Yasi ileri aldirip kurye olamiyom mu

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Dusunsene karsina kemik yasi 15 bisey geliyo 15 cm bilegiyle sana yemegini veriyo yasi 15 oldugu anlasilmamsin diye 10 cm lift takmis ayalkabiyi yan basip dusuyoy bi anda sonra liftide here dusuyo karsinda 265 kaliyo bi anda

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 119840, temelyeterliliktest, sentrix and 2 others
Olma yollar tehlikeli ezerler seni 17 yaşında mezarmaxxxing yaparsın

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Olma yollar tehlikeli ezerler seni 17 yaşında mezarmaxxxing yaparsın
Sabikam var adana turkcesi konusma yetenegine sahibim bobregim iflas ettigi icin ten rengimde esmerlesti hazirim bu ise

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Deleted member 79837
Sabikam var adana turkcesi konusma yetenegine sahibim bobregim iflas ettigi icin ten rengimde esmerlesti hazirim bu ise
Ticaretmaxxxing sokaklar da ticaret yap eren montana ascendledi onu örnek al

• +1
Ticaretmaxxxing sokaklar da ticaret yap eren montana ascendledi onu örnek al
Ya o low iq cuce varya 30k aliyo hepsini annesine veriyo ordan annesi ona harclik veriyo 😆

• +1
Güzel iş aslında yapılır ama daha iy yöntemlerde var tiktok falan hesab aç neydi amk yabani bişeydi satanist top pembe saç adam milyonlar yapdı yaparsa zaten elemanzşom yapar

• +1
Güzel iş aslında yapılır ama daha iy yöntemlerde var tiktok falan hesab aç neydi amk yabani bişeydi satanist top pembe saç adam milyonlar yapdı yaparsa zaten elemanzşom yapar
Tiktok hesab var zaten para gelmiyor ondan

• +1
Tiktok hesab var zaten para gelmiyor ondan
Live falan yapıyonmu amk harbi saçma sapan seyler yapıyorsan kafayı yimişsin benim anam derdi zatem hep tiktik yahudilerin ahlak bozar şeytanın uygulaması diye haklı cıkdı vay anam vay

• +1
Live falan yapıyonmu amk harbi saçma sapan seyler yapıyorsan kafayı yimişsin benim anam derdi zatem hep tiktik yahudilerin ahlak bozar şeytanın uygulaması diye haklı cıkdı vay anam vay
Almanyada cocugu sakat cuce kalinca ben

• +1
Almanyada cocugu sakat cuce kalinca ben
Anlamadım ya son iki haftadır baya iq seviyem düstu tek okulda kafam çalışıyor gercek hayatta cok saflaştık yine söylesene paşam o laf banamı gidiyor

Sakat cuce benmiyim? Hani kafana takma falan diyordun? Sakatım işte, cüceyım, ne var bunda? Diyabet, cölyak, erken doğum (doktorlar hap vermese amdan cıkmicakmışız, 31 saat sonra hap veriyorlar cıkim diye, harbi otuzbir saat şaka deyil), frontal bossıng, bowed legs, fluctuating ft4 levels, scoliosis, adhd (kesin deyil)

Unutmuş olabilirim sanki birşey daha vardı aklıma gelirse yazarım

• +1
Ha bide şu anlık malabsorbsyon yaşıyoz inshallah geçer ama

• +1
Anlamadım ya son iki haftadır baya iq seviyem düstu tek okulda kafam çalışıyor gercek hayatta cok saflaştık yine söylesene paşam o laf banamı gidiyor

Sakat cuce benmiyim? Hani kafana takma falan diyordun? Sakatım işte, cüceyım, ne var bunda? Diyabet, cölyak, erken doğum (doktorlar hap vermese amdan cıkmicakmışız, 31 saat sonra hap veriyorlar cıkim diye, harbi otuzbir saat şaka deyil), frontal bossıng, bowed legs, fluctuating ft4 levels, scoliosis, adhd (kesin deyil)

Unutmuş olabilirim sanki birşey daha vardı aklıma gelirse yazarım
Laf annene gidiyo cuce kabiledas kardesim

• +1
Laf annene gidiyo cuce kabiledas kardesim
Onu anladıkda bana sakat cuce dedin. Üzüldüm baya bak. Ağlamicam ama. Cünkü ben güclü olmaya çalışacam. Sonucda 163,5; dıyabet, çölyak, erken dogum ve frontal bossing bowed legs, scoliosıs, sikkilmis tiroidlı olan bir insanım. Hayat beni güclü yapdı. Ben güclüyüm asla kendime laf dedirtmem ve cok başarılı olucam.

