yemek

recessedheun

recessedheun

slayer sub5
beyler hafta içi kahvaltı + öğle yemeği falanda yiyorum 150g yakın protein alıyorum amk,haftasonu ise kahvaltı öğle yemeği yok 1 öğün yiyom amk 2 de kalktığım için. ben bunu nasıl düzene sokcam

• +1
Reactions: bre3001 and -BayHarbourButcher
salla %100 düzenli olmasına gerek yok aç kal arada 1 öğün falan ye, yeterli-düzgün beslenmeye dikkat et sadece

• +1
Reactions: bre3001 and recessedheun
beyler hafta içi kahvaltı + öğle yemeği falanda yiyorum 150g yakın protein alıyorum amk,haftasonu ise kahvaltı öğle yemeği yok 1 öğün yiyom amk 2 de kalktığım için. ben bunu nasıl düzene sokcam
En başta şöyle bir sorum var düzenini nasıl bu kadar bozmayı başardın amk

• +1
Reactions: recessedheun
En başta şöyle bir sorum var düzenini nasıl bu kadar bozmayı başardın amk
kanka hafta içi okul var,sabah kalkınca kahvaltı yapıyom sağlam. sonra 12-1 gibi dışarı çıkıp yemek alıyom. eve dönüncede yemek yiyom bide aralarda atıştırıyom işte.
hafta sonu zaten gece 5 te yatıyom 2 de kalkıyom amk kahvaltıda yapamıyom öğlende yiyemiyom sadece akşam

kanka hafta içi okul var,sabah kalkınca kahvaltı yapıyom sağlam. sonra 12-1 gibi dışarı çıkıp yemek alıyom. eve dönüncede yemek yiyom bide aralarda atıştırıyom işte.
hafta sonu zaten gece 5 te yatıyom 2 de kalkıyom amk kahvaltıda yapamıyom öğlende yiyemiyom sadece akşam
Şu anda bende öyleyim ne yapabiliriz diye sorarsan saati siktir edip gece yi sabah gibi yaşamak aslında o yediğini kahvaltı gibi yap sonra öğle akşam fln işte

• +1
Reactions: recessedheun
@eniyiguresci ne diyosun bu duruma

• JFL
Reactions: Serialsuicide and eniyiguresci