yeni gelenler hakkinda

D

Deleted member 100520

Iron
Boş boş thumpullingdir dhtdir sikik sikik şeylerle gelip sormayin bunları. Ya yüzünü at tavsiye al ya da hic gelme cekilmez olmaya basladi burasi

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, Deleted member 93990 and Dathomirian Zabrak
Boş boş thumpullingdir dhtdir sikik sikik şeylerle gelip sormayin bunları. Ya yüzünü at tavsiye al ya da hic gelme cekilmez olmaya basladi burasi
felsefe konusan bi lavuk var bide

felsefe konusan bi lavuk var bide
Bir tane de Andrew tate kılıklı redpilci coper lazımdı o da geldi tam oldu şimdi tam bir lağım çukuru amina kodugumun forumu

Sanane la yarrağam param var surgery konuşuyom sikimin keyfi sıkıldı sik sik konuşurummmm

bana yeni diyo amk kendisi geçen kış başlamıştır:lul:

benden de bahsetmıs yenıyım evet

Sana kelime edilmemis bu adam tarafindan sana nolmus
"dhtdir sikik sikik şeylerle" bi önceki gün dht için thread açmıştım bana söylüyor greycell maymunu

"dhtdir sikik sikik şeylerle" bi önceki gün dht için thread açmıştım bana söylüyor greycell maymunu
Greycel maymunu dedigin adam benim. herhangi bir konudaki bilgini 10a katlayan biri olarak raw milk raw honey vs vs şeylerin kemik gelisimin üzerinde neredeyse hiç etkisi olmayacak ayrıca dhtdir mhtdir bunların seni ascendleyip ascendlemeyecegini ogrenmemiz için yüzünü görmemiz lazim

• Woah
Reactions: menas
Greycel maymunu dedigin adam benim. herhangi bir konudaki bilgini 10a katlayan biri olarak raw milk raw honey vs vs şeylerin kemik gelisimin üzerinde neredeyse hiç etkisi olmayacak ayrıca dhtdir mhtdir bunların seni ascendleyip ascendlemeyecegini ogrenmemiz için yüzünü görmemiz lazım
"10a katlarım" sg amk:ROFLMAO::lul:

Users who are viewing this thread

Back