Yeni nesilin boyunun çok uzun olması.

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

Bronze
Amına koyayım, bu altıncı sınıftaki çocuklar bile 180 olmuş. Bunlar daha uzarsa, yarrağı kökünden yedik demektir. Nasıl böyle bir seçilim gerçekleşmiş, hiç anlamıyorum. Geçen gün okulda tuvaletten çıktım; karşımda sarı saçlı, kıvırcık, benimle aynı boyda bir çocuk duruyordu. Ben de kısa değilim, 183 boyum var. Tabii kısa oldu artık. Her çocuk uzun değil ama çoğunluğu böyle, uzar mı bunlar daha?

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: ochinchin, Zodiac, Orcairis and 5 others
Amına koyayım, bu altıncı sınıftaki çocuklar bile 180 olmuş. Bunlar daha uzarsa, yarrağı kökünden yedik demektir. Nasıl böyle bir seçilim gerçekleşmiş, hiç anlamıyorum. Geçen gün okulda tuvaletten çıktım; karşımda sarı saçlı, kıvırcık, benimle aynı boyda bir çocuk duruyordu. Ben de kısa değilim, 183 boyum var. Tabii kısa oldu artık. Her çocuk uzun değil ama çoğunluğu böyle, uzar mı bunlar daha?
@Jahrein bizler manletiz

• So Sad
Reactions: Thrill
Biz direkt insan değiliz sanırım
aga valla eskiden millet 175 boyum var diye flex atabiliyodu şimdi noldu amk:lul:

• +1
Reactions: ochinchin, Zodiac, wetwipes and 2 others
aga valla eskiden millet 175 boyum var diye flex atabiliyodu şimdi noldu amk:lul:
200 yıl öncesinden falan bahsediyosan belki
10.sınıfım okulda 182 altı ilgi duyan erkek yok

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and maarda
Maarda hypergami yüzyıllardır varsa yüzyıllardır kısa kadınlar çirkin kadınlar yakışıklı kaslı uzuboylu erkeklerle sikişiyosa neden hâlâ inceller var amk? @maarda

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Thrill and Gordon Freeman
Maarda hypergami yüzyıllardır varsa yüzyıllardır kısa kadınlar çirkin kadınlar yakışıklı kaslı uzuboylu erkeklerle sikişiyosa neden hâlâ inceller var amk? @maarda
Kadınların 100 yıl önceye kadar hakları yoktuki seçici olabilirsinler

• +1
  • JFL
Reactions: ochinchin, tekeng, Zodiac and 8 others
200 yıl öncesinden falan bahsediyosan belki
10.sınıfım okulda 182 altı ilgi duyan erkek yok
Benim yaşadığım yer kaynaklı da olabilir; çirkin ve hiçbir vasfı olmayan kişiler tarzları nedeniyle sanırım aşırı ilgi görüyor kızlardan. Tabi onlara ilgi duyan kızlara da ben ilgi duymuyorum ama bana aşırı saçma geliyor amk. kekomaxxing yapması lazım herkesin

• +1
Reactions: Thrill and Topkra
1000014339

• +1
Reactions: tekeng, Zodiac and Thrill
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, szenn, Topkra and 2 others
Bunlar daha uzarsa, yarrağı kökünden yedik demektir.
eskiden bende böyle düşünürdüm ama maardanın söylediği şey mantıklı gelmişti herkesin 2 metre olması insanlık için fonksiyonel değil muhtemelen yaşanmayacak

• +1
  • JFL
Reactions: Tube and Gordon Freeman
cevap sorunun içinde
Malmsn amk kadınlar en başından beri hypergamikse tamam ilk çocuklar çirkin çıkıyo ama kaç yüzyıl geçmiş artık sonunda incel kalmamalı en mantıklı açıklama kadınların seçme hakkı yoktu ne güzel eskisi giib olmalı ak

• +1
  • Hmm...
Reactions: Gordon Freeman, İNTİKAM VAKTİ, Orcairis and 1 other person
Malmsn amk kadınlar en başından beri hypergamikse tamam ilk çocuklar çirkin çıkıyo ama kaç yüzyıl geçmiş artık sonunda incel kalmamalı en mantıklı açıklama kadınların seçme hakkı yoktu ne güzel eskisi giib olmalı ak
kadınların seçme hakkı çok uzak olmayan zamanda medeniyet ile gitti tarım gibi şeylerin başlaması ile islam öncesi araplarda kadınlar lider bile olabiliyordu amg bide o genetik işleri öyle basit değil anan baban iyi görünüyor diye sende iyi görünmek zorunda değilsin yada tam tersi

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
kadınların seçme hakkı çok uzak olmayan zamanda medeniyet ile gitti tarım gibi şeylerin başlaması ile islam öncesi araplarda kadınlar lider bile olabiliyordu amg bide o genetik işleri öyle basit değil anan baban iyi görünüyor diye sende iyi görünmek zorunda değilsin yada tam tersi
Anası babası uzun olanlar çocuk yapsa çocukts uzun olcsk amk ne anlatıyon biizm gibi manlet olmıcaklar kalmaması gerekirdi

• +1
Reactions: Gordon Freeman, İNTİKAM VAKTİ, Topkra and 1 other person
Anası babası uzun olanlar çocuk yapsa çocukts uzun olcsk amk ne anlatıyon biizm gibi manlet olmıcaklar kalmaması gerekirdi
@growthplatessss111

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
ll olamıcağımı bilmek şu mesajları okumaktan daha cok koyuyor

• +1
Reactions: ochinchin and wetwipes
ll olamıcağımı bilmek şu mesajları okumaktan daha cok koyuyor
ll parasına hundai i20 n alıp otogarda deli sikmiş gibi sürme fikrini aklına sokalım o zman:unsure:

• +1
Reactions: Trenmaxx1
ll parasına hundai i20 n alıp otogarda deli sikmiş gibi sürme fikrini aklına sokalım o zman:unsure:
aklımda hersey bitince ucuz bişey alıp tarlanın birine girip deli gibi sürmek var

• +1
Reactions: wetwipes
aklımda hersey bitince ucuz bişey alıp tarlanın birine girip deli gibi sürmek var
yada o paraya git skkobi sosli standı aç

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli and Trenmaxx1
170 altı değilseniz boydan çok yüzünüz problem amg

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
Orospu evlatları boypill atmayın artık valla şurama geldi iplicem yakında

• JFL
  • +1
Reactions: dizzy133yedi, Detective, ochinchin and 2 others
183 yeni nesil için kısa-orta seviyede . 185-88 orta 190+ uzun
kürtcel ve lowıqceller eveve çekecek ama gerçek bu orospu çocukları

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and meynet
183 yeni nesil için kısa-orta seviyede . 185-88 orta 190+ uzun
kürtcel ve lowıqceller eveve çekecek ama gerçek bu orospu çocukları
Uzun sayılman için ortalamadan 7 cm uzun olman lazım 195 or over

hipergami trde yıllardır var foidlerde ona göre eş seçtiler zaten yeni nesil uzun kısa olanlarda eş bulamayarak ölecekler kısa nüfus tükeniyor

• +1
  • So Sad
Reactions: ochinchin and İNTİKAM VAKTİ