maarda
Kraken
@abiadamdelirdi ignore bastım size de öneririm iyi akşamlar beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
şunun için açtığı konuya bak gerizekalı subformu bok ettiniz diyincede suçlu biz oluyoruz ignorele geç kimsenin sikinde değil fikirlerin@abiadamdelirdi ignore bastım size de öneririm iyi akşamlar beyler
Herhangi bi konuda bilgini 50 ye katlarim amin evladı yararlı birşey istiyorsan git yabancı foruma bak 20 defa yazılmış şeyleri mi tekrarlayalımşunun için açtığı konuya bak gerizekalı subformu bok ettiniz diyincede suçlu biz oluyoruz ignorele geç kimsenin sikinde değil fikirlerin
Gelmiş banada sallıyor aq Ali miymiş neymiş adıda@abiadamdelirdi ignore bastım size de öneririm iyi akşamlar beyler
yav biliyonda yapıyon mu mal oğlu mal bütün gün forumda aptal aptal konuşuyon ahahahHerhangi bi konuda bilgini 50 ye katlarim amin evladı yararlı birşey istiyorsan git yabancı foruma bak 20 defa yazılmış şeyleri mi tekrarlayalım
Yapsam cope yapmasam da cope kabullendim ben amcik herif cidden ne looksmaxiyav biliyonda yapıyon mu mal oğlu mal bütün gün forumda aptal aptal konuşuyon ahahah
Oğlum su subforum komik olmasa siksen uğramam şuraya komik aq komikYapsam cope yapmasam da cope kabullendim ben amcik herif cidden ne looksmaxi
Ben sosyal medya olarak kullanıyorum Instagram ve tiktokta aynı akımları ve aynı şakaları göreceğime burası daha iyiOğlum su subforum komik olmasa siksen uğramam şuraya komik aq komik
kim oldugunu hala anlayamadin mi amk@abiadamdelirdi ignore bastım size de öneririm iyi akşamlar beyler
taniyons ende niye kuruldun adama bu kadarkim oldugunu hala anlayamadin mi amk
Kurulmadım,boş boş ragebait atıyor + tiktokcel diyip ilk face reveallerden biri diyorda amk 2022 sonrası katılan herkes tiktokcel ve o face reveal eski falan değiltaniyons ende niye kuruldun adama bu kadar
cogu kisi tiktokcel evet ama tiktokcel olmayanda cok sadece tiktokceller blackpilli yeni yeni yuttugu icin gelisim donemindeler kafa siken donemdeler tiktokceller bu yuzden subforumuda forumuda sikti atti eski adamlarda suan bu kaostan uzak durmak istiyor belkide cogu ascendledi sikinde bile degiliz suanKurulmadım,boş boş ragebait atıyor + tiktokcel diyip ilk face reveallerden biri diyorda amk 2022 sonrası katılan herkes tiktokcel ve o face reveal eski falan değil
Blackpill aşırı dar ve basit bir görüş genel olarak cope zaten forumun sikilmesinin ana sebebi looksmax kısmında aynı soruları tekrar tekrar soran zoomer dolmasıcogu kisi tiktokcel evet ama tiktokcel olmayanda cok sadece tiktokceller blackpilli yeni yeni yuttugu icin gelisim donemindeler kafa siken donemdeler tiktokceller bu yuzden subforumuda forumuda sikti atti eski adamlarda suan bu kaostan uzak durmak istiyor belkide cogu ascendledi sikinde bile degiliz suan