Yeşil göz coloring

susisesi

susisesi

seggs
Sizce siyah saç pale skin mi

Dirty blonde/Acik kahve tan skin mi

Kagit ustunde kontrast icin ikisi de iyi olmali ama sizce hangisi daha mantikli?

IMG 0203
IMG 0207

• +1
Reactions: balve, Thrill and Fridx
Knk valla yuzunu gormeden bisey diyememde bu yani kiyafet tarzina,hayat tarzina da bagli bence
Mesela su dirty blonde olan 7/24 de sahilde karilar siken tipi

• +1
Reactions: Topkra, balve, jsbera and 2 others
2.erkek olarak trde çok var öyle coloring gözüm alışmış ama 1.sini görünce bi gözüm açılıyo amk cennetten düşen parça gbi

• +1
Reactions: Thrill, susisesi, balve and 1 other person
Sizce siyah saç pale skin mi

Dirty blonde/Acik kahve tan skin mi

Kagit ustunde kontrast icin ikisi de iyi olmali ama sizce hangisi daha mantikli?

View attachment 4737452View attachment 4737453
Ilk basta saclarini duzlestiriyosun

Sonra sagdaki coloring icin gidiyosun

Soldaki sende yapay durur muhtemeln

Bi de yesil gozler irl'de cok cok parlak olmadigi surece fark edilmiyo ondan ne kadar etkisi olur idk

• +1
Reactions: Thrill, susisesi and balve
  • +1
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: Thrill, susisesi and NoxInfernum
Ilk basta saclarini duzlestiriyosun

Sonra sagdaki coloring icin gidiyosun

Soldaki sende yapay durur muhtemeln

Bi de yesil gozler irl'de cok cok parlak olmadigi surece fark edilmiyo ondan ne kadar etkisi olur idk
duzlestirmesek kotu mu olur

bugün saçları blue black boyamayı düşünüyodum

• +1
Reactions: Thrill, balve and NoxInfernum
duzlestirmesek kotu mu olur
Kanka fotoda saclarin benimmkinden bir tik kivircik gibiydi ama yine de cok frizzy ve bence hos durmuyo ve o elite gorunumunu yarrak ediyo

Ben de duzlestircem yakinda bu sebepten oturu, wavy-straight arasi bir sey istiyorum. Bir de ben ztn sacima hic bakim yapmayan birisiyim o yuzden bana duz sac daha iyi gider

• +1
Reactions: Thrill, balve and susisesi
Kanka fotoda saclarin benimmkinden bir tik kivircik gibiydi ama yine de cok frizzy ve bence hos durmuyo ve o elite gorunumunu yarrak ediyo

Ben de duzlestircem yakinda bu sebepten oturu, wavy-straight arasi bir sey istiyorum. Bir de ben ztn sacima hic bakim yapmayan birisiyim o yuzden bana duz sac daha iyi gider
hm direkt surekli fonle / flat iron la mı duzlestirmeyi dusunuyon yoksa kuaförde işlem fln mı?

• +1
Reactions: Thrill, balve and NoxInfernum
hm direkt surekli fonle / flat iron la mı duzlestirmeyi dusunuyon yoksa kuaförde işlem fln mı?
Olm benim saclar o kadar kivircik ki fon fln ise yaramiyo ztn, kuaforde direkt duzlestircem ztn 6 ay falan kaliyo

• +1
Reactions: Thrill, balve and susisesi
Olm benim saclar o kadar kivircik ki fon fln ise yaramiyo ztn, kuaforde direkt duzlestircem ztn 6 ay falan kaliyo
Knk yapmani onermiyom bende kivircigim yaptirali 1 2 ay anca oldu tuzsuz sulfatsiz sampuan kullanmama ragmen eski sekline baya dondu
Bence kaliteli bi duzlesitirci al 180 200 derecede koruyucu spreyle gunluk duzlestir evden va cikmadan cok daha iyi olur
Birde sac rengini flnda acamiyosun sacinda o keratin varken
Yasadigin sehirde japon fonu yapan yer varsa onu deneyebilirsin

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
Knk yapmani onermiyom bende kivircigim yaptirali 1 2 ay anca oldu tuzsuz sulfatsiz sampuan kullanmama ragmen eski sekline baya dondu
Bence kaliteli bi duzlesitirci al 180 200 derecede koruyucu spreyle gunluk duzlestir evden va cikmadan cok daha iyi olur
Birde sac rengini flnda acamiyosun sacinda o keratin varken
Yasadigin sehirde japon fonu yapan yer varsa onu deneyebilirsin
Kanka cok bilgisizim de cidden bir aydan fazla kalmio mu aq senin yaptirdigin yerin sorunu fln olabilir mi

Japon fonu denen seyi de nasil bulcam bilmiom bu kari kuaforlerinde var sadece de hic kuafore gitmedim nasi sorarim nasi bakarim hicbir fikrim yok

Duzlestirme islemi senin ne olarak geciyodu yaptirdigin, konu uzerindeki cahilligim icin kusura bakma

• +1
Reactions: Thrill and susisesi
@balve

Kanka simdi baktim bi brezilya fonu denen bi sey var bi de bildigimiz keratin var

Ben keratin yaptiririm kuaforde dedim belki ama bilmiyorum

• +1
Reactions: Thrill and susisesi
sağ

• +1
Reactions: Thrill
sagdakinin fenotipe ulasmaya calisiyorum
fitzpatrick 2 orjinal cilt tonum, cildi acmaya calisiyorum acinca yesil lens alicam
Kendine msm glutatyon enjekte et sonra bana teşekkür et :feelshah:

• +1
Reactions: Thrill and hardmaxxx
Kendine msm glutatyon enjekte et sonra bana teşekkür et :feelshah:
sagdakinin fenotipe ulasmaya calisiyorum
fitzpatrick 2 orjinal cilt tonum, cildi acmaya calisiyorum acinca yesil lens alicam

• +1
Reactions: Thrill, meynet and hardmaxxx
soldaki lucifere benziyo aq bencede sağ daha iyi

• +1
Reactions: Thrill
En iyi lookmaximize şeyler kemik de büyütüyo ergenlikten sonra bile
ne oldugunu bilmiyorum da cope oldugunu kemik buyutuyoyu okuduktan sonra anladim

• JFL
Reactions: Thrill, susisesi and meynet