Yeşilçamın En Sub5 Oyuncusu [KÜRT FENOTİP]

whoishe

whoishe

Gold
10537 1420044148
Ilyassalmananagorsel 620x375

Last edited:
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
En nordid kürt

Dna konusunu sen mi diyosun aq View attachment 3958586
Bune yarrak argümanımı yanlış yapmıyor hiçbiri kürt değşl bunların iranid halkın sarışın olduğunu iddia etmek çok ileri düzey hayal perestlik nordid ataları var dediğin kürtler kürt bile değiller olduklarını kanıtlayan dna sonuçlarını at

• JFL
  • +1
Reactions: HasSıkımovıc_31 and reanrao
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, cakdripa and divisionpanzerfaust
Toplam 1000 kisilik veri yok ama trdeki dogu avrasya mirasi hakkinda analiz kasmislar komedi.

Bu arada gercek kurt fenotipi gormek istiyorsan suna bak

View attachment 3958691
🤓 Twitterda turkcuyum31ozdag sayfalarindan cikip etrafiniza bakin mk Kürtlerin sarisin oldugunu soylemiyorum bu arada aralarinda oldugunu soyluyorum

• +1
Reactions: HasSıkımovıc_31
🤓 Twitterda turkcuyum31ozdag sayfalarindan cikip etrafiniza bakin mk Kürtlerin sarisin oldugunu soylemiyorum bu arada aralarinda oldugunu soyluyorum
o sayfalar senden bile daha aptal aminakodugumun oglu ırkını sikeyim kürt diye bir ırk yok kendine gel tecavüz kurbanısınız hepiniz orospu evlatları:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: 0x22, cakdripa and reanrao
o sayfalar senden bile daha aptal aminakodugumun oglu ırkını sikeyim kürt diye bir ırk yok kendine gel tecavüz kurbanısınız hepiniz orospu evlatları:lul:
Nasheed dinleyen bir aptal icin fazla iddialsin amina kodugum

• +1
Reactions: HasSıkımovıc_31
Nasheed dinleyen bir aptal icin fazla iddialsin amina kodugum
Ne alaka salak orospu evladı DOWNDOWNSOWK ırkın öyle bir subhuman ki katledilmediği bir yüz yıl yok Kobani Kusatmasindada o orospu analarınızı arkadan zorlayacaklardı dua et Rabbiniz Amerika sizi kurtardı

• Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: whoishe, reanrao and cakdripa
Ne alaka salak orospu evladı DOWNDOWNSOWK ırkın öyle bir subhuman ki katledilmediği bir yüz yıl yok Kobani Kusatmasindada o orospu analarınızı arkadan zorlayacaklardı dua et Rabbiniz Amerika sizi kurtardı
PAJSBDUXHDJSUDGSNAKSUDG kudur aq gotune soktular mi kara bayragini

PAJSBDUXHDJSUDGSNAKSUDG kudur aq gotune soktular mi kara bayragini
Korkudan kafanızı cikaramiyordunuz siperden yarrak kafası iki sakallı adam gelse adresine yalvarırsın:lul:

• +1
Reactions: reanrao
Soyleyecek bir bilgi birikimine sahip degilsin attigin genel gecer haritadan konuya hakim bile olmadigin belli.

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Gene ırk tartışmasına başlamayın amını siktiklerim hepinizin ırkı sub5, açlıktan ağzınız kokuyor makarna yemekten kendinizi üst ırk sanıyorsunuz, aksini iddia eden bahsettiğim profile birebir uyuyordur

• +1
Reactions: Serialsuicide and wsdem
Gene ırk tartışmasına başlamayın amını siktiklerim hepinizin ırkı sub5, açlıktan ağzınız kokuyor makarna yemekten kendinizi üst ırk sanıyorsunuz, aksini iddia eden bahsettiğim profile birebir uyuyordur
ben kafkasım sizi bilemem

Irk ustunlugu savunan mi var burda la essek bi ırkın subhuman olup olmadigini tartisiyoruz

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer
kanka kürtsün dimi doğru soyle
Ya işsiz misin vallahi diyorum lan şuan burada Türk Kürt kavgası yapıyonuz, ama bundan binlerce yıl sonra böyle şeyler kalmayacak şuan tartıştığınız saçmalığı milyonlarca yıl öncede yaptılar, ama şuan yoklar şurada hepi topu 60-70 yıl yaşayacağız yani bunlarla vakit öldüreceğimize başka şeyler yap, yani dürüst ol bana şimdi bu söylediklerim yalan mı?

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, wsdem and divisionpanzerfaust
Ya amk işsiz misin vallahi diyorum lan şuan burada Türk Kürt kavgası yapıyonuz, ama bundan binlerce yıl sonra böyle şeyler kalmayacak şuan tartıştığınız saçmalığı milyonlarca yıl öncede yaptılar, ama şuan yoklar şurada hepi topu 60-70 yıl yaşayacağız yani bunlarla vakit öldüreceğimize başka şeyler yap, yani dürüst ol bana şimdi bu söylediklerim yalan mı?
kanka Kara bayrağımız dalgalanacak toprağımız günden güne artacak genişleyecek ve baki kalacak

• WTF
Reactions: Misogynist_Maxxer