
YA BEYLER SINIFTAKİ ÇIKMA TEKLİFİ ETTİĞİM KIZLA KONUİAMIYORUM EĞER KONUŞURSAMDA ÇIKACAĞIMIZ DATE HAKKINDA KONUŞUYORUM AĞZIM LAF YAPMIYOR KONU BULAMIYORUM AQQQQQQQ YARDIM EDİN NASIL KONU BULABİLİRİM NASIL AĞZIM LAF YAPAR OVER AMK

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 93990, Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
chad olsaydın konuşmaları o başlatacaktı ama özgüvenli olmayı unutma

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: Tornoviaa, angrybirds, Deleted member 93990 and 3 others
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Deleted member 93990, Black_Pill_Enjoyer1 and 1 other person
CHAD OLMADIĞIMI BENDE BİLİYOM OCC
Ciddi söylüyorum knk kız konuşma esnasında konuşmayı devam ettirmeye baya çabalamıyorsa nt olmadığın için çok uzun sürmezsiniz başkasını ara

• +1
Reactions: Deleted member 93990
Ciddi söylüyorum knk kız konuşma esnasında konuşmayı devam ettirmeye baya çabalamıyorsa nt olmadığın için çok uzun sürmezsiniz başkasını ara
Chad olsaydım o çabalardı dimi

• +1
Reactions: recai iskender
kiz yuzunu lenso ai a atsa insellerden oldugunu ve incel discordlarina gezdigini ogrense...

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Ashoimex and oguzk
kiz yuzunu lenso ai a atsa insellerden oldugunu ve incel discordlarina gezdigini ogrense...
Muhtemelen biliyor çünkü okulun ilk günleri tahtadan elliotingen rodgeranzi editleri açıyorfum:lul:(low inhib low iq)

• JFL
Reactions: angrybirds, Deleted member 93990, Ashoimex and 2 others
Gerci elliottan anlamazda ben inselim diye geziyorfum bağıra bağıra(ben insel değilim türk devleti)

• JFL
Reactions: Deleted member 93990, sentrix and Peter Steele
YA BEYLER SINIFTAKİ ÇIKMA TEKLİFİ ETTİĞİM KIZLA KONUİAMIYORUM EĞER KONUŞURSAMDA ÇIKACAĞIMIZ DATE HAKKINDA KONUŞUYORUM AĞZIM LAF YAPMIYOR KONU BULAMIYORUM AQQQQQQQ YARDIM EDİN NASIL KONU BULABİLİRİM NASIL AĞZIM LAF YAPAR OVER AMK
bu konuları bana soracaktın...
iş işten geçti ama

• So Sad
  • +1
  • So Sad
Reactions: angrybirds, temelyeterliliktest and ER enjoyer
bu konuları bana soracaktın...
iş işten geçti ama
yo kral hala konusuyoz instada şimdi interstellar diye bir film önerdi onu izlicem

• +1
Reactions: Deleted member 92925
  • +1
Reactions: Deleted member 93990 and ER enjoyer
  • JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, temelyeterliliktest, Peter Steele and 4 others
Deadlift yap gecer

• +1
bahčeye inin yalnız ve rahat olabileceğiniz biryere gözlerinin içine bak yanaklarını sikabilirsin parmaklarıyla oynayabilirsin eğer masadaysa o sırada birşeyler saçmala kız zaten yumuşuyor anan baban ne iş yapiyo sen napcan bu okula gelmesen nereye gelirdin evcil hayvanin var mi kitap film muhabbeti acabilirsin kıza ani davranişlar yaparsan aniden ısınır denendi onaylandı ilk buluşmada dudak aldim çoğu kizdan ama bu hamleleri yaparken kızın niyetinin arkadaşlık değilde arkadaşlıktan öte olduğuna emin olman çok önemli kızı istiyorsan gözünü karart ve sürekli gözlerinin içine sikecekmiş gibi bak hoşuna gidiyo kız ne bakıyosun ehehehe falan yapıcak bakmiyim mi de bakmaya devam et goz teması ozguvenin olmasa bile seni fazlasiyla ozguvenli gôsterecek

Last edited:
gözünü karart ve sürekli gözlerinin içine sikecekmiş gibi bak hoşuna gidiyo kız ne bakıyosun ehehehe falan yapıcak bakmiyim mi de bakmaya devam et goz teması ozguvenin olmasa bile seni fazlasiyla ozguvenli gôsterecek
Yarın datede bunu chad eye aream ile yapacağım gelişmiş supralarım ve mükemmel yağ yastıkçıklarım uzun kirpiklerim pozitif tilted dark triad kaşlarım umarım bana yardım eder:forcedsmile:

Yarın datede bunu chad eye aream ile yapacağım gelişmiş supralarım ve mükemmel yağ yastıkçıklarım uzun kirpiklerim pozitif tilted dark triad kaşlarım umarım bana yardım eder:forcedsmile:
kızı bi şekilde tavladıysan göz temasında görünüşünün hiç bi önemi yok tamamen kıza hislerini yansıtabilmen önemli kızı tipinle veya tipin olmadan bir şekilde tavladıysan gerisi basit tabii belli bi zamana kadar ; eğer çirkinsen kızı yeterince manipüle edemezsen sana karşı olan ilgisi günden güne azalıcak

gelişme varmı

Users who are viewing this thread

Back