Yaşıtlarım bana bakmıyor.

D

Deleted member 88667

log off
Selam Gençler buralarda yeniyim, Buraya dolu geldim, Bol Bol Threadlar açacağım. Bir sıkıntım var, Kendi çapımda büyük bir sıkıntı. Reşitim, Fakat yaşıtlarımın ilgisini çekemiyorum Demek istediğim, Bir mekana gittiğimde yaşıtlarımdan çok benden küçüklerin bana baktığını görüyorum. Babyface diğer adıyla PrettyBoy denilen özelliklere sahibim. Boyum 1.80... Bu durumun Testosteron eksikliğimden kaynaklandığını düşünüyorum, Yakında spora başlayacağım, Yaşıtlarımı ilgisini nasıl çekebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum, Teşekkürler.

Tip olarak da (Chico Lachowski gencligine benziyorum)

• JFL
Reactions: menas and Deleted member 86220
Selam Gençler buralarda yeniyim, Buraya dolu geldim, Bol Bol Threadlar açacağım. Bir sıkıntım var, Kendi çapımda büyük bir sıkıntı. Reşitim, Fakat yaşıtlarımın ilgisini çekemiyorum Demek istediğim, Bir mekana gittiğimde yaşıtlarımdan çok benden küçüklerin bana baktığını görüyorum. Babyface diğer adıyla PrettyBoy denilen özelliklere sahibim. Boyum 1.80... Bu durumun Testosteron eksikliğimden kaynaklandığını düşünüyorum, Yakında spora başlayacağım, Yaşıtlarımı ilgisini nasıl çekebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum, Teşekkürler.

Tip olarak da (Chico Lachowski gencligine benziyorum)
Bu durumun testosteron eksikligimden kaynaklandigini düşünüyorum

• JFL
Reactions: Deleted member 88667
30 yasinda prettyboy denen featureslerim var

• JFL
ya oglum hasta misin yt kids gibi neden surekli boule sacma salak videolar ation
bir kere kardesim, oncelikle, benim gibi hicbirseyi seyinize takmamaniz lazim... hayat cok guzel.

bir kere kardesim, oncelikle, benim gibi hicbirseyi s1kinize takmamaniz lazim... hayat cok guzel.
burda en ama en cok senin yüzünü merak ediyorum

Attachments

• fghfghfgh.jpg
    fghfghfgh.jpg
    7.6 KB · Views: 0
bir kere kardesim, oncelikle, benim gibi hicbirseyi seyinize takmamaniz lazim... hayat cok guzel.
Htn altı çıkma ha rezil rusva olursun soyliyim

• +1
  • Hmm...
Reactions: menas and Deleted member 81504
tmm bak saka yapmiyorum ciddi biraz sunu andiriyom.
@toprak
@ogrepilled
@mesocephalicmogger
@bloated mentalcel

HAHAHAHQHQHQQHHAHAHAHQHAHAQHHQ

• JFL
Reactions: Deleted member 82864
  • JFL
Menas babayı niye etiketlemedin lan gavat ?
BU ADAM AĞIR MAL YA KANKA BÜYÜK İHTİMALLE HAYATTA KİMSEDEN SAYGI GÖRMEMİŞ BURDA GELMİŞ KENDİSİNİ TANIMYAN İNSANLARA BİLE ABİNİ NİYE ETİKETLEMEDİN OLM ABİ SEN MAL MISIN KİMSE SENİ DÜŞÜNMÜYOR OĞLUŞUM GİT SIK LAN KAFANA BİTSİN BU EZİYET

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 88667, Deleted member 81504 and menas