saasturkvarmı
16/190/18,5
yarrak boyu-kalınlıgı tamamen genetik mi yoksa uzun oldugum için yarramda mı uzun 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
parçalar oturuyo , boy uzunluğuda mı dhtye bağlı annem 175 babamda aynı sayılır cocukken cok uzun değildim sonradan uzadım ama overall bonemass artmadı boy yarrak kadarTamamem genetik değil, diet ve dhtye bağlı.
yok dhtyle hiç alakası yok boyun testoyla çok az alakası var. kleinfelter syndromei ornegin micropenis yapiyor ama boyun uzun oluyor. Boy dismorpik olsada genetige bağlı bişeydir tam olarak hormonlara değil. He onuda soyleyim yarrak boyuyla insan boyu enine gitmiyor.parçalar oturuyo , boy uzunluğuda mı dhtye bağlı annem 175 babamda aynı sayılır cocukken cok uzun değildim sonradan uzadım ama overall bonemass artmadı boy yarrak kadar
Lottery ez win o zaman , bilgiler için sağol babuşyok dhtyle hiç alakası yok boyun testoyla çok az alakası var. kleinfelter syndromei ornegin micropenis yapiyor ama boyun uzun oluyor. Boy dismorpik olsada genetige bağlı bişeydir tam olarak hormonlara değil. He onuda soyleyim yarrak boyuyla insan boyu enine gitmiyor.
Allah boydan almış yarraga vermişyarrak boyuyla normal boyunun hiçbir bağlantısı yok aq 160 küsür arkadasımda kolum kadar yarrak vardı genetik ve çevresel faktörlere bağlı değişir kürtlerin uzun diyolar mesela neden çünkü oeler dagda yasıyor
Ne kadar cekersen o kadar uzaryarrak boyu-kalınlıgı tamamen genetik mi yoksa uzun oldugum için yarramda mı uzun![]()
Bunu nerden biliyosun tam olarak aq160 küsür arkadasımda kolum kadar yarrak vardı
tam onu diyecektimBunu nerden biliyosun tam olarak aq
hagi esofman giyince sikin belli olmuyor muBunu nerden biliyosun tam olarak aq