![orhanhic](/data/avatars/l/84/84287.jpg?1736119734)
orhanhic
Shitposter
yetkililer postu silmezsem evimi yakacaklarini soyledilr silmek zorunda kaldim ozur dilerim
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
YA AMK MALI NELER KACIRDIN NELER GLOWUPGECIEIYORUM LSVUGUNUN YAYININI TROLLEDIKya anasini siktigimin uygulamasi neden her yarragima smsle mail dogrulamasi istiyosun biyometrik yada authenticator de eklenmiyor hata veeiyor seni yaratan insanevladinin anasini sikeyim ben orospu evladi vaktimi daha bos birseye harcayamazdim heralde orospu evlatlari bu kadar sikten boktan birsey olabilir mi sozde kripto bi yarragimin fotosunu atmadigim kaliyor anani sikeyim senin ben 1 saattir delirdim masanin basinda kendi kendimi yumrukluyorum orosupucogu
Dnrdya anasini siktigimin uygulamasi neden her yarragima smsle mail dogrulamasi istiyosun biyometrik yada authenticator de eklenmiyor hata veeiyor seni yaratan insanevladinin anasini sikeyim ben orospu evladi vaktimi daha bos birseye harcayamazdim heralde orospu evlatlari bu kadar sikten boktan birsey olabilir mi sozde kripto bi yarragimin fotosunu atmadigim kaliyor anani sikeyim senin ben 1 saattir delirdim masanin basinda kendi kendimi yumrukluyorum orosupucogu
glow up geciriyorum arkadaslae bugun cilt bakimiyla basladim ve havlu cignedimYA AMK MALI NELER KACIRDIN NELER GLOWUPGECIEIYORUM LSVUGUNUN YAYININI TROLLEDIK
okursan o kor topal anani bagirta cagirta sikerimDnrd
amk su olusturdugumuz tirada gir oku hepsini dowhfowhfpwbfaglow up geciriyorum arkadaslae bugun cilt bakimiyla basladim ve havlu cignedim
Once git sivilcelerinden kurtul orospucocu skalerani sikeyimokursan o kor topal anani bagirta cagirta sikerim
dnrd kor topal anasini siktigim seni isi gucu yok milletin postunu aklinda tutuyorOnce git sivilcelerinden kurtul orospucocu skalerani sikeyim
Hafizam güçlü gördüğüm her şeyi aklimda tutuyorum herkes senin gibi low iq mudnrd kor topal anasini siktigim seni isi gucu yok milletin postunu aklinda tutuyor