• +1
Onu anladıkda bana sakat cuce dedin. Üzüldüm baya bak. Ağlamicam ama. Cünkü ben güclü olmaya çalışacam. Sonucda 163,5; dıyabet, çölyak, erken dogum ve frontal bossing bowed legs, scoliosıs, sikkilmis tiroidlı olan bir insanım. Hayat beni güclü yapdı. Ben güclüyüm asla kendime şaf dedirtmem ve cok başarılı olucam.
Gh beni 170 yapmasa intihar edecem her sey gh elinde

• +1
  • +1
Onu anladıkda bana sakat cuce dedin. Üzüldüm baya bak. Ağlamicam ama. Cünkü ben güclü olmaya çalışacam. Sonucda 163,5; dıyabet, çölyak, erken dogum ve frontal bossing bowed legs, scoliosıs, sikkilmis tiroidlı olan bir insanım. Hayat beni güclü yapdı. Ben güclüyüm asla kendime laf dedirtmem ve cok başarılı olucam.
Tm pardon da dedigin hersey bende de var aq salagi sana bunu deme pass in a sahibim
Gh beni 170 yapmasa intihar edecem her sey gh elinde
Anabolicle o hucreyi buyutcen ilk alooo mal misin sen laftan anla gh pahali diye cok ise yariyor degil

• +1
Tm pardon da dedigin hersey bende de var aq salagi sana bunu deme pass in a sahibim

Anabolicle o hucreyi buyutcen ilk alooo mal misin sen laftan anla gh pahali diye cok ise yariyor degil
Şaka yapıyom amk istedine de bana femboy falanda diyebilirsin, sonucda family guy ve south park Charakterlere otuzbir cekmiş adamız

Kanki sen bana bi testo kullanma siker seni anlamıyon falan diyon simdı kullanmdiyon napım ben amk? Testo zaten düsünüyodum ya test c ya p

• +1
Şaka yapıyom amk istedine de bana femboy falanda diyebilirsin, sonucda family guy ve south park Charakterlere otuzbir cekmiş adamız

Kanki sen bana bi testo kullanma siker seni anlamıyon falan diyon simdı kullanmdiyon napım ben amk? Testo zaten düsünüyodum ya test c ya p
Testo anabolizan degil androjen salak

Anabolizan = rimobolon

• +1
“Cok tuhafsın amk elemanzelvadre harbi tuhafsın benden bile tuhafsın amk testo basim demi yani iki gün önce yapma diyodun” - mesajı gördüm bunu silmiyecem ne kadar ıq seviyem düştüğünü göstermek icin silmıyecem (eskiden ögretmenler bana akıllı cocuk bundan birşey olur falan derlerdi)

Bu arada aromasım vs arimidex eminmisin hala aromasin mi daha iyi

• +1
“Cok tuhafsın amk elemanzelvadre harbi tuhafsın benden bile tuhafsın amk testo basim demi yani iki gün önce yapma diyodun” - mesajı gördüm bunu silmiyecem ne kadar ıq seviyem düştüğünü göstermek icin silmıyecem (eskiden ögretmenler bana akıllı cocuk bundan birşey olur falan derlerdi)

Bu arada aromasım vs arimidex eminmisin hala aromasin mi daha iyi
Aromasin dokulara zarar vermeyen tek AI knk.
Tum androjenler kemik gelisimini sekteye ugratir boy olarak ama penis boyu icin baskilamiyorum avaragegden 17 falan olursa baya buyuk olcak cunku o da onemli

• +1
Aromasin dokulara zarar vermeyen tek AI knk.
Tum androjenler kemik gelisimini sekteye ugratir boy olarak ama penis boyu icin baskilamiyorum avaragegden 17 falan olursa baya buyuk olcak cunku o da onemli
Dokuları sikim bana tek önemli olan şey boydur arimdiex growth plateleri bir kac ay daha acık tutcaksa onu alırım aromasin e2 10a falan düsürürmü mi bilmiyom işde

Sikim önemli deyil bana tek boy önemli

Beraber LL yapacaz pagalı falan deyil 57k 12cm gayet iyi fıyat yapacaz kesin kredi cekecem veya yahudi moduma girip parayı toplicam yapıcam şunu

• +1
Dokuları sikim bana tek önemli olan şey boydur arimdiex growth plateleri bir kac ay daha acık tutcaksa onu alırım aromasin e2 10a falan düsürürmü mi bilmiyom işde

Sikim önemli deyil bana tek boy önemli

Beraber LL yapacaz pagalı falan deyil 57k 12cm gayet iyi fıyat yapacaz kesin kredi cekecem veya yahudi moduma girip parayı toplicam yapıcam şunu
Igf1 karacigerindn salgilaniyo haberin olsun

• +1
Kredi ceksen bile deyer hapise girersin ödiyemesen:

178 hapis>170 normal

• +1
Oda var işde bende zatem bir kac sey vücüda sikilmiş halde bir iki ay sonra igf1 testi yapıp baktırmam lazım.

