yeter

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
sülaledeki saçı dökülen ve kısa olan tek kişiyim ikisi birlikte değil direkt saçı dökülen ya da kısa olan yok ben hariç bıktım vallahi yeter sevabım 50x katlanmıyorsa diğer şanslı insanlara göre haksızlıktır bu kafayı yiyecem ya

• JFL
Reactions: szenn and Jahrein
yaw baba yeter amk

• JFL
  • +1
Reactions: ochinchin, ascendantwill, tekeng and 4 others
sülaledeki saçı dökülen ve kısa olan tek kişiyim ikisi birlikte değil direkt saçı dökülen ya da kısa olan yok ben hariç bıktım vallahi yeter sevabım 50x katlanmıyorsa diğer şanslı insanlara göre haksızlıktır bu kafayı yiyecem ya
Boyun 186 mi

• JFL
Reactions: Gordon Freeman
evlatlıkmısın sen

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, growthplatessss111, Serialsuicide and 4 others
Allahta yok geçmiş olsun

• JFL
  • +1
Reactions: bre3001, tekeng, anathema and 5 others
Bende daha kötü maalesef sülalede saçı olan tek bi erkek yok amg

• +1
Reactions: growthplatessss111
evlatlıkmısın sen
hayır amk babamdan da o ethnic taxi ve diğer kötü yumuşak dok uözelliklerini almışım aq yeter yav babamın kemikleri özellikle orbitalleri iyi benim orbitaller yusyuvarlak krubağa gözlüyüm chin yok chinsizlik de anneden gelmiş hani bak annem babam 10 tane çocuk daha yapsa en az 9'unun benden uzun ve yakışıklı olacağına adım kadar eminim

• So Sad
  • +1
Reactions: yigittsaint, NoxInfernum and Gordon Freeman
Bende daha kötü maalesef sülalede saçı olan tek bi erkek yok amg
olm senin kaderini küçüklükten kabullenmen getekirdi bu aynı şey değil bana buu yaşıma kadar hep uzun olacan hatta uzun olmiyim diye dua etcen saçın da dökülmicek dendi hani aq kafayı yiyorum ya

• +1
Reactions: NoxInfernum
az önce random bi kız kuzenimi gördüm benle aynı boyda böyle bir şey olabilir mi gerçekten kafayı yiyecem ya

• JFL
  • So Sad
Reactions: anathema, NoxInfernum and Gordon Freeman
sonea burda babası kel annesi 140 elemanlar neden kel 170 oldum genetik çok acımasız ewewewee diyecek asıl genetik olarak şanssız kişi burda aq şanssız kişi görmemişsiniz

• +1
Reactions: NoxInfernum
annem otururken beni heightmogluyor

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, NoxInfernum and Gordon Freeman
az önce random bi kız kuzenimi gördüm benle aynı boyda böyle bir şey olabilir mi gerçekten kafayı yiyecem ya
kiz ayakkabiya tabanlik koymus olabilir dikkat et ortalikta cok donuyor boyle fraud isleri

• +1
  • JFL
Reactions: growthplatessss111, wetwipes and Gordon Freeman
  • JFL
  • +1
Reactions: Topkra, Gordon Freeman, Serialsuicide and 1 other person
er

• JFL
Reactions: Thrill
katlanıyo btw
üzme kendini gunun sonunda herkes kafasını yastığa tek koyuyor

• +1
Reactions: anathema
  • JFL
Reactions: anathema and Gordon Freeman