FEE
Gold
bunları kökten nasıl yok ediyoruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Epilasyon ile kalici cozumde be amina kodugum degissene su aviyibunları kökten nasıl yok ediyoruz?
hayırEpilasyon ile kalici cozumde be amina kodugum degissene su aviyi
bi tane yağ vardı yavaş yavaş seyrelte seyrelte yok ediyodu galiba kalıcı şekilde tam bilmiyorum kalıcımı degil mi uzun süre kullanmak lazım galiba karınca yağımıydı neydi bu yağı alırsam sadece göt deligimde daşşaklarımda falan kullanırım diger yerler için epilasyonbunları kökten nasıl yok ediyoruz?
tüy dökücüyle alıyosa el aynasına gerek yok ben jiletle alırken bile bakmıyodmel aynası al domal tüy dökücüyle al götünü
Göt kılınıda almazsın amkbunları kökten nasıl yok ediyoruz?
olm orman gibi oluyı benim sıçarken yapışıyo amk aldığımda daha rahat sıçıyomGöt kılınıda almazsın amk
çay deminin altındaki siyah çay tozları gibi amkmisafir gelecek demek ki göt kılını alıyorsun kardeşim
tüy dökücğ krem önersene eğer kullandıysanolm orman gibi oluyı benim sıçarken yapışıyo amk aldığımda daha rahat sıçıyom
makinesi var evde kendın yapabılıyonknkolm lazımda got deliğine lazer fln yapcaklar çok kötü amk
birbirimize yapalım mı knk sıraylamakinesi var evde kendın yapabılıyonknk
veet men özel bölgeler için olanı altüy dökücğ krem önersene eğer kullandıysan