yeni nesil hk.

Skull Knight

Skull Knight

Iron
okulda görüyorum özellikle 9 ve 10. sınıfllar ne öyle amk? ya çok büyükler ya da çok küçük. sadece bizim okulda hormon basması gereken kaç tane çocuk vardır aq. sizde de durum böyle mi? yoksa ben mi abartıyorum?

• +1
Reactions: menas, Black_Pill_Enjoyer1, elemanzelvadre and 2 others
okulda görüyorum özellikle 9 ve 10. sınıfllar ne öyle amk? ya çok büyükler ya da çok küçük. sadece bizim okulda hormon basması gereken kaç tane çocuk vardır aq. sizde de durum böyle mi?
evet

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Skull Knight
evet 9larda 145 150 civari 3 4 cocuk var

• +1
okulda görüyorum özellikle 9 ve 10. sınıfllar ne öyle amk? ya çok büyükler ya da çok küçük. sadece bizim okulda hormon basması gereken kaç tane çocuk vardır aq. sizde de durum böyle mi? yoksa ben mi abartıyorum?
sen abartıyorsun ben bu recessed cuck halimle sınıfta bir kişi hariç herkesi frame height face mogluyorum ama o kişi beni frame height face mogluyor brootal

• +1
tam tersi hepsi çok büyük lan ben küçük çok nadir gördüm

145 kız sesli bol 9 larda

Kısa kalmışlar pcdr oturmuş kalmıs

9larin hepsi 150 civari amk biz 175 falandik noldu size boyle amk

Hipergaminin anasını sikecekler

9 lar hepsi burda 175 180 arası. its over

10. Sınıfım sınıfta 20 erkek var boyum 177 olduğu halde 20erkekten 9. oluyorum bedende boy sırasında tabi kisalar da var ama onlar da boy atacak zaten ergenlikte yani bu neslin boy ortalaması en az 178 fln olur büyüme bittiğinde

Last edited:
10. Sınıfım sınıfta 20 erkek var boyum 177 olduğu halde 20erkekten 9. oluyorum bedende boy sırasında tabi kisalar da var ama onlar da boy atacak zaten ergenlikte yani bu neslin boy ortalaması en az 178 fln olur büyüme bittiğinde
Boyun 177 degil 173 oldugunu anladiginda hayatina anlam gelecek

Boyun 177 degil 173 oldugunu anladiginda hayatina anlam gelecek
Zaten benden uzunlar kendi diyor 180 183 184 vs boyum var diye 183 dayım var arada taş çatlasın 3-4 cm falan var

Last edited:
Zaten benden uzunlar kendi diyor 180 183 184 vs boyum var diye 183 dayım var arada taş çatlasın 3-4 cm falan var
Yok boyun 173 senin kanzi maalesef gerceklere yuzles 20 de 10 olmazdin yoksa

Yok boyun 173 senin kanzi maalesef gerceklere yuzles 20 de 10 olmazdin yoksa
Uzunlar bizim sınıfta 4-5 tane çok uzun çar toplanmış bizim sınıfa diğer sınıflarda 1-2 uzun ya var ya yok ben ne yapayım aq