yarın dateım var napıcam

D

Deleted member 88833

Platinum
kız bızım dershanede yarın konusucaz onceden aynı okuldaydık benden 1 yas kucuk olumlu bakıyor napayım sıktıgımın forumu yuzunden kızlarla konusmaya utanır oldum kompleksımı sıkeyım

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
kız bızım dershanede yarın konusucaz onceden aynı okuldaydık benden 1 yas kucuk olumlu bakıyor napayım sıktıgımın forumu yuzunden kızlarla konusmaya utanır oldum kompleksımı sıkeyım
ne dıyeyım napayım taktıkss

ne yapacan aq gidecen konusacan. mtn üstü talibi gelene kadar idare edersin kızı

ne yapacan aq gidecen konusacan. mtn üstü talibi gelene kadar idare edersin kızı
mtn üstü zor da burda bilerek kendilerini sub5 yapıyorlar kekolar ama 190 ltn gelırse boku yerım

aynen sen sevgiliyken mtn ustu talibi gelicek ve kizi sikicek ohhhhh mtn ustu gelene kadar idare et kizi ahhhh sikcekler onu ohh ahh mtn ustu 190

• JFL
  • +1
Reactions: lerade, menas and Deleted member 88833
aynen sen sevgiliyken mtn ustu talibi gelicek ve kizi sikicek ohhhhh mtn ustu gelene kadar idare et kizi ahhhh sikcekler onu ohh ahh mtn ustu 190
hardcore blackpill 😈

Buraya boşu boşuna gelmedin emir copeleme.

Kizlada cikacagin datede napacagini kendin dusunemiyosan intihar.

• +1
Reactions: menas and Tornoviaa

Users who are viewing this thread

Back