Inshallah hepsi toplam hayatımdan tek 20 sene fakan alır. Average dıyabet lıfe expectation: ~63 sene
-20 sene=43 sene yeter bana 43 olim yeter

• +1
Kanki tamam bendem daha hıgh ıq var anlıyon bu işlerdem ama okadar kötü birşey olsa cocuklara verilen ai niye hep arimidex tuhaf deyilmi yoksa aromasin yenimi yapıldı

• +1
Kanki tamam bendem daha hıgh ıq var anlıyon bu işlerdem ama okadar kötü birşey olsa cocuklara verilen ai niye hep arimidex tuhaf deyilmi yoksa aromasin yenimi yapıldı
Idk aromasin daha avantajsiz dht arttirdigi icin daha fazla ondandir

• +1
Idk aromasin daha avantajsiz dht arttirdigi icin daha fazla ondandir
Senin arimidexdem korkdugun organ iflas etmesi kücük cocuklar 5-6 sene kullanıp onlara olmuyor bi sik ama

Aromasin dht artırması iyi bisey deyil mi aslında yani tabi genetikde kel olmak yoksa

Senin arimidexdem korkdugun organ iflas etmesi kücük cocuklar 5-6 sene kullanıp onlara olmuyor bi sik ama

Aromasin dht artırması iyi bisey deyil mi aslında yani tabi genetikde kel olmak yoksa
Dht boy dusmani penis dostu / kemik erimesi karsiti

Shbgye ne kadar baglanabilir ki zaten Aligin 40-50 mg aromasin?

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Dht boy dusmani penis dostu / kemik erimesi karsiti

Shbgye ne kadar baglanabilir ki zaten Aligin 40-50 mg aromasin?
Boy dusmani niye? Dht plaklari mi kapatir?

• +1
Androjen kanzi. Androjenler plak kapatici adamlardir
ozaman ne riske gircen amk. Mesela o aromasinden gelen andorjenler tek sikemi fayda veriyor yüzdeki kemikleredemi?

o aromasinden gelen faydada bir gram fark etmez yüzüne ama.

Bana göre en mantikli testo + arimidex + gh geliyor organlara kafayi takmican arimdiex sikmez okadar

Boy cok önemli benim icin 170 olmam lazim yoksa kücük apartmanimda 25 yasinda uyusturucu overdoseden gidecez

ozaman ne riske gircen amk. Mesela o aromasinden gelen andorjenler tek sikemi fayda veriyor yüzdeki kemikleredemi?

o aromasinden gelen faydada bir gram fark etmez yüzüne ama.

Bana göre en mantikli testo + arimidex + gh geliyor organlara kafayi takmican arimdiex sikmez okadar

Boy cok önemli benim icin 170 olmam lazim yoksa kücük apartmanimda 25 yasinda uyusturucu overdoseden gidecez
Finasteride gir boyunu gercekden +10 cm uzatmak istiyosan boyunu siken dhtyi baya dusurur

Yada rimobolon al HPTA (hipofiz) ni baskilar ostrojensiz+ androjensiz anabolik bi boy uzama yasarsin

Boyu zaman bittiğinde tekrardan androjenlere geri dönersin penisini de büyür yüzünde şekillenir

• +1
Finasteride gir boyunu gercekden +10 cm uzatmak istiyosan boyunu siken dhtyi baya dusurur

Yada rimobolon al HPTA (hipofiz) ni baskilar ostrojensiz+ androjensiz anabolik bi boy uzama yasarsin

Boyu zaman bittiğinde tekrardan androjenlere geri dönersin penisini de büyür yüzünde şekillenir
Kanki yüz gelisimi de önemli düsünsene giriyoz 5cm uzuyoz yüzümüs 15 yasinda cocuka benziyoz

Yüzüm fena deyil aslinda ama daha kemikli olsa daha iyi olur simdi sikmek istemem öyle boyu kesin uzatcagida yok simdi öyle risklere girmek sacma olur

Kanki yüz gelisimi de önemli düsünsene giriyoz 5cm uzuyoz yüzümüs 15 yasinda cocuka benziyoz

Yüzüm fena deyil aslinda ama daha kemikli olsa daha iyi olur simdi sikmek istemem öyle boyu kesin uzatcagida yok simdi öyle risklere girmek sacma olur
Kanzi bu zaten reverse cursed technique herkes yapamaz sadece Stillwater sons maybe

• +1
sikin kimin umrunda amk onun icinde vardir bir LL ucuza

T4 sadece organlar iyilesince rimo+ test base gircem sonsuza kadar

Yok
Hgh ai? Bende sonsuza kadar gircem 500 altinda olursa kullandiktan sonra ve geri cikmasa

Test p devam mi yoksa test c?

• +1
Yollamiyosa lobster diye adam var yolliyim dmden istiyorsan

Last edited:
aromasin kullancanmi?