yeter artık bu ülkede yaşamak istemiyorum

Aven

Aven

I'm entitled to sex.
ulan bu ülkenin harbi amını sikeyim. her gün farklı bi rezillik çıkıyo ülke hırt ülkücü çerkes falan her milletten orospu evladı ile doldu. beni kurtarın sirkiyeden lütfen

• +1
  • JFL
Reactions: WishIHadForeskin, recai iskender, Dathomirian Zabrak and 2 others
irana dönüp ordan avurapaya falan bi yere mi geçsem diye düşünüyorum değil

• +1
  • Hmm...
Reactions: Aven and pashanimair
Bu ülkede doğduysan over. Kabullenin. Ya intihar edersiniz ya da ölmeyi beklersiniz

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Aven and pashanimair
irana dönüp ordan avurapaya falan bi yere mi geçsem diye düşünüyorum değil
İrana donup ordan anca afganistana gidersin en gelişmiş ülke diye ordada shiasın diye gotünü sike sike dururlar senin baca bazici afganlar:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, WishIHadForeskin, cakdripa and 2 others
ulan bu ülkenin harbi amını sikeyim. her gün farklı bi rezillik çıkıyo ülke hırt ülkücü çerkes falan her milletten orospu evladı ile doldu. beni kurtarın sirkiyeden lütfen
hindistanda çinde iranda afganistanda kuzeu korede falan da doğabilirdin amk türkiye o kadar kötü yer değil

• +1
Reactions: Auchelius, Aven, Arisylva and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Aven, WishIHadForeskin and 3 others
hindistan ve çin daha iyi
hayatında gidip kaç ülke gördün orospunun çocuğu? senin o türbanlı kayserili ananın göt deliğini genişleteyim anasını siktiğimin batı taparı seni

• JFL
  • +1
Reactions: moggedbyelonmusk, Auchelius, Aven and 4 others
hayatında gidip kaç ülke gördün orospunun çocuğu? senin o türbanlı kayserili ananın göt deliğini genişleteyim anasını siktiğimin batı taparı seni
lan o fukara etnik ananı keserim allahını götünden sikeyim senin fukara orospunun oglu

• Woah
lan o fukara etnik ananı keserim allahını götünden sikeyim senin fukara orospunun oglu
ben mi fukarayım anasını siktiğim 144p kamerayla bağlanıyorsun amın oğlu anana söyle orospuluk işine daha ağır odaklansın yoksa böyle fakir kalıp looksmax.orgda türkiye kötü diye domalıyon

• JFL
Reactions: Auchelius, Aven, WishIHadForeskin and 2 others
ben mi fukarayım anasını siktiğim 144p kamerayla bağlanıyorsun amın oğlu anana söyle orospuluk işine daha ağır odaklansın yoksa böyle fakir kalıp looksmax.orgda türkiye kötü diye domalıyon
ecwqnlijkewcqnbecwqjw yarrama bak olum babam senın o allahını satın alır aq 10 tane dukkanımız var

• JFL
Reactions: Auchelius, Aven and pashanimair
ecwqnlijkewcqnbecwqjw yarrama bak olum babam senın o allahını satın alır aq 10 tane dukkanımız var
1000006672

• JFL
  • +1
Reactions: Thief, swaggy, Aven and 5 others
para konusunu açan sensin orospu evladı larpladığon çok belli bana dmden kanıtlı atsana o bakkallarınızı bende bizim dükkanı atayım hangisi daha pahalıymış

• +1
para konusunu açan sensin orospu evladı bana dmden kanıtlı atsana o bakkallarınızı bende bizim dükkanı atayım hangisi daha pahalıymış
geç discord

para konusunu açan sensin orospu evladı larpladığon çok belli bana dmden kanıtlı atsana o bakkallarınızı bende bizim dükkanı atayım hangisi daha pahalıymış
benmı actım para

İrana donup ordan anca afganistana gidersin en gelişmiş ülke diye ordada shiasın diye gotünü sike sike dururlar senin baca bazici afganlar:lul:
çok kotu ragebait kanka

• +1
  • JFL
Reactions: Aven and Arisylva
olum ülkende kızlar dışarı çıkamıyo la ne anlatıyon
seni de o kel kafanı da sikerim videosunu yayarım buraya çocuk düzgün konuş büyüklerinle ammmına kodum seni de sınıf arkadaşlarını da yayarım buraya

seni de o kel kafanı da sikerim videosunu yayarım buraya çocuk düzgün konuş büyüklerinle ammmına kodum seni de sınıf arkadaşlarını da yayarım buraya
dostum sen toxiclesiyosun önce sonra laf atıyosun deli misin aq

• JFL
Reactions: Aven
herkesinde babasını dükanı iş yeri var dur tahmin edeyim sende itüde derece falan yaptın dimi yok yok pardon oxfordda derece yapmıştın benim hatam.

herkesinde babasını dükanı iş yeri var dur tahmin edeyim sende itüde derece falan yaptın dimi yok yok pardon oxfordda derece yapmıştın benim hatam.
dostum gel dm kanıtlıyım

• JFL
Reactions: Auchelius
üste bak
komiğime gidiyor senin olmayan başarın ile övünmen anlatabiliyor muyum burda neyin havasını atıyorsun kankam burda hangi birinin babamın şusu var busu var dediğini gördün daha senin olmayan bi başarı ile övünüyorsun

komiğime gidiyor senin olmayan başarın ile övünmen anlatabiliyor muyum burda neyin havasını atıyorsun kankam burda hangi birinin babamın şusu var busu var dediğini gördün daha senin olmayan bi başarı ile övünüyorsun
dostum anlamıyosun olayı recai boş yere benle dalga geçmesiyle başlıyo gormuyomusn aq üstüne okulda başarılı bir ogrenciyim

• +1
Reactions: Auchelius

Users who are viewing this thread

Back