Yubo

D

Deleted member 87737

Nomad
hala kullanmayan var mı amk:lul:
yabancı karılar lak luk sikini şöyle emerim der tırrık foidleri ıyy tipini sikim der 172 kekoya kendini siktirir
bide uygulama 18 yaş altı girebiliyo yani amk ama para vermen gerek tam kullanmak için değer bu arada
bide çoğu kız seni beğenirse yuboda kalmak yerine snap yada insta istiyolar @yuda kardeşimiz mal oldugu icin insta vermiyo nosunu alıyor:lul:

kullanın kullandırtın okkkkkk

yolda yürüyodum 3 keko 5 karı toplamış yanına kızlar cıstak cıstak şarkısı açıp tiktok çekiyo çocukların yanında:lul:

yolda yürüyodum 3 keko 5 karı toplamış yanına kızlar cıstak cıstak şarkısı açıp tiktok çekiyo çocukların yanında:lul:
cistak cistak manitalar islak islak islak

• JFL
Reactions: Deleted member 87737
hala kullanmayan var mı amk:lul:
yabancı karılar lak luk sikini şöyle emerim der tırrık foidleri ıyy tipini sikim der 172 kekoya kendini siktirir
bide uygulama 18 yaş altı girebiliyo yani amk ama para vermen gerek tam kullanmak için değer bu arada
bide çoğu kız seni beğenirse yuboda kalmak yerine snap yada insta istiyolar @yuda kardeşimiz mal oldugu icin insta vermiyo nosunu alıyor:lul:

kullanın kullandırtın okkkkkk
instayı bioya yazıyolar aq ben özel birisi olduğum için numara direk

@SecularIslamist translate what OP wrote, turkish girls are slutss?

• JFL
Reactions: SecularIslamist
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: pookieslove, JohnDoe and SecularIslamist
enough to fuck a subuhman like me?
Kekomaxx and you will fuck turkish girls boyo they are sluts and the most retarded creature you will ever see

Users who are viewing this thread

Back