yine biranda ghostlandim çok iyi gidiyorduk aq

recai iskender

recai iskender

unfunny cringe diagnosed future schizo
1 ay falan oldu çok güzel konuşuyorduk son 1 haftadır çok az sohbet edebildik 1 haftadır bana seni seviyorum falan demiyor amk çok mesafeli davranıyor bugün günaydın yazdım günaydın yazdı nasılsın dedim 8 saattir gönderildideyim 40 dk önce aktifmiş buradan ilişkiyi kurtarabilir miyim yoksa bitti mi umudu keseyim mi kesmek de istemiyorum çok pis koyar

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
2 metre adamın ghostlandığı ülke.....
Hipergami allah katına çıkmış chadlite olsan ne yazar amk

• JFL
  • So Sad
Reactions: halatmaxxing, Deleted member 51789, Heatmiser and 2 others
2 metre adamın ghostlandığı ülke.....
Hipergami allah katına çıkmış chadlite olsan ne yazar amk
ben de cok ghostlandim zamaninda tirrik kizlari aptalin onde gideni

• +1
Reactions: Deleted member 51789 and StuntmanMike
ben de cok ghostlandim zamaninda tirrik kizlari aptalin onde gideni
harbi bu arada çoğu zevkine ghostluyor kendinizde hata aramayın ciddi iliskide yapmayın amk ya bi kızdan diğerine yada kendi halinizde kendinize yetmeyi öğrenin muhtemelen kız vermeyecek bile

• +1
Reactions: maarda and szolliontaraelis
1 ay falan oldu çok güzel konuşuyorduk son 1 haftadır çok az sohbet edebildik 1 haftadır bana seni seviyorum falan demiyor amk çok mesafeli davranıyor bugün günaydın yazdım günaydın yazdı nasılsın dedim 8 saattir gönderildideyim 40 dk önce aktifmiş buradan ilişkiyi kurtarabilir miyim yoksa bitti mi umudu keseyim mi kesmek de istemiyorum çok pis koyar
Düşünsene 2 metresin ve görüldü bile yemiyordun amk senin yüzün harbiden mi kötü amk

• Hmm...
  • JFL
Reactions: halatmaxxing and recai iskender
Engelle gec

1 aylık konuşma süresi mi olur asdsfdgddg.

3 gun güzel konuştuysanız dışarıda bir yere çağır, orada da iyi geçerse evine at.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 51789 and recai iskender

Users who are viewing this thread

Back