Yine bi low iq foid vakası

Aven

Aven

Just be confident brah

Bu işin sonu nereye gidecek hiç bilmiyorum valla

• JFL
Reactions: Zodiac
low iq falan değil kızların gözünde 3/10 gibi aşşağı bir pozisyondaysa ve hala kendini geliştirmek adına birşeyler yapmayıp karıya kıza yazmaya harcıyorsa vaktini kendini öldürsün insan en azından statü kasar para kasar

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, ER enjoyer and Zodiac
low iq falan değil kızların gözünde 3/10 gibi aşşağı bir pozisyondaysa ve hala kendini geliştirmek adına birşeyler yapmayıp karıya kıza yazmaya harcıyorsa vaktini kendini öldürsün insan en azından statü kasar para kasar
0

bi kız htb değilse boyle sik sok şeyler söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum pembe götlü meriç seni

• +1
  • JFL
Reactions: keder, IlI, serenade and 2 others
bi kız htb değilse boyle sik sok şeyler söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum pembe götlü meriç seni
bi kız htb bile değilse ve sen hala kızın gözünda 3/10 gözükecek kadar eziksen kız mı low iq yoksa senin mi farkındalığın düşük
😄✌️

bi kız htb bile değilse ve sen hala kızın gözünda 3/10 gözükecek kadar eziksen kız mı low iq yoksa senin mi farkındalığın düşük
😄✌️
kızın ratingi senin ratingini nasıl etkiliyor

• +1
Reactions: Zodiac
kızın ratingi senin ratingini nasıl etkiliyor
kız çirkinse ve seni değersiz görebiliyorsa sen değersizsin eziksin kız ortalama biriyse ve seni değersiz görüyorsa değersizsin kız güzelse ve seni değersiz görüyorsa biraz daha değerli olabilirsin kız çok güzelse ve seni değersiz görüyorsa birazzcık daha değerli olabilirsin bi lafa bak bi diyene bak mantığı

• +1
Reactions: maarda