elemancomeback31
KEKOMAXXED
boyum 173 cm 2 aydır falan uzamıyorum sizce uzar mıyım bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
growth plate age bi check yap belki hala uzana bilirsinboyum 173 cm 2 aydır falan uzamıyorum sizce uzar mıyım bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi?
hmm yardımın için sağol kardeşimgrowth plate age bi check yap belki hala uzana bilirsin
ancak highly unlikely
kanka harbi çiğ süt et zart zurt olaylarına inanıyomusun ?atatürk hayvan çiftliğinden çiğ süt alıcaz birazdan gidip bide %100 grass fed et var onu alıcam sizce kaç cm atarım 19 a kadar
sen kaç yıldır 173 sün la doğruyu söyle ama hgh la büyümedin dimi yalan atıyodunboyum 173 cm 2 aydır falan uzamıyorum sizce uzar mıyım bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi?
Genetik tamamen ne kadar late bloomer olduğuna bağlıboyum 173 cm 2 aydır falan uzamıyorum sizce uzar mıyım bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi?
he büyümedim almaya devam ettimsen kaç yıldır 173 sün la doğruyu söyle ama hgh la büyümedin dimi yalan atıyodun
iyi yapmışsınhe büyümedim almaya devam ettim
frame büyümüş iştehe büyümedim almaya devam ettim
Benimki gymsiz 52 cmframe büyümüş işte
olum siz neyle olcuyosunuz aq ya sizo final boss larBenimki gymsiz 52 cm
Yanlış ölçmüşüm kanka pardon şimdi 63 çıktıolum siz neyle olcuyosunuz aq ya sizo final boss lar
Plaklar açk mıboyum 173 cm 2 aydır falan uzamıyorum sizce uzar mıyım bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi?