yetkililer tarafindan ozur diletildim..

orhanhic

orhanhic

Shitposter
yetkililer postu silmezsem evimi yakacaklarini soyledilr silmek zorunda kaldim ozur dilerim

Last edited:
ya anasini siktigimin uygulamasi neden her yarragima smsle mail dogrulamasi istiyosun biyometrik yada authenticator de eklenmiyor hata veeiyor seni yaratan insanevladinin anasini sikeyim ben orospu evladi vaktimi daha bos birseye harcayamazdim heralde orospu evlatlari bu kadar sikten boktan birsey olabilir mi sozde kripto bi yarragimin fotosunu atmadigim kaliyor anani sikeyim senin ben 1 saattir delirdim masanin basinda kendi kendimi yumrukluyorum orosupucogu
YA AMK MALI NELER KACIRDIN NELER GLOWUPGECIEIYORUM LSVUGUNUN YAYININI TROLLEDIK

ya anasini siktigimin uygulamasi neden her yarragima smsle mail dogrulamasi istiyosun biyometrik yada authenticator de eklenmiyor hata veeiyor seni yaratan insanevladinin anasini sikeyim ben orospu evladi vaktimi daha bos birseye harcayamazdim heralde orospu evlatlari bu kadar sikten boktan birsey olabilir mi sozde kripto bi yarragimin fotosunu atmadigim kaliyor anani sikeyim senin ben 1 saattir delirdim masanin basinda kendi kendimi yumrukluyorum orosupucogu
Dnrd

• JFL
Reactions: Peter Steele
YA AMK MALI NELER KACIRDIN NELER GLOWUPGECIEIYORUM LSVUGUNUN YAYININI TROLLEDIK
glow up geciriyorum arkadaslae bugun cilt bakimiyla basladim ve havlu cignedim

• JFL
glow up geciriyorum arkadaslae bugun cilt bakimiyla basladim ve havlu cignedim
amk su olusturdugumuz tirada gir oku hepsini dowhfowhfpwbfa

• JFL
dnrd kor topal anasini siktigim seni isi gucu yok milletin postunu aklinda tutuyor
Hafizam güçlü gördüğüm her şeyi aklimda tutuyorum herkes senin gibi low iq mu