whoishe
Gold

Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
En nordid kürt
Face reveal? Dna results?
Bune yarrak argümanımı yanlış yapmıyor hiçbiri kürt değşl bunların iranid halkın sarışın olduğunu iddia etmek çok ileri düzey hayal perestlik nordid ataları var dediğin kürtler kürt bile değiller olduklarını kanıtlayan dna sonuçlarını atDna konusunu sen mi diyosun aq View attachment 3958586
Ya sence orta dogudan gelen anasinib ami gibi sicak olan yerde soyle fenotip olabilir mi amk kürt falan degildir bunlar
Blonde but still sub5
Toplam 1000 kisilik veri yok ama trdeki dogu avrasya mirasi hakkinda analiz kasmislar komedi.Dna konusunu sen mi diyosun aq View attachment 3958586
Toplam 1000 kisilik veri yok ama trdeki dogu avrasya mirasi hakkinda analiz kasmislar komedi.
Bu arada gercek kurt fenotipi gormek istiyorsan suna bak
View attachment 3958691
o sayfalar senden bile daha aptal aminakodugumun oglu ırkını sikeyim kürt diye bir ırk yok kendine gel tecavüz kurbanısınız hepiniz orospu evlatlarıTwitterda turkcuyum31ozdag sayfalarindan cikip etrafiniza bakin mk Kürtlerin sarisin oldugunu soylemiyorum bu arada aralarinda oldugunu soyluyorum
Nasheed dinleyen bir aptal icin fazla iddialsin amina kodugumo sayfalar senden bile daha aptal aminakodugumun oglu ırkını sikeyim kürt diye bir ırk yok kendine gel tecavüz kurbanısınız hepiniz orospu evlatları![]()
Ne alaka salak orospu evladı DOWNDOWNSOWK ırkın öyle bir subhuman ki katledilmediği bir yüz yıl yok Kobani Kusatmasindada o orospu analarınızı arkadan zorlayacaklardı dua et Rabbiniz Amerika sizi kurtardıNasheed dinleyen bir aptal icin fazla iddialsin amina kodugum
PAJSBDUXHDJSUDGSNAKSUDG kudur aq gotune soktular mi kara bayraginiNe alaka salak orospu evladı DOWNDOWNSOWK ırkın öyle bir subhuman ki katledilmediği bir yüz yıl yok Kobani Kusatmasindada o orospu analarınızı arkadan zorlayacaklardı dua et Rabbiniz Amerika sizi kurtardı
Korkudan kafanızı cikaramiyordunuz siperden yarrak kafası iki sakallı adam gelse adresine yalvarırsınPAJSBDUXHDJSUDGSNAKSUDG kudur aq gotune soktular mi kara bayragini
Soyleyecek bir bilgi birikimine sahip degilsin attigin genel gecer haritadan konuya hakim bile olmadigin belli.Twitterda turkcuyum31ozdag sayfalarindan cikip etrafiniza bakin mk Kürtlerin sarisin oldugunu soylemiyorum bu arada aralarinda oldugunu soyluyorum
ben kafkasım sizi bilememGene ırk tartışmasına başlamayın amını siktiklerim hepinizin ırkı sub5, açlıktan ağzınız kokuyor makarna yemekten kendinizi üst ırk sanıyorsunuz, aksini iddia eden bahsettiğim profile birebir uyuyordur
Irk ustunlugu savunan mi var burda la essek bi ırkın subhuman olup olmadigini tartisiyoruzGene ırk tartışmasına başlamayın amını siktiklerim hepinizin ırkı sub5, açlıktan ağzınız kokuyor makarna yemekten kendinizi üst ırk sanıyorsunuz, aksini iddia eden bahsettiğim profile birebir uyuyordur
Şaka gibi herifsin amk jflbi ırkın subhuman olup olmadigini tartisiyoruz
kanka kürtsün dimi doğru soyleŞaka gibi herifsin amk jfl
Ya işsiz misin vallahi diyorum lan şuan burada Türk Kürt kavgası yapıyonuz, ama bundan binlerce yıl sonra böyle şeyler kalmayacak şuan tartıştığınız saçmalığı milyonlarca yıl öncede yaptılar, ama şuan yoklar şurada hepi topu 60-70 yıl yaşayacağız yani bunlarla vakit öldüreceğimize başka şeyler yap, yani dürüst ol bana şimdi bu söylediklerim yalan mı?kanka kürtsün dimi doğru soyle
kanka Kara bayrağımız dalgalanacak toprağımız günden güne artacak genişleyecek ve baki kalacakYa amk işsiz misin vallahi diyorum lan şuan burada Türk Kürt kavgası yapıyonuz, ama bundan binlerce yıl sonra böyle şeyler kalmayacak şuan tartıştığınız saçmalığı milyonlarca yıl öncede yaptılar, ama şuan yoklar şurada hepi topu 60-70 yıl yaşayacağız yani bunlarla vakit öldüreceğimize başka şeyler yap, yani dürüst ol bana şimdi bu söylediklerim yalan mı?
kanka Kara bayrağımız dalgalanacak toprağımız günden güne artacak genişleyecek ve baki kalacak