Yarin kan veriyorum

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Genel vitamin mineral paketi karaciger kolestrol troid paketi verecegim, 3 ay once total t vermistim doktor bu yeterli demisti ama bu sefer e2 total serbest prolaktin filan ek ne vermem gerek? bb arkadaslar yazarsa sevinirim.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Total t
E2
T3
T4
TSH
Prolaktin
Progesteron
ALT
AST
HDL
LDL
LH
FSH
yeter

• +1
Reactions: MogEater
serbest tnin bir odemi var mi? birde 9 gibi vericem kan normalde prime time 6 7 sanirim en son 12de vermistim doktor t dusuyor bu saatlerde dedi ona ragmen ortalamanin ustundeydi

Total t
E2
T3
T4
TSH
Prolaktin
Progesteron
ALT
AST
HDL
LDL
LH
FSH
yeter
knk daha tum sonuclar cikmadi ama ferritin cikti ve cok dusuk demir iyi demir baglanma kapasitesi iyi ferritin cok onemliymis kas icin ne yapmak lazim ne almali ve yemeliyim?

knk daha tum sonuclar cikmadi ama ferritin cikti ve cok dusuk demir iyi demir baglanma kapasitesi iyi ferritin cok onemliymis kas icin ne yapmak lazim ne almali ve yemeliyim?
kanka fikrim yok ya

gptye gore dumduz demir takviyesi almak yeterlimis var mi onerdigin marka

gptye gore dumduz demir takviyesi almak yeterlimis var mi onerdigin marka
şöyle haftada bir 200gr ciğer ye ama illaha takviye alıcam diyosan "gentle" yazanlardan al demir sindirim sistemine çok dokunan bir şeydir hatta bağırsağını kanatır kakan simsiyah olur. yanına da c vitamini kullan emilimi artar

şöyle haftada bir 200gr ciğer ye ama illaha takviye alıcam diyosan "gentle" yazanlardan al demir sindirim sistemine çok dokunan bir şeydir hatta bağırsağını kanatır kakan simsiyah olur. yanına da c vitamini kullan emilimi artar
karacigermaxxine basliyorum 200gr yeterli mi? haftada 1 ogun 1 kilo dumduz yerim rahatlikla ek olarakta gentle kullanacagim zaten mide karaciger sorunu baya yasiyorum, pplden bolgesele gecmistim antreman olarak sirf cok yoruluyorum diye herhalde bunun yuzunden

karacigermaxxine basliyorum 200gr yeterli mi? haftada 1 ogun 1 kilo dumduz yerim rahatlikla ek olarakta gentle kullanacagim zaten mide karaciger sorunu baya yasiyorum, pplden bolgesele gecmistim antreman olarak sirf cok yoruluyorum diye herhalde bunun yuzunden
1 kilo yersen a vitamini zehirlenmesinden gidersin üst limit haftada 500gr ama 200gr yeterli sonuçta yanına takviye de alacaksın