auitistsurvior
Jacketcel
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çok iyi repfarm değilmi@gargomel mesajımı birdaha replermisin
evetÇok iyi repfarm değilmi
ben ketamin hcl istiyom doktor vermez yuksek ihtimal gidip eczacı tanıdık arıcamO alanda uzman olan bir doktor bulacaksın ve özel muayene ücreti ödeyerek görüşeceksin. Bu ilacın senin için gerekli olduğunu ve bunu gerçekten istediğini belirteceksin. Gerekli testleri yaptıktan sonra kabul edilirse reçeteni alacaksın. Bu işe yarayana kadar farklı doktorları gezeceksin ağzın iyi laf yapıyorsa giderken tatlı veya baklava felan götürür ikram edersin.. Böyle yapan bir tanıdığım var al sat yapıyo iyi para kasıyo xd
Yarram sen at mısın ketamin istiycen auwgwihsqoam297ey2oben ketamin hcl istiyom doktor vermez yuksek ihtimal gidip eczacı tanıdık arıcam
kısa donem hafıza kaybı lazımYarram sen at mısın ketamin istiycen auwgwihsqoam297ey2o
Nedenkısa donem hafıza kaybı lazım
Keta-C adiyla var eczanede ana sen cidden onu enjekte edicen mi hayal dunyasina dalarsin bak ilk drug keta cok sacmadirben ketamin hcl istiyom doktor vermez yuksek ihtimal gidip eczacı tanıdık arıcam
o kadarını biliyomda eczacı aileme verirmi gondersem annemi yada babamıKeta-C adiyla var eczanede ana
ben kullanmıcamsen cidden onu enjekte edicen mi hayal dunyasina dalarsin bak ilk drug keta cok sacmadir
oyleNeden
Vermez doktor falansa verir anca ailen narkoz ilaci cunku buo kadarını biliyomda eczacı aileme verirmi gondersem annemi yada babamı
ben kullanmıcam
hangi bahanelerle millete recete ediliyor bu ben asırı iyi larp yaparım yakında okb larpı yapıp pregablin falan alıcam 0 sakaVermez doktor falansa verir anca ailen narkoz ilaci cunku bu
Kanka mal misin antidepresan degil bu aq anla artik narkoz ilaci hayvanlara vrrilen istedigin kadar larp yap vermezlerhangi bahanelerle millete recete ediliyor bu ben asırı iyi larp yaparım yakında okb larpı yapıp pregablin falan alıcam 0 saka
concertayı okb icin veriyolarmı la bide hangi hayvanlara veriyolar ailemin bir tanıdıgı varsa aldırtabilirimKanka mal misin antidepresan degil bu aq anla artik narkoz ilaci hayvanlara vrrilen istedigin kadar larp yap vermezler
OKB larpiyla anca concerta citol falan alirsin bende severe okb +depresyon vardi selectra yazdi doktor
Sadece vetler alabiliyor diye biliyorumconcertayı okb icin veriyolarmı la bide hangi hayvanlara veriyolar ailemin bir tanıdıgı varsa aldırtabilirim
concertayı okb icin veriyolarmı la bide hangi hayvanlara veriyolar ailemin bir tanıdıgı varsa aldırtabilirim
hem dehb hem okb icin verebiliyolarconcertayı okb icin veriyolarmı la bide hangi hayvanlara veriyolar ailemin bir tanıdıgı varsa aldırtabilirim
Sadece vetler alabiliyor diye biliyorum
saolhem dehb hem okb icin verebiliyolar
sagolKetamin işini unut veteriner tanıdık yoksa
Kanalı vardır ama illa