YİNE ORG RÜYASI AMK

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
Ya beyler iyice beynim amcıklandı bu seferde doxlanıyoduk, @kurdistan instada gezerken benim babamın postuna denk gelmiş benide ordan görmüş ama adam gibi adam olduğu için tavsiye veriyodu iltifat falan etti daha önceden bi iki foto atmıstım ordan tanımıs valla kral ama sonra @FEE denen orospu çocuğuda bi şekilde bulmuş babamın postları karşısına çıkmamış (instası yok aslında) benide bilmiyo ama bi şekilde bulmuş rüyada oldugum icin sorgulayamadım cok discorda tüm ailemin ve benim fotoğraflarımı atıp dalga geçmeye başladı ben dedim knk ben naptım ki sana hani amacın ne dediki birazdan sana atıcagım boş threadleri açtın, boş thread açınca tüm ailemle beraber doxlanmam mı gerekiyor dedim sonra işte ses kalınlastırma guideımı falan attı bi iki boş thread daha attı offtopicte modları etiketledim bu piçi banlayın diye bakmadılar @FEE denen OROSPU ÇOCUĞU sağolsun tüm ailemi foruma attı şimdide uyandım gerisi gelmedi

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Orcairis, Serialsuicide and 2 others
@kurdistan sen mi attın lan piç doğru söyle sana kardeş dedik

• +1
Reactions: Deleted member 277275
@kurdistan sen mi attın lan piç doğru söyle sana kardeş dedik
Lan şimdi hatırladım senin attıgın karıda bana istek atmıştı boneking__selin mi ne yazıyodu ama o kadar sana bu kız mı diyemeden uyandım

• JFL
Reactions: Deleted member 277275