yksmaxx

Aven

Aven

I'm entitled to sex.
Beyler 1-2 yıl sonra yks'ye giriyorum şimdiden napmam lazım. Veya yks bir işe yarar mı hintkiyede :feelswhy:

• +1
Reactions: swaggy
Beyler 1-2 yıl sonra yks'ye giriyorum şimdiden napmam lazım. Veya yks bir işe yarar mı hintkiyede :feelswhy:
1 2 nasıl oluyo amk

• JFL
Reactions: Arisylva, HasSıkımovıc_31 and Aven
Ya aga yakında gircem işte 10. sınıftayım
11e mi geçiyosun 10a mı 10a geçiyosan YKSYE ÇALIŞICAM diye çalışma bence normal ders çalış sadece
ve ne hedefliyosun

• +1
Reactions: Aven
11e mi geçiyosun 10a mı 10a geçiyosan YKSYE ÇALIŞICAM diye çalışma bence normal ders çalış sadece
ve ne hedefliyosun
10. sınıfa geçiyorum :feelsgood: hiçbişey hedeflemiyorum sadece hayatım belki daha iyi olur diye simdiden calisiyorum

• +1
Reactions: swaggy
10. sınıfa geçiyorum :feelsgood: hiçbişey hedeflemiyorum sadece hayatım belki daha iyi olur diye simdiden calisiyorum
kanka bende 10a geçiyom da hiç böyle yks ye şimdiden çalışiyim diye bi gayem olmadı bence seninde olmasın akademik bi şeyler hedefliyosan derslerine yeterli derecede önem göstermen yeterli 10. sınıf için
ve 10. sınıfta olupta böyle hard ders çalışan kimse tanımadım çevremde, 10. sınıfta yiyip içip sikip geziyolar genel olarak
11de çalışmaya başlarsın yksye

• +1
calisma chade ascendle model ol

• JFL
Her gün 3 saat düzenli o gün derste gördüklerini tekrar edip soru çöz yaparsan 12, sınıfta frlan yine 3 saat çalışarak ilk 30k girersin min

• Woah
Her gün 3 saat düzenli o gün derste gördüklerini tekrar edip soru çöz yaparsan 12, sınıfta frlan yine 3 saat çalışarak ilk 30k girersin min
Hayatımda toplam 3 saat çalışmamışımdır aq :lul:

• JFL
Reactions: maarda
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Tornoviaa, Serialsuicide, Deleted member 171415 and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Aven and maarda
Ya aga yakında gircem işte 10. sınıftayım
taşşak mı geçiyon kanka sal okulu sınıfta bırak gir sanayiye