YENI GELENLER ICIN GERCEK POST-REP RATIO REHBERI

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Evet bildiginiz gibi her looksmaxxing forumu gibi bu forumdada yanlis bilgi cok yaygin. @Aven ve @IlI gibi yeni gelen arkadaslarimizi @menas gibi recessed cakallar kandirmaya calismis. Bu konuya bir aciklik getirmem lazim.

Pozitif Post/Rep Ratio
1742712849776

Bu forum baslica bir insel forumu oldugu icin pozitif bir post/rep oraninin sizinle evden cikmayan ve kiz eli degmemis insellerin ne kadar hemfikir ve benzer insanlar olduguna dair bir isarettir, ezikliginizi gosterir ve bir utanc kaynagidir.​

Negatif Post/Rep Ratio​

1742712991335

Genellikle yakisikli ve sosyal hayatlara adapte olmus insanlar bu ratio'ya sahiptir. Bu oran daha evden cikmayi beceremeyen inselleri tatmin etmeyen ve kiskandiran postlar attiginizi gosterir. @memedo adli arkadasimizin tipi de boyle:
1742713131446
ne yazikki karsilastirmak icin @menas 'i atamiyorum cunku ortada onu doxxladigim yalanini yaymaya calisiyor fakat recessed olduguna emin olabilirsiniz.​

Umarim bu postu faydali bulmussunuzdur ve menas gibi gooner inselleri dinlemezsiniz.​

Sevgilerle​

TrusMeBro​

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 135809, Zodiac, Zagro and 3 others
Güzel thread ama yanlış örnekler verilmiş
Low bf menas memedoyu moglar eminim

• Woah
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, menas and TrustMeBro
memedo recessed degil cildi iyi ve su an lean menas norwood 2 ve recessed shitskin

• Hmm...
Reactions: Zodiac
Menas yarrağımı bile moglayamaz

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
  • +1
memedo recessed degil cildi iyi ve su an lean menas norwood 2 ve recessed shitskin
norwood 2 ve shitskin ne alaka
Evet bildiginiz gibi her looksmaxxing forumu gibi bu forumdada yanlis bilgi cok yaygin. @Aven ve @IlI gibi yeni gelen arkadaslarimizi @menas gibi recessed cakallar kandirmaya calismis. Bu konuya bir aciklik getirmem lazim.

Pozitif Post/Rep Ratio
View attachment 3585606

Bu forum baslica bir insel forumu oldugu icin pozitif bir post/rep oraninin sizinle evden cikmayan ve kiz eli degmemis insellerin ne kadar hemfikir ve benzer insanlar olduguna dair bir isarettir, ezikliginizi gosterir ve bir utanc kaynagidir.​

Negatif Post/Rep Ratio​

View attachment 3585618

Genellikle yakisikli ve sosyal hayatlara adapte olmus insanlar bu ratio'ya sahiptir. Bu oran daha evden cikmayi beceremeyen inselleri tatmin etmeyen ve kiskandiran postlar attiginizi gosterir. @memedo adli arkadasimizin tipi de boyle:View attachment 3585634 ne yazikki karsilastirmak icin @menas 'i atamiyorum cunku ortada onu doxxladigim yalanini yaymaya calisiyor fakat recessed olduguna emin olabilirsiniz.​

Umarim bu postu faydali bulmussunuzdur ve menas gibi gooner inselleri dinlemezsiniz.​

Sevgilerle​

TrusMeBro​

sebebi @memedo nun low iq olmasi degil yani? :lul: ayrica atilan fotograf 1 sene öncesinden @maarda gibi kral insanlar benim ltn gooner degil mtn tallcel gooner oldugumu bilir.

postlarin rep almamasinin sebebi postun sacma olmasi memedo denen elemanin birtane mantikli postunu görmedim sende biliyosun bunu copelamaya calisma canim neyse senin ignore u geri basiyorum... sonra gene bi sekilde bana laf ediceksin gerek yok.

@nmn14 @Zodiac @angrybirds düsünceleriniz?

Last edited:
  • +1
Reactions: IlI, Zodiac and Zagro

sebebi @memedo nun low iq olmasi degil yani? :lul: ayrica atilan fotograf 1 sene öncesinden @maarda gibi kral insanlar benim ltn gooner degil mtn tallcel gooner oldugumu bilir.

postlarin rep almamasinin sebebi postun sacma olmasi memedo denen elemanin birtane mantikli postunu görmedim sende biliyosun bunu copelamaya calisma canim neyse senin ignore u geri basiyorum... sonra gene bi sekilde bana laf ediceksin gerek yok.

@Zagro @Zodiac @angrybirds düsünceleriniz?
Hani barışıyodunuz noldu yine

• Hmm...
Reactions: Zodiac and menas
sanal mafya triplerine sinir oldum @Xavier'in önerisi mantikli geldi @TrustMeBro ignorelarmisin beni canim?

