Aven
Just be confident brah
Bu işin sonu nereye gidecek hiç bilmiyorum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
0low iq falan değil kızların gözünde 3/10 gibi aşşağı bir pozisyondaysa ve hala kendini geliştirmek adına birşeyler yapmayıp karıya kıza yazmaya harcıyorsa vaktini kendini öldürsün insan en azından statü kasar para kasar
bi kız htb değilse boyle sik sok şeyler söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum pembe götlü meriç senilow iq falan değil kızların gözünde 3/10 gibi aşşağı bir pozisyondaysa ve hala kendini geliştirmek adına birşeyler yapmayıp karıya kıza yazmaya harcıyorsa vaktini kendini öldürsün insan en azından statü kasar para kasar
bencede emperora katılıyorumbi kız htb değilse boyle sik sok şeyler söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum pembe götlü meriç seni
bi kız htb bile değilse ve sen hala kızın gözünda 3/10 gözükecek kadar eziksen kız mı low iq yoksa senin mi farkındalığın düşükbi kız htb değilse boyle sik sok şeyler söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum pembe götlü meriç seni
kızın ratingi senin ratingini nasıl etkiliyorbi kız htb bile değilse ve sen hala kızın gözünda 3/10 gözükecek kadar eziksen kız mı low iq yoksa senin mi farkındalığın düşük
![]()
kız çirkinse ve seni değersiz görebiliyorsa sen değersizsin eziksin kız ortalama biriyse ve seni değersiz görüyorsa değersizsin kız güzelse ve seni değersiz görüyorsa biraz daha değerli olabilirsin kız çok güzelse ve seni değersiz görüyorsa birazzcık daha değerli olabilirsin bi lafa bak bi diyene bak mantığıkızın ratingi senin ratingini nasıl etkiliyor