• +1
Reactions: Xavier, IlI and Zagro
sanal mafya triplerine sinir oldum @Xavier'in önerisi mantikli geldi @TrustMeBro ignorelarmisin beni canim?
Menas bi siktir git postumdan aq

la şu salagi ciddiye alip cevap verme bile amk hayati yalan onun

• +1
Reactions: menas
O anlasma maarda icin gecerliydi menas angrybirds ve nmn14 gibi low iqceller icin degil

• +1
Reactions: Zagro

katılıyorum memedo yakışıklı olduğu kadar malda recessed konusuna gelirsek menasın güncel tipini görmediğim için birşey diyemiyorum

• Woah
  • +1
Reactions: menas and TrustMeBro
katılıyorum memedo yakışıklı olduğu kadar malda recessed konusuna gelirsek menasın güncel tipini görmediğim için birşey diyemiyorum
Adam 4-5 ayda 2cm gerideki cenesini kapatacak kadar kemik buyutmemistir herhalde

• Hmm...
son antlaşmanın sefiri olaraktan menasın trustmebro'yu taglememesini kınıyorum böyle basit bir sebepten ötürü küslük olmaması için @menas @TrustMeBro ikinizin barışmasını ve bir daha ilgili threadlarda birbirinizi taglemeyi unutmamanızı öneriyorum
karar sizindir beyler

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Zagro, menas and TrustMeBro
son antlaşmanın sefiri olaraktan menasın trustmebro'yu taglememesini kınıyorum böyle basit bir sebepten ötürü küslük olmaması için @menas @TrustMeBro ikinizin barışmasını ve bir daha ilgili threadlarda birbirinizi taglemeyi unutmamanızı öneriyorum
karar sizindir beyler
sefir bey iki tarafinda birbirini ignorelamasini öneriyorum.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zagro and Zodiac
karar sizindir beyler
Taglemesi onemli olan kisim degil menas forumdaki en low iq herif @nmn14 gibi bir heightcel ltnle bile barisilir menasla barisilmaz

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zagro, menas and Zodiac
sefir bey iki tarafinda birbirini ignorelamasini öneriyorum.
herkes birbirini ignorelarsa subforum ilerleme kaydedemez ortak noktada buluşmak daha iyi ama siz bilirsiniz

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: TrustMeBro, Zagro and menas
herkes birbirini ignorelarsa subforum ilerleme kaydedemez ortak noktada buluşmak daha iyi ama siz bilirsiniz
Olm bu adam o kadar low iq ki zaten bi katkisi yok

• +1
Reactions: Zagro and Zodiac
Adam 4-5 ayda 2cm gerideki cenesini kapatacak kadar kemik buyutmemistir herhalde
1 yıl öncenin fotosu diyor reis güncel foto atsın bence

• +1
Reactions: Zagro
1 yıl öncenin fotosu diyor reis güncel foto atsın bence
O yalanlandi amk forumda uyeligi daha 1 yil degil post uzerinden 5 ay birl gecmemis

• +1
Reactions: Zodiac and Zagro
  • Hmm...
grey oldugum dönemler, hic bisey bilmezdik
ama mutluyduk...

sonradan sacmaladigimi anladim zaten her grey basta böyledir @TrustMeBro haric sanirim
@Zodiac niye beni lurkuyonuz hepiniz aq..
Bana grey diyo😂 benim postlarimin yorumlarinda geziyo bana lurker diyo nasil bi gerizekaliliktir bu

• Hmm...
Reactions: menas
@maarda la baris anlasmasi imzalandigina gore cahillige karsi savas aciyorum cunku en buyuk savas @menas gibi cahil greylere karsidir. Biraz @Zagro yu ornek al yasiniz ayni arkadassiniz cocugun ceyregi kadar olamamissin

• JFL
  • +1
Reactions: menas and Zodiac
@
Zodiac
@Zodiac niye beni lurkuyonuz hepiniz aq..
post 2024 Nisan'da atılmış diyorsun hesap katılım tarihi 2024 Mayıs anlamadım başka hesabın mı vardı

• Hmm...
  • JFL
Reactions: menas and TrustMeBro
post 2024 Nisan'da atılmış diyorsun hesap katılım tarihi 2024 Mayıs anlamadım başka hesabın mı vardı
yanlis da soylemis olabilirim ama yeni katilmistim daha büyük ihtimalle mayis-haziranda atmisimdir

• +1
yanlis da soylemis olabilirim ama yeni katilmistim daha büyük ihtimalle mayis-haziranda atmisimdir
8 ayda recessedlikten kurtulmus gibi larplama o zmaan oc

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac and menas